- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте в момента?
Анкета.Който иска да попълва \/
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Казвала съм го и друг път...да.Влюбена съм :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Да![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Не, и се надявам никога да не се влюбя. [-o<
Първоначално написано от w0sh
Любовта е мн красиво чувство,стига да е споделена
![]()
Ще ти се!Първоначално написано от w0sh
![]()
Може би.![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Любов дрън дрън. Обичам само себе си , мама и тате.
Не, не съм.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
щом казваш...само да не видя някой ден да пишеш темичка относно тва как да я сваля или нещо от сорта:P
![]()
Не, отдавна мина този етап. сега обичам, изпитвам най-искренната и чист любов, на която съм способна. Влюбването премина преди дооооооста време.
СЪс свалянето никога не съм имал проблем. За по 1-2 вечери кфа любов кви 5 лева....Първоначално написано от Sladinka_f
Не,никога не съм била и НЕ ИСКАМ ДА БЪДА!
Ай евалаПървоначално написано от Fucking_Bitch
fuck loveхаресвала съм ама любов ????неееее
.!.
аз бях даже 2 пъти,дори и в момента мисля,че съм,но след кат е несподелено....
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Мъжете понякога се превръщат в мухльовци, когато са влюбени. Губят мъжествеността си. Но жените също стават по-женствени и подчинени, което значи, че те са по в час женствената си природа, отколкото са мъжете с мъжествената и природа. Защо става така?
Първо, липсата на изключителни бащи и мъже в обществото дава отражение. Никой не показва на момчетата как да станат мъже, никой не ги учи как да са в крак с мъжествената си природа. Майките, колкото и да се опитват, не могат да го направят правилно, защото те не знаят КАК да научат момчето да бъде мъжествено, тъй като природата им е женствена. Тъй като повечето момчета се учат как да обичат от майките си, те „прихващат” женствената природа.
Момичетата, когато са силно влюбени, стават все по-женствени (в преобладаващата си част поне), очевидно под въздействието на майчината природа. Дори ако майката липсва, жените обичат да говорят за чувства и мъже, докато мъжете не говорят кой знае колко за жени, като оставим настрана коментарите и хвалбите.
Колкото до мен в момета не съм влюбен някога може би....![]()
Light The Universe
Даааа, много и то![]()
![]()
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Мисля, че съм....![]()
Да,ама не е.Първоначално написано от Sladinka_f
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ami i az mai ne sum vliybena ve4e.Priatelia mi kazva 4e vse o6te e vliyben v men i my se sviva stomaha kato me vijda i takiva ne6ta no ne mi se viarva mnogo za6toto 2 godini sa dosta vreme vse pak...Ina4e go obi4am mnogo no yse6taneto ne e su6toto kato v na4aloto![]()
Бях...но вече не съм,въпреки че имам още чувтсва към бившия ми приятел![]()
![]()
Първоначално написано от Valar
абе, и така да е... искам влюбен 'мухльо'![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.