- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е
Здравейе.. аз съм на 15 години и всички около мен започват да се чукат и ми е едно такова тъпо че аз още не съм правила секс но и не изпитвам желание още.. не съм намерила подходящия ччовек.. мислите ли че е срамно че съм девтвено още и не съм правила секс..?
Не, не мисля, че е срамно. Щом не си намерила подходящия човек и не се чувстваш готова да започнеш сексуален живот, всичко е напълно нормално. Всеки съзрява за тези неща по различно време. НЕ знам кво е мнението на съученичките и приятелките ти, но по-скоро е срамно да си легнеш с някой за спорта, колкото "да те отвори", отколкото да се пазиш.
Момиче избий си от главата това нещо!
Нека да се чукат всичко около теб, нали теб няма после да наричат "ОБЩАТА"
Не всичко е секс на този свят мамка му !
Ох, мъка, мъка ... Всеки път като видя 14-15 годишни хлапенца да реват, че нямат гаджета/не са се целували никога и НАЙ-ВЕЧЕ - не са правили секс, направо губя желанието си за живот![]()
Сега сериозно - не знам как си ги набивате тези филми в главите, лично за мен срамно е това, че момиченца на такава възраст, дето не знаят нищо за живота и тепърва им предстои да започват да живеят, само се чудят с кого да се нае**т, с цел да изглеждат "готини" и "зрели". Радвайте се на безгрижните си години, след време ще съжалявате, че толкова сте бързали да пораснете.
Рошличке, в никакъв случай не започвай да правиш секс само и само с цел да се впишеш в компанията от 14 годишни "секс-експерти".Когато моментът настъпи трябва да го желаеш наистина, а не да съжаляваш след това. Не бързай за никъде, малка си още. Тепърва ти предстои да откриеш любовта и всички дребни и големи удоволствия, които ще ти донесе живота, вкл. и секса.
![]()
Твърдо НЕ... темата се изчерпа, КЛЮЧ!!
It's too late...
Ми то срамът ти го изпитваш, не ние. Сама си задай въпроса дали теб е срам? Ако те е срам и толкова искаш да си направиш сефтето си намери подходящ и разтваряй краката. Човек като има проблеми търси решение. Какво да ти кажа.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не, НЕ е срамно!![]()
Казвам ти го като 22-годишен мъж
Важното е ти да се чувстваш добре, другите не ги гледай. Дори после ще ти е по-сладко, както и на партньорът ти![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Разбирасе че не е като намериш човека ще видиш колко ще е хубаво, когато има истински чувства. Тогава и желанието ще дойде![]()
Даже е много хубаво и похвално. Срам трябва да ги е твойте приятелки дето се хвърлят на куцо и сакато (без опит), за да са в крак с "модата"
Първоначално написано от ReachlessGirl
fear40
Аре да си замълчиш!
Отдавна те наблюдавам...
m0n4yyy или нещо подобно да си махне подписа вднага или наисла ще бъде махнат. повече без такива гадости, и малки деца има тука бе..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не знам как си го мислите, но правилен отговор няма, поне според мен. Не е задължително да си задръстена, щом си девствена, и курва, щом не си. Или ти се прави, или не. Ако ти се прави - правиш го както и когато ти решиш, а не заради някои. Ако не - не ти пука и в един момент ще ти се доправи и ще има с кого. В крайна сметка няма награди за часове секс и награди за прекомерна девственост.
Те като се "чукат", да не мислиш, че са нещо повече от тебе??
Стегни се..![]()
Абе как ще е срамно даже е похвално ,че всички в тези времена се чукат с кой им падне! Едно бр ти казвам!![]()
Иии...защо да е срамно , даже е супер...защото всички ония други тъпи момиченца , дето се чукат на по 13 години или 14 / 15 са някви курвии(без да се обиждат) , ама то си е така..ии после наистина да ти викат "ОБЩА" , както каза съфорумник преди няколко мнения...
искам да кажа само 1 --> ЕБАХТИ ФИЛМИТЕ![]()
![]()
!
Ако бях на твое място и ми каже някои така шех да го изплющя зад врата !
Яж си Зайо Байо със СОЛ и да ти дреме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 Направи го, когато се чувстваш готова. Повярвай ми много по-яко е от колкото да го правиш само за спорта.Първоначално написано от Azgalor
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
и аз незнам какво да кажа защото аз съм момче и мн ми се прави секс ама като чета тук и напраооо си викам дали малко не прибързвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
А нали знаеш с какво се прави секс ?Първоначално написано от kireca
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
И на мен ми се подиграваха другите задето още нямах брада ама то си беше кирийка защото те трябваше да се бръснат всеки ден а аз неA по твоя въпрос - ако са искрени и безобидни базици просто ги приемай с усмивка, но ако са някакви злобни май тая компания не е за теб!
Човек сам си избира какво е редно за него и какво не, не трябва да се ръководиш от другите. Всеки човек е уникален. Прави каквото на теб ти харесва и не гледай другите.
няма нищо срамно... тва даже е добре че се пазиш а не си некоя курва дето си ляга с всеки зарад ''спорта''![]()