- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против секса преди 18?
За или против секс преди 17-18 години?
За,защото всеки прави каквото си иска и когато се чувства готов.Възраст за секса няма.
Против,защото половата система,не е доразвита,човекът не е узрял и психически,повечето нямат елементарна сексуална култура и после ставаъ гафове?
Хайде Драги Съфорумци,кажете ЗА или ПРОТИВ.Предлагам във мнението си всеки да напише пол,години и кога е изгубил девствеността си,щото гледам много разногласия се получиха![]()
Как така човек психически не е готов и същевременно е готов?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Разбира се, че съм против секса преди 18!
Има закон даже срещу това, но както винаги се случва в милата ни държава - той не се спазва![]()
Когато социализма дойде няма да има такъв разврат!
не съм съгласна човек да прави секс преди 16, че даже и повече понякога, защото не знае какви отговорности поема и ако стане белята /недай боже/ това дете, което е направило свое дете неможе да отреагира по никакъв начин и последиците са, че броя на абортите рясно се покачва и в Б-я домовете са пълни със сирачета
а съм за, ако двойката има добра сексуална култура, познават се от достатъчно време, наясно са със използването на контрацептиви и т.н.
16, момиче, девствена
не бе имам в предвид за защото еди кво си...и против ,щото еди кво си..не че и 2те едновременноПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
ПРОТИВ!
Ае ще не си завреш социализма отзад![]()
![]()
![]()
Иначе това е доста хубава тема за спор...според мен всеки го прави когато е готов или когато му пуснат и все пак преди да си на 15-16 не е препоръчително...
А за това че по-малките имат по-нска култура не е вярно.Реално има някви дървета дето се ебат без да знаят кво правят...ама много от хората, които познавам са супер отговорни и информирани...затова не ни (и аз сепиша за информиран) под един знаменател
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
az ne slagam nikogo pod ob6t znamenatel,prosto obosobqvam 2 slu4aq,kakto gledam 4e nai 4esto se slu4va vuv foruma.nali za tva sum pusnala temata,seki da izkaje mnenie..vse pak vs e razli4enПървоначално написано от Quasar
![]()
Преди 18 - твърдо за. Зависи разбира се колко преди 18![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Мамка ти дееба,комунист!Първоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
![]()
Твърдо ЗА!Хора с ниска сексуална култура,недоразвити,залъгв аши се=боклуци.Боклуците да си чакат реда!И тех ше ги земе камиона рано или късно...
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
И като станеш на 18 кво? За една вечер израстваш психически и вече си възрастен? Я, моля ви се... човек прави секс тогава, когато е готов и когато иска
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
off wie kwo iskate horata bez ruce li da ostanat ?
ЗА секса преди 18 съм.Когато двама човека се обичат и използват предпазни мерки, какъв е проблемът
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз съм за секса когато и двамата се чувстват готови и имат достатъчното сексуално образование,за да няма после тъпи теми из форума!![]()
=D>Първоначално написано от girl_in_black
Първоначално написано от ^Sam90^
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
.. възрастта няма значениеПървоначално написано от ..:: Baby ::..
za seksa pod 18,no ne za seksa pod 16!
Не може да се говори за години, както каза ^Sam90^ като станеш на 18 да не би да порастваш за една нощ. Няма определена възраст, за това. И момчетата и момичетата се развиват приблизително до 17/18 годишна възраст. Ако имаш достатъчно богата сексуална култура, знаеш какви отговорности поемаш с това, и можеш да мислиш трезво, с горната си глава (за момчетата), можеш и на 15/16 да го направиш. И все пак аз не подкрепям секса на 13/14/15 та дори и 16 годишна възраст.![]()
Аз съм за секса ,на който му е дошъл времето ! Искам да кажа ,че годините са много субективно нещо.Информираността по въпросите също.Ти може да си добре теоретично подготвен и пак да не си готов.Това е индивидуално.Сексуалната култура е много важна разбира се ,но и тя не е достатъчен аргумент ,за да се пристъпи към практика.Най-важното е да намериш подходящия човек и да го направиш спонтанно от любов,а не защото ти е дошло времето или защото всички го правят.
I ROCK!!!!!
Няма точно определена възраст. Не смятам за редно обаче дете на 12-13 години да прави секс. То не е готово нито физически, нито психически. Това, че си навършил 18 години също не те прави достатъчно зрял, за да правиш секс. В случая не само възрастта е от значение, но и много други фактори.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аз съм за секса под 18кво има ограничения на колко да пиеш на колко да шофираш а колко трябва да си голям за да се влюбиш и да правиш секс с човека които обичаш не говора на 14 да го праиш ама кво аз го напраих на 15 и нормално боли но ми стана по добре като видях че тои е доволен така че секи го прави тогава когато усети че го иска !!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
oh kakva glupava tema.ne vsi4ki koito sa na 18 imat akal.ima 16-17 godi6ni koito sa dosta po obrazovani ot palnoletnite.neka ne slagame ograni4enie v godinite.ne me razbiraite pogre6no i az sum PROTIV sexa na 12,13,14-ta te sa deca,ne moga da kaja su6toto za 16godi6nite naprimer.taka 4e neka akal nie ne nalivame.vseki si jivee kakto iska i 6tom iskat i na deset da go pravqt,vajnoto e TI da ne si sred tqh!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))