Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Преди време се запознах с едно момче,след което си разменихме skype и естествено,както се досещате запонахме да флиртуваме.След известно време аз признах чувствата си.Той знаеше,че го харесвам и се държеше все едно ме харесва.Оказа се обаче,че само се е подигравал с чувствата ми!!!След като разбрах това, аз ест се отдръпнах,но той ми се подиграва пред приятелите си,които познават мои съученници.Самия той е доста известен не само в квартала.Когато го видя в квартала с неговите приятели,ми се иска да сменя посоката.Дори когато излязя някаде,постоянно се оглеждам дали е някаде около нас.И когато това се случи моля приятелите ми да не ходим там,където е той!понякога си стоя в къщи за да не го видя.Вече няколко месеца минаха,а аз още и още не мога да забравя тази "гавра".Знам че е глупаво,но когато мина покрай тях и те се смеят...ужас!!!Искам да покажа,че не ми пука за нищо и,че той за мене е нищо,но когато го видя и нещо там вътре се свива.Ако някой може да ми даде съвет нека пише,а не да пише глупости от сорта на"пролуснала си запетая".Предварително благодаря!
горките ти чувства... защо не отидеш на лекар да ги излекуват?