.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Как да се отърва от пърхута?

Как да се отърва от пърхута?

Banned
    za 6ampoan head and shoulders 4uval/a li si?

Хед & Шоулдърс, Пантен и Низорал.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Plovdiv
    Низорал е най-добре според мен.. А Хед & Шоудърс не помага особено

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    shampoanite naistina deistvat,no az kato zapo4nah da si prava maski za kosa s huma i parhuta mi iz4ezna. Ili ako iskash ima edna maska:mas gaz i ocet i tq e mn efikasna protiv parhut
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    head&shoulders pomaga,samo izbira6 za tipa kosa
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    head&shoulders suxx. Катранен шампоан пот аптеката,Низорал, мисля че обливане на косата с малко оцевт разреден с вода също помага против пърхута.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Низорала е 15-16лв , има едно Кетоконазол около 7 лв и е абсолютно същото като Низорала , има същите съставки и така , а и действа по - бързо.

Guest
    Много се чудя за това хед & шолдърс... всеки казва различни неща за тоя шампоан... иначе на мен низорал нещо не ми помогна, а даже и ми направи ранички на главата и мн ме болеше скалпа от него. сега ползвам пантен ама нещо.. не става... пробвах и с някакви билкови, които не бяха от най-евтините и пак не стана. Какво да правя? като ми свърши пантена да пробвам ли с хед & шолдърс или направо да ходя на лекар?

Повече от фен
    катранения шампоан действа!!! Вони гадно, ама тя миризмата не остава по косата.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Guest
    kakto ti kazaha predi men-tainata e katraneniq 6ampoan ne moje6 da si predstavi6 kolko e efektiven v momenta kosata mi e meka kato na bebe i nqmam sleda ot pyrhot ili razranena koja+tova ima i katranen sapun protiv akne koito pravi kojata mn gladka/tva kato dopylnitelna informaciq/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много се чудя за това хед & шолдърс... всеки казва различни неща за тоя шампоан... иначе на мен низорал нещо не ми помогна, а даже и ми направи ранички на главата и мн ме болеше скалпа от него. сега ползвам пантен ама нещо.. не става... пробвах и с някакви билкови, които не бяха от най-евтините и пак не стана. Какво да правя? като ми свърши пантена да пробвам ли с хед & шолдърс или направо да ходя на лекар?
    Еми пробвай,всяка коса е различна - на едни им помага,на други - не ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Каквото и да съм ползвала всичко има временен ефект. Помогне ли след две три седмици имам същия проблем.Както казаха по нагоре всяка коса е различна Иначе наи-много добри отзиви съм чувала за Низорала.И на мен ми помогна жалко че имаше временен ефект.

според мен наи ок отиди на дерматолог може да ти предпише по скъпи н6 но поне резултата 6те е сигурен
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

И аз съм чула,че Низорал помага

С head and shoulders

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си