.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Бихте ли тръгнали с момиче по малко то вас с ...

3-4-5 и повече години много ми е интересно щото има толкова малки момиченца дето са на по 12-13 па мислиш таз е на 17-18 та по въпроса

Мега фен Аватара на koalka
    Е, то хубаво по външност прилича на 17, обаче по акъл...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е, то хубаво по външност прилича на 17, обаче по акъл...
    Да съгласна.. съм.. мене обаче и по външност и по акъл ме вземат за 18 годишна..

По принцип не бих тръгнала с по малко момче.. то повечето на мойта възраст са незряли.. а кво остава.. за по малките
    is my religion

Понеже повечето от връстничките ми (аз съм на 17) си падат по по - големи от тях момчета, връстниците ми се заглеждат по малките току що новоизклюпили се 13-14-годишни мацки (млади и зелени, които се хващат с всеки)
    Пп: ся да не ми се нахвърлите ей ест, че не всички са такива, но по- голямата 4аст ( говоря за момиченцата...)
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Понеже повечето от врасничките ми (аз съм на 17) си падат по по - големи от тях момчета, врасниците ми се заглеждат по малките току що новоизклюпили се 13-14-годишни мацки (млади и зелени, които се хващат с всеки)
    Пп: ся да не ми се нахвърлите ей ест, че не всички са такива, но по- голямата 4аст ( говоря за момиченцата...)
    пише се връстници
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

мерси за поправката
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

ми то в днешно време всички са така... ако трябва да съм честна и моя приятел е по голям от мен със 7 години..за някой е много за дуруги не но ние сме си супер,разбираме се и това мисля че е най-важното!

Аз по скоро питах мЪжете (дето нещо не ги вида) ама вие си пишете поне да знам жените как мислят по тая тема

Град
    The endless river
    тъй като не съм на 18-бих
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

vsqko vtoro mom4e hodi s po malko momi4e.
    TUPO NO FAKT

Град
    v kenefa pod vodata :D
    познавам една пичка която е на 17 и ходи с 5-класник! и аз съм ходила с по малки но си позволявам само 1-2 год по малък да е

Цитирай Първоначално написано от kosebosece
    познавам една пичка която е на 17 и ходи с 5-класник! и аз съм ходила с по малки но си позволявам само 1-2 год по малък да е
    Бъзикаш ли се?
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Град
    не съвсем вярно е и пичката твърди че мноо го обичаяла даже вече 3 месеца направили колкото и да е нереално аз го виждам с очите си лудница!

Цитирай Първоначално написано от kosebosece
    не съвсем вярно е и пичката твърди че мноо го обичаяла даже вече 3 месеца направили колкото и да е нереално аз го виждам с очите си лудница!
    Не вярвам! Тя да е на 17, а той в 5-ти клас... значи на 11-12. Не, не може да е вярно, освен ако въпросното момиче не е зле с главата. Че то 5-клас момче дори не е пубер... направо си е малко дете...

Град
    да точно така е дете си е още! разбери с очите си ги виждам нали живеем в един квартал аз бях в шок като ми каза не се бъзикам съвсем сериозна съм!

Ами може тя да се бъзика. Бахти педофилщината!

Или е 5-ти клас и е повтарял якоооо... ама щом казваш, че е детенце...

Ми в нашто даскало имаше една 12-класничка,която ходеше с 8-класник,което е по рядко срещано от обратния вариант.
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Ммм да много рядко мога да видя момиче да ходи с по-малко момче, а обатния вариант даже ми се струва съвсем нормален.Не знам защо но обикновенно всички като видиме някоя мацка с по-малък и почват някакви коментари и тн. , а като видиме нормалната ситуация (поне за мене де) и никой нищо не казва
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

аз съм на 13 и съм забелязала 4е наистина има мом4ета които заглеждат по дребни като нас...което според мен е глупаво и умно по този на4ин *(тъй като много от нас са адски глупави) им се връзват и правят каквото те поискат готови са детственоста си да дадат. от друга страна по добре да си хванат някоя яка мацка на тяхната възраст!

[quote="#Gravity Of Love#"]
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    [color=black][b]

Да съгласна.. съм.. мене обаче и по външност и по акъл ме вземат за 18 годишна..

Minutki za reklama =D>
    A qui

pove4ety trugvat s po malki za mene li4no normalno e do 4 god razlika sled tva stavat ve4e izguzici i nqkvi vikat ti s toq pedofil ki li ne a nai-malka granica m/u dvama da e ... 2 god ina4e e prekaleno malko ...mom4etata sa golemi lapeta (ni6ty li4no ama pove4ety sa taka) .. pove4ety batkovci izbirat mladi4kite det sa na po 13-14 za da sa edni ot 1vite zakvoto sled 1-2 godini sled kato tolkova sa q razebali ne e interesno i stava edna ob6testvena dupka , ta zatva izbirat bude6tite kurvi4ki taka da re4em zakvoto sled kato 1-no 13 godi6no momi4e izliza s nqkuv batko tq stava centyr na vnimanie vdiga i se samo4uvstviety... i t.n ... tva e edna dulga temaa .. neka da ne q podhva6tame
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

rhytm
    Guest
    кво странно има в това момиче да е с по-малко от нея момче .. аз лично съм на 16 и съм имал само две по-малки от мен приятелки .. всички други са били по-големи . Е , с около 1-2 години де .. и никой не ни е гледал странно или е имало някви коментари както каза някой .. By the way за мен е пълен ъпсурт момиче на 12-13 да ходи с някой 4-5+ години по-голям от нея .. според мен много от момичетата на тая възраст се мислят за пораснали или нещо такова незнам

Не мисля че бих тръгнал с моми4е по-малко от 18г, което пък би правило повече от 10г разлика, помежду ни.

Хах!На един от бившия ми клас му се чудеха как ходи със седемнайсет-годишна (тогава бяхме 7-ми клас) а това направо ми звучи извратено.Тя да не е педофилка?

А по темата-моМче с по-малко момиче е почти закон.Сестра ми се омъжи за мъж,9 години по-голям от нея и се разбират прекрасно,но момИче с по-малко момче-НЕ!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Аз не бих,защото съм момиче А по принцип не бих тръгнала с момче,по-голямо от мен с повече от 1-2 години,поне за сега.А плюс това си падам по момчета на моята възраст или по-малки.Въпрос на избор.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си