.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Моля отговорете !

Така искам да ви попитам съвсем сериозно и моля кажете ми по скоро щото се притеснявам!
    Въпроса е там че когато си мастурбирам и ми излизат някакви не капки но нещо подобно на мн малка течност лепкава е но несъм свършил, има ли възможност да е сперма? и най-лошото е че преди 1 час правих секс с едно момиче за жалост без презарватив и малко преди да свърша го изавидих от нея и си се прибрахме!
    Моля дайте отговор по бързо и ако това е сперма до колко време след самия секс трябва да се пие постинор.
    Благодаря ви предварително дано ми отговорите по скоро че сам малко нервен

Ти на колко си, и от кое село си?

Да, това е сперма, ако си го извадил преди да свършиш няма сташно, ако не си то ще си проличи след няколко месеца.
    За след колко време да се пие хапче не знам, защото не се занимавам д такива глупости.

Хапчета да пие още сега или утре сутринта
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Guest
    някой ще ми каже ли колко пари струват и до колко време трябва да ги изпие ?

Град
    Асеновград, България
    Да пие хапчета за спешна контрацепция. Ескапел (Escapelle) са около 30 лева. Можеш да ги намериш в аптекарската мрежа.
    Трябва да се пият, до 72 часа (3 дни), след рисковия акт,
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

постинор вече няма както ти казаха може да пие Ескапел и е около 30 лв, но трябва да се пие до 72 часа от рисковия акт и се пазете другия път

Guest
    Със сигурност повече без презарватив никога! въпроса е там че нито съм свършвал в нея а и тя ми каза сега като се била прибрала веднага се била измила ма не знам.. нея не и пука въпреки тва аз се притеснявам..
    Несъм мн сиг че трябва да ги пие тия хапчета кажете според вас възможно ли е аз ще прегледам за още мнения ма най-вероятно ще трябва да взема някакви..

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Със сигурност повече без презарватив никога! въпроса е там че нито съм свършвал в нея а и тя ми каза сега като се била прибрала веднага се била измила ма не знам.. нея не и пука въпреки тва аз се притеснявам..
    Несъм мн сиг че трябва да ги пие тия хапчета кажете според вас възможно ли е аз ще прегледам за още мнения ма най-вероятно ще трябва да взема някакви..
    Ако си сигурен, че не си свършил в нея, едва ли има причина за паника.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

говори с нея и й кажи че се притесняваш може пък тя да ти каже нещо успокоително

Guest
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако си сигурен, че не си свършил в нея, едва ли има причина за паника.
    Не знаеш този отговор колко ме успокои
    Мерси много на теб и на евилка че ми отговорихте Чао и пак мн мерси!
    [-o< да сте прави

Guest
    OTGOVOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRR! ETO ETO ETO! MI DAA TI SI BREMENNA, PONE 70% OT FORUMA SA... SI4KI 6E RAJDATE 12 GODIT6NI KURVIIIIIIIIIIIIIIIIIII RODETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Град
    nqkade tam
    Ebasi naciqta toz piklio sigurno e na 12 za da ne e 4uval za predeqkulativna te4nost O_o ama praska 4e i bez prezervativ OMG v kac svqt jiveem
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    30 кинта?! това са точно 50 банички
    na moita furna sa 45 puu skapotiq----->iskam banica po 10 st za si4ki balgari [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    30 кинта?! това са точно 50 банички
    na moita furna sa 45 puu skapotiq----->iskam banica po 10 st za si4ki balgari [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    45? аз ги смятах по 60
    къде е тва
    u balgariq bre do furnata do ludnicata ,e tam sre6tu nas det e

--->a bozata e mama si ***la

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си