- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Брутална Музика
Зравейте! Надявам се, че ще ми помогнете. Искам да ми кажете най-бруталните песни, които знаете и сте слушали. Няма значение стила, но естествено имам предвид нещо от метъл средите. Но ако знаете някое техно, което да е по-брутално от песен на някоя метъл\рок\пънк\хардкор и т.н група, не се срамете да споменете. Не е задължително песните да имат жесток текст. Може и да се пее за нещо весело. Имам предвид да са тежки, хард, а бе вие си знаете. Може да са само инструментали
Питам, защото не искам да прослушвам цели дискографии на изпълнители, за да намеря нещо, което да ми хареса.
Имам предвид, че групите имат всякакви песни и примерно Рамщайн имат песента-Mein Teil,но имат и Ein Lied. Искам да ми кажете Меин Теил в случая, защото е по "брутална" от втората.
Това не състезание по "тру" метълщина. Може да кажете песен на група, която само вие сте чували, но не се притеснявайте да дадете и песен на по-комерсиални групи като Корн примерно. Песните аз ще си ги намеря, не е нужно да давате линкове. Само напишете изпълнителите и имената на песните.
Много Благодаря Предварително и не споменавайте чалга дори на бъзик!
Suffer H къртят яко...
както и Cataract, Neaera, Mastery..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Благодаря, но питам за точно определени парчета на тези изпълнители, защото не може всички песни да са им еднакво хард, а някои сигурно са по-по от други...Първоначално написано от _SL_
Принципно се кефя на Ню-метъла, но тази не съм я чувал. Ще я пробвам и пиши още не се притеснявай. Целя да стане нещо като каталог с най-мощните песни на дадени изпълнители.Първоначално написано от thefreak
За всеки е относитело, за много хора ноисът е най-бруталната музика, а на друг не му прави такова впечатление. Аз питам всеки да си каже личното мнение по-този въпрос давайки точно определени парчетаПървоначално написано от LunaTriСk
Благодаря на отговорилите!
Arch Enemy si4ko
Napalm Death, Sore Throat, Brutal Truth, Capitalist Casualties, Disrupt, Animals Killing People...
Cataract - For Their Sins, Legions At The Gates, Unforgotten, Devon, The Volcano Effect, Sinner From Birth, Forsaken Cries, Scars
Neaera - Paradigm Lost, Let The Tempest Come, God Forsaken Soil, The Crimson Void, Mechanisms Of Standstill
Mastery - Power Race, Numeration, Lethal Legacy
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Hatebreed, Blood for blood, Lamb of god, Born from pain за мен са брутални почти в цялостното си творчество...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Продължавайте и Благодаря.
Ето някои от тези, които на мен са ми направили добро впечатление отдавна.
Rammstein - Mein Teil
Rammstein - Stein um Stein
Rammstein - Hilf Mir
Rammstein - Benzin
Rammstein - Buck Bich
Rammstein - Weisses Fleisch (Може и да не се пише така, вече не помня)
Rammstein - Asche zu Asche
Napalm Death - When All is Said and Done
Slipknot - Duality
Slipknot - Before I forget
Chimaira - Killing the beast
Chimaira - Pleasure in Pain
Chimaira - Black Heart
Chimaira - Resurrection
Nonpoint - Mindtrip
Nonpoint - To The Pain
Nonpoint - Orgullo (На Испански)
Nonpoint - Rabia (На Испански)
Nonpoint - Bullet With a Name
Nonpoint - Theres going to be a War
System of a Down - Fuck the System
System of a Down - Ego Brain
System of a Down - A.D.D
System of a Down - Mind
System of a Down - Soil
System of a Down - Darts
System of a Down - Cigaro
System of a Down - Jet Pilot
Linkin Park - Points of Authority
Linkin Park - QWERTY
Linkin Park - Wish (Кавър на Nine Inch Nails)
Korn - Right Now
Korn - Break Some Off
Korn - Clown
Korn - Divine
Korn - Beat it Upright
Korn - Wake up Hate
Korn - Here To Stay
Tези може лесно да ги намерите, защото са се от по-известни изпълнители. Комерс. Всички са на английски освен Рамщайн и посочените.
оооооооооооооооооооох, ти N30 MeTaL4eNcEnCe ли си, бе...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
не слушай групите, препоръчани от мен, водят до главоболие при някои познати...![]()
![]()
![]()
ъъ... gorgoroth - open the gates - въпреки че една приятелка я разсмива 0-o
immortal - battles in north
cradle of filth - gilded cunt
devildriver - digging up the corpses
afi - today's lesson - днеска това ме уплашипросто много кряка тоя човек 0-o
оф, каквото съм се сетил - това е...![]()
хъхъ..
Tва към мене ли беше? Посочил съм горните групи, защото практически всеки може да ги слуша(комерсиални са). Аз не се ограничавам към определени стилове музика, слушам всякава(освен чалга, поп фолк, поп и хаус не от компексарщина, а защото не съм срещнал песен, която да ми хареса в горните стилове). Преди малко стана на въпрос за Ню-Метъл и затова посочените от мен групи са предимно такива-Nonpoint, LP, Korn, S.O.A.D.Първоначално написано от _SL_
Не разбирам какво имаш предвид. Питаш дали съм момиче на 13? Момче съм на 17. Просто се опитвам да съм мил поне по форумите.
[quote"alice sw"]не слушай групите, препоръчани от мен, водят до главоболие при някои познати...[/quote]
С хардкора си ли ще ме плашиш?![]()
в нео метъла няма нищо брутално![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти сериозно ли се обиди? Дай го Блека да видя дали ще изгоря някоя църква.Първоначално написано от Shadow_Walker
Спокойно! Да не се заяждаме поне като не се познаваме.
Сериозно, ще се радвам да кажеш срашен блек![]()
Иначе да попитам ти момче ли си или момиче? Наблюдавам те. Кефиш ме като юзер
Avulsed - Homeless Necrophile, Nice Rotting Eyes... бе, квото хванеш - става.![]()
тегли и Anal Cunt.
I'm Glad You Got Breast Cancer, Cunt.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
http://zazz.bg/play:b6e9b4b5
so sweet song :Pp~
трябвало е да направят на god seed клип ама караай
абе нз дали е страшен...ама си е злобен![]()
ем, не се обидих, просто ми се стори, че се заяждаш с душицата
П.П.момче съм.мерси :]
хъхъ..
шадоу уокър е мъжко, доколкото знам..
пък и хардкора ми е страшен за някои хора, уотевър
Mudvayne - Happy - стилът е подобен на изброените от теб
Annihilator - Alice in hell - целият албум
Off Minor - Willow weep for me
Off Minor - Problematic courtship - истинска имокор група, доколкото знам, доста по-тежка от нормалното възприемане на този стил
Хм,Първоначално написано от Shadow_Walker
Много изпипан клип.
Хубав е. Само не ми хареса, че като цяло беше клише с всичко антихристко. Добре беше направен да направи впечатление на някой поп. Аз лично съм атеист и такива неща малко ме радват вътрешно, но атеизна далеч не е сатанизъм. Винаги съм мислел, че ако симпатизираш на сатаната(опа Сатаната) е се едно да признаеш, че бог(
Бог) съществува. Те християните ако ги мачкаш ще станат само по-силни. А и трябва да има разбирателство. С времето имам чувството, че религите сами ще излезнат от мода. Никой не искам да Обидя(да знаят вярващите)
Стига съм се правил на филосов и да кажа за песента. И тя беше хубава. Ама се съмнявам, че ако я бях чул без клипа щях да и обърна внимание, защото ми се стори незапомняща се. Иначе добро парче е
.
Shadow_Walker не си ли от В.Търново? На колко си?
ЕЕе няма да стане каквато си я мислех :PПървоначално написано от Shadow_Walker
Тази не е с впечатляващ клип, според мен, но я бива. Дано ти хареса\\zazz,bg/play:ef4ad338
На мнение съм, че никоя група не е по-брутална от друга по звучене. Просто някои групи са с по-брутален имидж. Ако слушаш без да знаеш за имидж, трудно ще прецениш по-хард групата. Примерно: Колкото и по-брутален да е пентаграмът пред една БойБандоподобна група, не виждам защо казват, че Slayer e в пъти по-хард от LP(примерно)
Първо да кажа: Извинявай, ако е прозвучало сякаш се заяждам. Исках да кажа, че съм минал покрай и хардкора(защо ли ми трябваше да споменавам LP, Slipknot и KornПървоначално написано от alice sw
) Излезе, че само тва знам
.
![]()
Имокор? Ако ми кажеш, че ти си ги изслушала и са ти харесали ще повярвам, че сериозно ги казваш. В момента мисля, че ми се подиграваш(няма лошо, връщай ми го)![]()
Не е трябвало да използвам думата брутално, имал съм повече в предвид: Много шумно с врякане и много превземане. А и не съм казал, че Ню-метъла е баш брутален. Донякъде си прав.Първоначално написано от _SL_
Във всеки случай ще ми е интересно да кажеш кои точно от изброените песни си чувал?(не се ебавам)
Мии...от Лясковец съм. близо е =] ии почти 16.
хехе, chimaira - имам два албума...и тая песен я имам![]()
чуй dagoba - във същия стил са, но са по-добри по лично мнение.
също и devildriver, които написах вече де![]()
Интересното е, че аз пък си падам вярващ по мой си начин...
а пък си слушам доста блек..
а за gorgoroth - новия албум е доста добър, но на друга песен трябвало да направят клип :P
много им са готини също revalation of doom и a world to win(те са по-стари)
хъхъ..
ето малко от мойто детствокоито не ги видях горе
![]()
Static-X - The only
Static-X - FIx
Kittie - Wolves
Pantera - Sick and destroy
SlipKnot - people = shit
Dimmu Borgir - Puritania
Megadeth, Pantera, NIN - Symphony of Destruction
само за тва се сещам по това време на денонощието...
ех спомени спомени...
Съгласна.Първоначално написано от LunaTriCk
Свали си и Cannibal Corpse и Cattle decapitation (метъл).
Габата като стил също е много брутална. Infected Mushroom, Psysex, Rotterdam Terror Corps (транс).
Ogonek, Hyper Ravers (drum&bass)
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.