- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Брутална Музика
Ей сега си пускам Amebix и отивам да живея в кашон.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Стига издребняване.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Някой споменал ли е Children of Bodom,Hipocrisy,Insision,In Flames,Vomitory,Behemoth?!![]()
![]()
Тия къртят кенефи! (независино какви са-паянтови,теракотени......)
Cradle Of Filth - Tonight in Flames. Много здрава песен е. Tва е хубава музика.![]()
П.П. Кажи кое е най-пцихарското на Mind. Шейди, не ти ли звучи подобно на някои блек гласове с тези страмни гласове в песента?
@`Death`Whore``, кажи ми твоите предложения.Някъде бях видял, че ти доставя удоволсвие да показваш на твои познати какво е Метъл\Здрава музика. Смисъл имаш слава на тру метъл разбирач. Срази ме. Но те предупреждавам, че слушам Линкин Парк, Корн и Слипкнот и съм бати коравият метАл, ей
Аз казвам, кой има право тука, ейЩе ме извиняваш ама тва,че разбираш повече от нея значи ли,че тя като е дете,което не разбира чак толкова няма право да пише във темата?!Божкей. Има право всеки да си каже мнението, но ви предупеждавам, че ако ми напише някой Токио Хотел ще го изритам с ботуш в "Задни Части" от тука.(Модове и за вас мисля
)
В случая с "naMy4Ho_KoTe", доколкото знам тя не е баш дете и не е казала, нито горе споменатите сладури, нито Азис и компания, което е прави лигитимна. Но това пък не значи, че `Death`Whore``няма право да я попита.
П.П. Яхнията е най-бруталната манджа, бе . Земете се скийте с тези лютеници с боб и крем-супички за бебета.![]()
Идеята ми беше, че всеки може да напише имена на групи, които е видял някъде из нета или които са му казали негови познатиГрупите, които спомена девойката, са 2 от най-любимите ми, не съм казала, че не са яки.
А за показването какво е як метъл...не си ме разбрал. Просто едно момиче слушаше Hammerfall, аз казах, че те не са тежки и тя поиска да И покажа тежка музика...май групата, която дадох, беше Brutal Truth. Иначе не твърдя, че съм разбирач или съм тру...мъжо колко ме гаври, че се кефя на майкъл Джексън напоследък...но това е друг въпрос.
Мога да кажа групите, на които се кефя най-много /освен гореспоменатите три/:
Kreator, Annilhilator, Behemoth, Testament, Incantation, Nile, Deicide /тях не толкова, но пак са яки/, Grave, Dismember, Gorguts, Excrementory Grindfuckers /голямата гавра са тези, даже мъжо се изкефи на една тяхна песен/, Kronos...отделно някои албуми, има едно култово сплитче...по-късно ако се сетя други, ще допълня.![]()
премерихте ли си патките?
аз пък смятам песента на Подуене Блус Бенд "Кучето от стария квартал" за брутална, на нея винаги нещо в мен се къса и започвам да ридая
![]()
Аз нямам патка, само понякога![]()
Авторе,ще извиняваш,че флуудя...за последно ще пиша.Първоначално написано от `Death`Whore``
Аз и да издребнявам не ме интересува дали е така или не за това не искам да споря,но съм сигурна,че "най"-издребняващата си ТИ!И да,причината е,че не се спря със тъпите си забележки(визирам в някои теми,че някой сгрешил 2 запетаи и дай "ще го поправя,че да види колко съм добра по български език",е както си забелязала никой не е спрял да ги прави тези грешки,но нали трябва да трупнем някое друго мнение..може причината да не е за постовете,а че просто да се цепнеш от другите,че си по-умна и да направиш поредната си забележка).В много теми съм ти чела менията,и установих,че поне 1/3 са или спорове или избиване тип "умна съм" и колко разбирам от музика.И пак не успях да загрея защо някой трябва да слуша Annilhilator, Behemoth, и др. "брутални" групи ,че да има право да пише в някоя от скъпоценните теми на метълите,но най-вероятно причината е в мен..С моето мнение нито ще се промениш,нито каквото и да било просто исках да опитам..да разбера причината за тия безмислени неща,в които "се задълбаваш".Но,да...не можа да ми отг. както очаквах,каза само едно "да не издребнявам"...може би това е бягане от неловката ситуация,или може би просто не ти се занимава "с поредното хлапе дето ти спори,не разбира от музика и пише в не която тема трябва"...или..ти си знаеш най-добре.Айде чао...
Каквото и да кажа, няма да си промениш мнението - изградил си си някакво погрешно мнение за мен. Затова ще кажа просто следното - ако мислиш, че си нещо повече от мен, поне започни да приемаш чуждото мнение, не само своето. И да слушаш другите. А за отговора ми...пак бях в същата ситуация, както сега. Чудех се какво да напиша. А всъщност ако беше прочел мнението ми на края на миналата страница, щеше да видиш, че съм дала яснота по въпроса, който те интересуваше.
Не знаех, че трябва да си по-стар от определена група, че да я слушаш. Аз слушам и Шопен. Проблем ли е, че е умрял доста преди да се родя?Първоначално написано от `Death`Whore``
А колкото до това какъв стил са - всеки със собственото си мнение. Моето мнение е, че не са дет метъл. Ако успееш да ми разграничиш всички стилове с ясни граници ще ти подаря пони. ПфНикога не съм била толкова голяма почитателка на този тип музика, че да тръгна да я анализирам и пр. Просто я слушах, когато бях в настроение.
П.П. Такива неща слушах в периода 13-16 годишна възраст. И не знаех, че трябва да имаш познания по музикалните стилове и пр., че да имаш право да пишеш тук. Доколкото разбрах темата е тип ”според вас”..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Май и ти не разбра за какво говоря. И колкото и да не са разграничени стиловете, Каркас имат 1-2 грайнд албума и след това въобще не са грайнд. А това за възрастта беше нещо като...шега.
Мога да ти дам пример за грайндкор и то не група, която аз съм решила, че е грайнд, а човек, който глуша точно грайндкор и то не от вчера...сравни и ако има прилика...не знам.
А защо на български има дума "индианци" /дадох го този пример вече/
И да, не си чупим главите, затова ни мразиш. Знаем.
Дори да е с "а", думата "металист" е смешнаА метъли да не би да няма?
Различно е от металите...
В крайна сметка има ли значение как се казваТи разбираш, аз познавам само 1 дърт метъл и с него не съм говорила почти, така че не знам дали е метъл, метълист, метал или металист
![]()
И това за възрастта го написах веднъж и всички го повтаряте...и аз не знам защо го написах...дойде ми на акъла просто![]()
Е, аз казах, че нямам пишка, само понякога /'баси култовия виц/Мерете си ги помежду си.
![]()
Тати и това ми е казвал, спокойно![]()
кво?? на тва брутално ли му викаш??Първоначално написано от lyly_lili
тъпа емовщина.. бля
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako na tva mu vika6 emov6tina.....ne te znam kuv/kva si ama si ZLE
![]()
![]()
Ще ме накараш да го чуя...а така ме мързи...![]()
няква имитация на метълкор с мега педалски вокал ... емо
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Звучи като истинска бруталия![]()
а ти като какви ги определяш??Първоначално написано от lyly_lili
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
kato normalen si metalcore....kato na teb ne ti haresva ne slu6ai be du6o![]()
nikoi ne te e karal...