Зравейте! Надявам се, че ще ми помогнете. Искам да ми кажете най-бруталните песни, които знаете и сте слушали. Няма значение стила, но естествено имам предвид нещо от метъл средите. Но ако знаете някое техно, което да е по-брутално от песен на някоя метъл\рок\пънк\хардкор и т.н група, не се срамете да споменете. Не е задължително песните да имат жесток текст. Може и да се пее за нещо весело. Имам предвид да са тежки, хард, а бе вие си знаете. Може да са само инструментали
Питам, защото не искам да прослушвам цели дискографии на изпълнители, за да намеря нещо, което да ми хареса.
Имам предвид, че групите имат всякакви песни и примерно Рамщайн имат песента-Mein Teil,но имат и Ein Lied. Искам да ми кажете Меин Теил в случая, защото е по "брутална" от втората.
Това не състезание по "тру" метълщина. Може да кажете песен на група, която само вие сте чували, но не се притеснявайте да дадете и песен на по-комерсиални групи като Корн примерно. Песните аз ще си ги намеря, не е нужно да давате линкове. Само напишете изпълнителите и имената на песните.
Много Благодаря Предварително и не споменавайте чалга дори на бъзик!