.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 135
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    лютеница с боб е гадно, ама виж крем супа от броколи- мммммммммм...

а по темата слушайте кръст!!!

Който не слуша кръст- на пръст!!!
    Ей сега си пускам Amebix и отивам да живея в кашон.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ще ме извиняваш ама тва,че разбираш повече от нея значи ли,че тя като е дете,което не разбира чак толкова няма право да пише във темата?!Божкей ...[/b]
    Стига издребняване.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Някой споменал ли е Children of Bodom,Hipocrisy,Insision,In Flames,Vomitory,Behemoth?! Тия къртят кенефи! (независино какви са-паянтови,теракотени......)

Автор
    Guest
    Cradle Of Filth - Tonight in Flames. Много здрава песен е. Tва е хубава музика.

П.П. Кажи кое е най-пцихарското на Mind. Шейди, не ти ли звучи подобно на някои блек гласове с тези страмни гласове в песента?

@`Death`Whore``, кажи ми твоите предложения. Някъде бях видял, че ти доставя удоволсвие да показваш на твои познати какво е Метъл\Здрава музика. Смисъл имаш слава на тру метъл разбирач. Срази ме. Но те предупреждавам, че слушам Линкин Парк, Корн и Слипкнот и съм бати коравият метАл, ей

Ще ме извиняваш ама тва,че разбираш повече от нея значи ли,че тя като е дете,което не разбира чак толкова няма право да пише във темата?!Божкей
    Аз казвам, кой има право тука, ей . Има право всеки да си каже мнението, но ви предупеждавам, че ако ми напише някой Токио Хотел ще го изритам с ботуш в "Задни Части" от тука.(Модове и за вас мисля )

В случая с "naMy4Ho_KoTe", доколкото знам тя не е баш дете и не е казала, нито горе споменатите сладури, нито Азис и компания, което е прави лигитимна. Но това пък не значи, че `Death`Whore``няма право да я попита.

П.П. Яхнията е най-бруталната манджа, бе . Земете се скийте с тези лютеници с боб и крем-супички за бебета.

Идеята ми беше, че всеки може да напише имена на групи, които е видял някъде из нета или които са му казали негови познати Групите, които спомена девойката, са 2 от най-любимите ми, не съм казала, че не са яки.

А за показването какво е як метъл...не си ме разбрал. Просто едно момиче слушаше Hammerfall, аз казах, че те не са тежки и тя поиска да И покажа тежка музика...май групата, която дадох, беше Brutal Truth. Иначе не твърдя, че съм разбирач или съм тру...мъжо колко ме гаври, че се кефя на майкъл Джексън напоследък...но това е друг въпрос.

Мога да кажа групите, на които се кефя най-много /освен гореспоменатите три/:
    Kreator, Annilhilator, Behemoth, Testament, Incantation, Nile, Deicide /тях не толкова, но пак са яки/, Grave, Dismember, Gorguts, Excrementory Grindfuckers /голямата гавра са тези, даже мъжо се изкефи на една тяхна песен/, Kronos...отделно някои албуми, има едно култово сплитче...по-късно ако се сетя други, ще допълня.

Мега фен Аватара на quench
    премерихте ли си патките?

аз пък смятам песента на Подуене Блус Бенд "Кучето от стария квартал" за брутална, на нея винаги нещо в мен се къса и започвам да ридая

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Аз нямам патка, само понякога

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ще ме извиняваш ама тва,че разбираш повече от нея значи ли,че тя като е дете,което не разбира чак толкова няма право да пише във темата?!Божкей ...[/b]
    Стига издребняване.
    Авторе,ще извиняваш,че флуудя...за последно ще пиша.

Аз и да издребнявам не ме интересува дали е така или не за това не искам да споря,но съм сигурна,че "най"-издребняващата си ТИ!И да,причината е,че не се спря със тъпите си забележки(визирам в някои теми,че някой сгрешил 2 запетаи и дай "ще го поправя,че да види колко съм добра по български език",е както си забелязала никой не е спрял да ги прави тези грешки,но нали трябва да трупнем някое друго мнение..може причината да не е за постовете,а че просто да се цепнеш от другите,че си по-умна и да направиш поредната си забележка).В много теми съм ти чела менията,и установих,че поне 1/3 са или спорове или избиване тип "умна съм" и колко разбирам от музика.И пак не успях да загрея защо някой трябва да слуша Annilhilator, Behemoth, и др. "брутални" групи ,че да има право да пише в някоя от скъпоценните теми на метълите,но най-вероятно причината е в мен..С моето мнение нито ще се промениш,нито каквото и да било просто исках да опитам..да разбера причината за тия безмислени неща,в които "се задълбаваш".Но,да...не можа да ми отг. както очаквах,каза само едно "да не издребнявам"...може би това е бягане от неловката ситуация,или може би просто не ти се занимава "с поредното хлапе дето ти спори,не разбира от музика и пише в не която тема трябва"...или..ти си знаеш най-добре.Айде чао...

Каквото и да кажа, няма да си промениш мнението - изградил си си някакво погрешно мнение за мен. Затова ще кажа просто следното - ако мислиш, че си нещо повече от мен, поне започни да приемаш чуждото мнение, не само своето. И да слушаш другите. А за отговора ми...пак бях в същата ситуация, както сега. Чудех се какво да напиша. А всъщност ако беше прочел мнението ми на края на миналата страница, щеше да видиш, че съм дала яснота по въпроса, който те интересуваше.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но грешиш. И двете групи са дет метъл, а Кенибъл корпс имат и елементи на грайнд, но са малко. А Каркас имат грайндкор албуми, но са първите им...доста преди да се родиш
    Не знаех, че трябва да си по-стар от определена група, че да я слушаш. Аз слушам и Шопен. Проблем ли е, че е умрял доста преди да се родя?

А колкото до това какъв стил са - всеки със собственото си мнение. Моето мнение е, че не са дет метъл. Ако успееш да ми разграничиш всички стилове с ясни граници ще ти подаря пони. Пф Никога не съм била толкова голяма почитателка на този тип музика, че да тръгна да я анализирам и пр. Просто я слушах, когато бях в настроение.

П.П. Такива неща слушах в периода 13-16 годишна възраст. И не знаех, че трябва да имаш познания по музикалните стилове и пр., че да имаш право да пишеш тук. Доколкото разбрах темата е тип ”според вас”..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Май и ти не разбра за какво говоря. И колкото и да не са разграничени стиловете, Каркас имат 1-2 грайнд албума и след това въобще не са грайнд. А това за възрастта беше нещо като...шега.

Мога да ти дам пример за грайндкор и то не група, която аз съм решила, че е грайнд, а човек, който глуша точно грайндкор и то не от вчера...сравни и ако има прилика...не знам.

А защо на български има дума "индианци" /дадох го този пример вече/

И да, не си чупим главите, затова ни мразиш. Знаем.

Дори да е с "а", думата "металист" е смешна А метъли да не би да няма? Различно е от металите...

В крайна сметка има ли значение как се казва Ти разбираш, аз познавам само 1 дърт метъл и с него не съм говорила почти, така че не знам дали е метъл, метълист, метал или металист

И това за възрастта го написах веднъж и всички го повтаряте...и аз не знам защо го написах...дойде ми на акъла просто

Е, аз казах, че нямам пишка, само понякога /'баси култовия виц/ Мерете си ги помежду си.

Тати и това ми е казвал, спокойно

all that remains-This calling

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    кво?? на тва брутално ли му викаш??

тъпа емовщина.. бля
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    кво?? на тва брутално ли му викаш??

тъпа емовщина.. бля

ako na tva mu vika6 emov6tina.....ne te znam kuv/kva si ama si ZLE

Ще ме накараш да го чуя...а така ме мързи...

Град
    Варна
    няква имитация на метълкор с мега педалски вокал ... емо
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Звучи като истинска бруталия

no comment

Град
    Варна

no comment
    а ти като какви ги определяш??
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

kato normalen si metalcore....kato na teb ne ti haresva ne slu6ai be du6o nikoi ne te e karal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си