- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Брутална Музика
Хм,Първоначално написано от Shadow_Walker
Много изпипан клип.
Хубав е. Само не ми хареса, че като цяло беше клише с всичко антихристко. Добре беше направен да направи впечатление на някой поп. Аз лично съм атеист и такива неща малко ме радват вътрешно, но атеизна далеч не е сатанизъм. Винаги съм мислел, че ако симпатизираш на сатаната(опа Сатаната) е се едно да признаеш, че бог(
Бог) съществува. Те християните ако ги мачкаш ще станат само по-силни. А и трябва да има разбирателство. С времето имам чувството, че религите сами ще излезнат от мода. Никой не искам да Обидя(да знаят вярващите)
Стига съм се правил на филосов и да кажа за песента. И тя беше хубава. Ама се съмнявам, че ако я бях чул без клипа щях да и обърна внимание, защото ми се стори незапомняща се. Иначе добро парче е
.
Shadow_Walker не си ли от В.Търново? На колко си?
ЕЕе няма да стане каквато си я мислех :PПървоначално написано от Shadow_Walker
Тази не е с впечатляващ клип, според мен, но я бива. Дано ти хареса\\zazz,bg/play:ef4ad338
На мнение съм, че никоя група не е по-брутална от друга по звучене. Просто някои групи са с по-брутален имидж. Ако слушаш без да знаеш за имидж, трудно ще прецениш по-хард групата. Примерно: Колкото и по-брутален да е пентаграмът пред една БойБандоподобна група, не виждам защо казват, че Slayer e в пъти по-хард от LP(примерно)
Първо да кажа: Извинявай, ако е прозвучало сякаш се заяждам. Исках да кажа, че съм минал покрай и хардкора(защо ли ми трябваше да споменавам LP, Slipknot и KornПървоначално написано от alice sw
) Излезе, че само тва знам
.
![]()
Имокор? Ако ми кажеш, че ти си ги изслушала и са ти харесали ще повярвам, че сериозно ги казваш. В момента мисля, че ми се подиграваш(няма лошо, връщай ми го)![]()
Не е трябвало да използвам думата брутално, имал съм повече в предвид: Много шумно с врякане и много превземане. А и не съм казал, че Ню-метъла е баш брутален. Донякъде си прав.Първоначално написано от _SL_
Във всеки случай ще ми е интересно да кажеш кои точно от изброените песни си чувал?(не се ебавам)