- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- От кое даскало сте ?
Пловдивска Математическа Гимназия във Велико Търново, или какво???Първоначално написано от twix_91
![]()
![]()
![]()
7mo SF![]()
Shh be quiet, you might piss somebody off Like me motherf**ker, you've been at it for too long While you feed off others insecurities You stand in front of me and bite the hand that feeds
Природо-математическа гимназияПървоначално написано от gorska
НФСГ рулЗззз!!1![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Окей, окей! Просто се сетих за изцепката на 1 съученичка СМГ в Пловдив и си помислих дали нещо не се бъзикаш. Не се сетих, че е природо-математическа.Първоначално написано от twix_91
![]()
Aз съмПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
dance
лалааааааааа :PПървоначално написано от Jus7m3
БисквитенотоЧудовище
33 ЕГ![]()
THUG LIFE
Софийска Професионална Гимназия по Електроника "Джон Атанасов" (СПГЕ)
85 sou v sofia e tova(edno rabutano krai4e nare4eno vrajdebna )![]()
sa sme 31 deca v klas i stava qk kupon prez 4asovete![]()
![]()
85 sou v sofia e tova(edno rabutano krai4e nare4eno vrajdebna )![]()
sa sme 31 deca v klas i stava qk kupon prez 4asovete![]()
![]()
Национална Финансово-стопанска гимназия-НФСГ
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
xi xi...a posznava6 li mitko ili boco.... ot 10 ama nz koi to4no :PПървоначално написано от macka123
Shh be quiet, you might piss somebody off Like me motherf**ker, you've been at it for too long While you feed off others insecurities You stand in front of me and bite the hand that feeds
9 ФЕГ - софия х)
И аз учих там, но до миналата година и бях паралелка информатика. Сега съм I-ви курс в СУ (Софийски университет), ФМИ (Факултет по Математика и Информатика)Първоначално написано от BluE_s
![]()
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
134 soy dim4o debelqnov ------Evreiskoto![]()
Izvestnoto na nikoi ot vas SOY "Krum Popov" gr. Levski =D> =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
120 ОУ "Г.Ст.Раковски",ама сега ми предстоят изпити,така че ще бъда в някоя гимназийка.
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see