- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да съм забременяла?
znachi ako priqtelq mi ne e svarshil v men moje li da sam zabremenqla ?? nezavisimo dali sme bili v voda,pod dusha, na plaja,na legloto ? moiga li da zabremeneq ot onazi technost koqto izliza predi da svarshi ???? KAJETE SERIIOZNO MOLQ VI![]()
![]()
![]()
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
znachi pochti nqma shans ???![]()
РЕГИСТРИРАНА СЪМ ОТ 24 4АСА В ТОЗИ ФОРУМ И ВЕЧЕ ВИДЯХ 3 ТАКИВА ТЕМИ!НЕ МОЖЕ ДА СИ БРЕМЕННА СПОРЕД МЕН,НО ПРЕДИ ДА ПУСКАТЕ ТЕМИЧКИ,ДОБРЕ Е ДА ВИДИТЕ ВАЖНИТЕ ТЕМИ ГОРЕ КАТО:"СЕКСУАЛНА КУЛТУРА" И БЕЗ НАРЕЧЕНАТА ТАКАВА ДА НЕ ПРАВИТЕ СЕКС!АЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДАНО СИЧК0О ТИ Е ОК![]()
бременна си!!!късмет с отрочето!!!
аХам..бременна си..даже чувам бебито ти как ритаПердполагам,че не си..но за всеки случай може да минеш през аптеката за тест за бременност, даже може и презервативи да си вземеш...
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ako ne e svarshil v mene ne moje da sam breemenan nali ??
непросветениПървоначално написано от gaogahogajgapajpgap
има сигурно 100 такива теми!
+1Първоначално написано от trt1989
Глупости,винаги има вероятност част от спермата да попадне в тебПървоначално написано от gaogahogajgapajpgap
,въпреки че си го е извадил"навреме"
миличка земи прочети малко инфо бе, ма*а мукак може да правите секс без да знаете как ???
![]()
естествено, че вазможността да си бременна, при положение че не е свършил в теб е 1 на 1 000. и се пак следващия път ореди да пуснеш поредната такава тема се пообразовай малко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поредната тема от типа "Бременна ли съМ?!? ;(" .Хората създали една гумичка и я нарекли кондом.Земи се запознай с нея,има я в аптеките,а вече и в хранителните магазини.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
da be bremenna si vari si 4upi glavata![]()
Първоначално написано от slavito007
=D> Mn pravilno!!!AMANNNNN OT TAPI TEMI!!!!!!!!!
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
Ще спрете ли най-накрая с еднаквите теми?
1.Ползвай търсачка
2.Личи ти,че си някоя малка пикла,тръгнала да се чука,за да се направи на важна пред другите.И то си без каквато и да е била сексуална култура.Образовай се,после мисли за секс!
3.ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
Писнало ми е да пиша все едно и също!
точчччнооо така! =D>Първоначално написано от Devilka
Нищожна вероятност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!