.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Помогнете, какво да правя?

emi az sum na 14 toi na 16 iiiiiii toi jivee s baba si i dqdo si i az mu napravih smu4ka i sega baba mu me misli za kurva spored neinite razbiraniq pls kajete kak da opravq ka6ata predvaritelno blagodarq!

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Град
    Непостоянно
    ми остави я ....логично е по-старите хора да имат др виждания по вапроса
    .!.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ми какво да й кажеш.нищо не моеш да кажеш.Само гледай да не й преговаряш ако почне да те овиква че ше става лошо.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    напави му още една от дугата страна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен
    Абе...тя е стара жената...може вече да е забрайла...нищо не можеш да направиш. По-добре НЕ говори с нея, защото старите хора кат си втълпят нещо.... нищо не можеш да напрайш

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    Абе...тя е стара жената...може вече да е забрайла...нищо не можеш да направиш. По-добре НЕ говори с нея, защото старите хора кат си втълпят нещо.... нищо не можеш да напрайш
    Тъй е...

Град
    40 Miles from the Sun
    Пф, моята баба я е гнус да гледа рекламата на Спрайт и по-точно онази част, в която едно момиче си пъха памук или нещо подобно в сутиена. Опитах се да и обясня защо го прави, но тя не ме разбра. Няма смисъл да обясняваш и на тази баба. По тяхно време нещата са били доста различни. Даже ми разказваха, че когато някое момче докоснело момиче, тичало през поляните от щастие ... Спокойно, ще и мине. Просто кажи на момчето да и каже, че това е нормално в днешно време и да не те съди преди да те е опознала.

П.С. Брей, какъв умен пост.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Пф, моята баба я е гнус да гледа рекламата на Спрайт и по-точно онази част, в която едно момиче си пъха памук или нещо подобно в сутиена. Опитах се да и обясня защо го прави, но тя не ме разбра. Няма смисъл да обясняваш и на тази баба. По тяхно време нещата са били доста различни. Даже ми разказваха, че когато някое момче докоснело момиче, тичало през поляните от щастие ... Спокойно, ще и мине. Просто кажи на момчето да и каже, че това е нормално в днешно време и да не те съди преди да те е опознала.

ми то по онва веме сигуно е нямало и сутиени как да и обясниш.... пак може и памък да е нямало или бабати да си е имала големи гърди
    П.П. много исках да кажа цици ама се сдържах
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от AFT

ми то по онва веме сигуно е нямало и сутиени как да и обясниш.... пак може и памък да е нямало или бабати да си е имала големи гърди
    П.П. много исках да кажа цици ама се сдържах
    Ми, не, не бих казала, че има големи гърди. Не знам дали е имало сутиени, но май е имало ... макар че ми е разказвала как са си правили сами разни кукли от парцалки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си