- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете, какво да правя?
emi az sum na 14 toi na 16 iiiiiii toi jivee s baba si i dqdo si i az mu napravih smu4ka i sega baba mu me misli za kurva spored neinite razbiraniq pls kajete kak da opravq ka6ata predvaritelno blagodarq!
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
ми остави я ....логично е по-старите хора да имат др виждания по вапроса![]()
.!.
Ми какво да й кажеш.нищо не моеш да кажеш.Само гледай да не й преговаряш ако почне да те овиква че ше става лошо.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
напави му още една от дугата страна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе...тя е стара жената...може вече да е забрайла...нищо не можеш да направиш. По-добре НЕ говори с нея, защото старите хора кат си втълпят нещо.... нищо не можеш да напрайш
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Тъй е...Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
Пф, моята баба я е гнус да гледа рекламата на Спрайт и по-точно онази част, в която едно момиче си пъха памук или нещо подобно в сутиена. Опитах се да и обясня защо го прави, но тя не ме разбра. Няма смисъл да обясняваш и на тази баба. По тяхно време нещата са били доста различни. Даже ми разказваха, че когато някое момче докоснело момиче, тичало през поляните от щастие ... Спокойно, ще и мине. Просто кажи на момчето да и каже, че това е нормално в днешно време и да не те съди преди да те е опознала.
П.С. Брей, какъв умен пост.![]()
ми то по онва веме сигуно е нямало и сутиени как да и обясниш.... пак може и памък да е нямало или бабати да си е имала големи гърдиПървоначално написано от AFT
П.П. много исках да кажа цици ама се сдържах
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми, не, не бих казала, че има големи гърди. Не знам дали е имало сутиени, но май е имало ... макар че ми е разказвала как са си правили сами разни кукли от парцалки.Първоначално написано от tuzaro
![]()