.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Какво да правя?

Adski mn haresvam edno momche,koeto ne e ot moq grad.Prez vakanciite idva,no...Ta problema mi e sledniq toi sega e tuk,no predi da zapochnem daskalo shte si hodi,a az adski mn go haresvam!Ima shans da se polu4i neshto,zashtoto mislq 4e i toi ne e bezrazli4en kum men,no se 4udq dali ima smisul,za6toto ako stane 6te mi bude adski hubavo,no kogato si otide.... Molq vi posuvetvaite me spored vas kakvo da pravq shte vi buda mn blagodarna

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

само не се привързвай прекалено,че отиде ли си почва депресията ....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    +1 zabii go, no da e prosto avantiura bez da se privyrzvash

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe

taka e...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    Bulgaria,Varna
    mda..shte te pos1vetvam s16toto..zabii go bez mnogo 4uvstva..makar 4e na dumi e lesno..a az taka ne moga .. mn b1rzo se priv1rzvam .. uspeh !
    relax take it easy ;}{}

plzzzzzzz
    Guest
    ako imash gore-dol qko tqlo....nikoi ne e bezrazli4en kum teb taka 4e vnimavai

Guest
    Ami ako mackata e kat mene da se privurzva burzo ne e li po dobre da ne e s nego...?

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен само с едно харесване такава връзка от разстояние няма да се спаси.По едно време на един от двамата ще му писне и ще приключи нещата.И все пак ти си прецени, а и не зависи само от теб...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Adski mn haresvam edno momche,koeto ne e ot moq grad.Prez vakanciite idva,no...Ta problema mi e sledniq toi sega e tuk,no predi da zapochnem daskalo shte si hodi,a az adski mn go haresvam!Ima shans da se polu4i neshto,zashtoto mislq 4e i toi ne e bezrazli4en kum men,no se 4udq dali ima smisul,za6toto ako stane 6te mi bude adski hubavo,no kogato si otide.... Molq vi posuvetvaite me spored vas kakvo da pravq shte vi buda mn blagodarna

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!
    мисля,4е няма смисал.. 6е го обикне6 и после като не го вижда6 6е ти е о6те по гадно..по добре си останете приятели.. връзките от разтояние нямат голям успех
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest

И аз мисля така

Мила,и моето мнение е като на последните изказали се. Ако започнете връзка,като се върне в неговия роден град ще ти е мн гадно и само ще се измъчваш.В такива случеи си оставате само приятели .

Град
    Terra incognita!
    Сама трябва да прецениш плюсовете и минусите на една евентуална връзка от разстояние,но най-напред изясни чувствата си и тези на даденото момче!Поговори с него!Дали той би приел такава връзка?И тогава ще решите заедно какво да правите!А ако се виждате често,разстоянието не би било проблем!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Ami pomisli si dali 6te e uspe6na takava vruzka i dali ti samata 6te moje6 da izdurja6 bez da go vijda6 izborut e izcqlo tvoi aa i moje da pogovori6 s nego po vuprosa
    Because all I want is u ....

Imam po4ti syshtiq problem.... i poneje sym zatynala... te syvetvam samo 1 - ako se privyrzvash byrzo... po - dobre ne se zanimavai,ina4e 6te ti e trydno kogato go nqma.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си