- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко от вас са деца на разведени?
Не са.
Нашите се разделиха преди 3 години и мисля ,че така е по-добре за всички.
I ROCK!!!!!
ami moite ne
da se nadqvame i da ne go pravqt
Първоначално написано от B.B-rain
и моите
Мойте са разведвни,но сега ми е по добре имам си по добър баща \/ \
/ \
/ \
/
OnLy God CaN Judge Me !
Ми моите родители са разведени, не си спомням нищо била съм мн, мн малка. Развели са се щот не са се погаждали.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Моите не са![]()
моите се разделиха най-накрая миналото лято.Беше ми малко тежко отначало,но ми мина бързо.За съжаление от както се помня те не са имали нормални ам..семейни взаимоотношения по ред причини и сега поне ни е по-спокойно на всички.Страшно различни са и не се получаваше.Други хора ги правят щастливи и стига те са добре ,аз съм доволна...Случват се и такива неща,те са млади и трябва да се борят за щастието си и да живеят пълноценно.Живея с майка си ,а баща си виждам редовно и се чуваме и всичко е наред.
Разведени са от 13 години и не помня какво е било преди това, но със сигурност сега ми е много по-добреА причините са ясни - не са се разбирали.
Нашите все още са си заедноДаже сега заминават за Швейцария,за да празнуват 25 години съвместен живот
![]()
Моля се никога да не се развеждат [-o< .. така си ни е добре !![]()
пред развод са (не се разбират)
нашите са заедно от както са били 10 класи все пак много добре се разбират
Радвам се за това
![]()
Нашите ще се развеждат и единственото нещо,което ме дразни в цялата работа е,че тряя да избирам при кой да живея...А и двамата са много готини и печени....
+1Първоначално написано от swords1010
Everything happens for a reason..
mi az nz 6to sa se razveli bils sam mn malka![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Аз сам бил на 1-2 Г.
Тва е по хубао защото ако са се развели сега а аз сам на 13 ще го прияма по наватре.
Мноо е гадно аз с маика в бургас а татко в софия![]()
Когато съм била малка,може би 1-2 месеца мама е събрала багажа на татко и му го е дала.Причината е несходство в характерите.Виждала съм баща си 3-4 пъти за 13 години.Живея с майка си и нищо не ми липсва
аз не съмама тва не значи че не се карат за пари
![]()
Аз не съм...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И моитеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333