.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Виктор01
    Guest

Какво да правя

Хора помагайте спешно със съвет понеже съм много объркам. Аз съм момче на 17 и имам гадже от 5 месеца също на 17. Ето за какво става на въпрос. Снощи оридохме с нея до един мой съученик. В интерес на истината той е готин пич и събира доста погледите на момичетата и има и доста парички. Та уж за малко отидохме той извади хубав алкохол и за започнахме да пием. По едно време аз отидох до тоалетната и като се върнах отварям вратата на хола и кво да видя!?! Мойта приятелка коленичила и му прави свирки. Аз направо останах като гръмнат. Веднага седнах за да осмисля ситуацията и какво да правя, а тя продължаваше да му го лапа все едно не бях в стаята. И малко след това той се изпразни в устата й. Тя стана и отиде до банята а аз в този момент станах и си тръгнах. И сега не знам какво да правя. Тя е много готина мацка и знам, че ме харесва но се чудя как да постъпя и какво да направя.

ГОВОРИ С НЕЯ !!!

Guest
    Пич не си заслужава,според мен трябва да я зарежеш и повече да не и се обадиш.

Виктор01
    Guest
    и какво точно да й каже че не се сещам

Голям фен
    Вложи малко повече фантазия де .. спрямо другите прости теми твоята въобще не е заинтригуваща ...

леле мн кофти се е получило затфа говорете и се изяснете ай успех
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Guest
    Аз ако бях бих ги почупил от бой и двамата, не че искам да провокирам насилие, но това направо е ебавка с тебе от страна и на двамата.Ква приятелка кви пет лева, тая е пълен боклук и този не ти е никакъв приятел.
    Бий им шута и на двамата!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз ако бях бих ги почупил от бой и двамата, не че искам да провокирам насилие, но това направо е ебавка с тебе от страна и на двамата.Ква приятелка кви пет лева, тая е пълен боклук и този не ти е никакъв приятел.
    Бий им шута и на двамата!
    Ами май така ще направя

The Beast
    Guest
    Вярно си е. Е*и им майката на тия боклуци.Да умрат дано
    Бясно куче да глозга кокалите им

П.П. по някаква причина ми се струва че се изразих малко грубо ама като че ли не си го залужават гадовете

Момчето трябваше да пребиеш.Момиче не се бие бе хора!!!Кви сте животни!Дори и в животинският свят мъжкият индивид не се бие с женският.За бога.А щом е богат и красив,сори пич той обира точките.А ти си стоял и гледал,това по абсурдно нещо незнам дали може да има./ако наистина си гледал,да се беше включил и ти /
    Bring the violence

Batko_ti
    Guest
    Не се бие момиче - съгласен съм.
    Но няква шибана курва да ми изварти такъв номер пред очите, боя ще им е най-малкия проблем.

Супер фен
    Град
    Венера
    И колко човека се вързахте, е така...

Тhe Beast
    Guest
    ок де то момичето не тряя да я бие ясно е Пича тряяше преди да си тръгнеш да му вкараш 2-3 юмрука.
    Пък ако мнооо си и ядосан на нея може да пуснеш някой слух

Зарежи я...
    НАли уж ходите заедно? Ква връзка е тва?Отворена? Поговори с нея.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Не я търси повече.Нито пък "приятеля" ти
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Guest

Re: Какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Виктор01
    Хора помагайте спешно със съвет понеже съм много объркам. Аз съм момче на 17 и имам гадже от 5 месеца също на 17. Ето за какво става на въпрос. Снощи оридохме с нея до един мой съученик. В интерес на истината той е готин пич и събира доста погледите на момичетата и има и доста парички. Та уж за малко отидохме той извади хубав алкохол и за започнахме да пием. По едно време аз отидох до тоалетната и като се върнах отварям вратата на хола и кво да видя!?! Мойта приятелка коленичила и му прави свирки. Аз направо останах като гръмнат. Веднага седнах за да осмисля ситуацията и какво да правя, а тя продължаваше да му го лапа все едно не бях в стаята. И малко след това той се изпразни в устата й. Тя стана и отиде до банята а аз в този момент станах и си тръгнах. И сега не знам какво да правя. Тя е много готина мацка и знам, че ме харесва но се чудя как да постъпя и какво да направя.
    Ръгай докато не ти прилушее

Ne si zaslujava

Guest
    Има ли момичета от форума, които биха постъпили и те по този начин а?

Град
    Филипиновци
    Лелееее,мн ме фана яд Вие луди ли сте, ве?!Кво да говори с нея?Това е нещо толкова унизително...Ако бех на твое място-кръв и сперма щеше да има там!Имай малко себеуважение,бе,човек!Кво като е готина,има мн риба в морето,не го забравяй!НИКОГА НА КОЛЕНЕ,ПРЕД КОЯТО И ДА Е!!!
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пич не си заслужава,според мен трябва да я зарежеш и повече да не и се обадиш.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Заеби е тая..Не е за теб
    Мечтите са безкрайни..

ако бях аз щех да пиша темата от затвора

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    ако бях аз щех да пиша темата от затвора
    haha i az taka syden za 2 ot nai brutalnite ubiistva v sveta ... naprao ako bqh na tebe nz nz 4uek nqa6e da sedq i da si trqa kat tebe am ma4kam nared jenski myjko ne priznaam 6a gi na4upq celite

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Prosto zabravi che sashtestvuvat...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си