- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя
Хора помагайте спешно със съвет понеже съм много объркам. Аз съм момче на 17 и имам гадже от 5 месеца също на 17. Ето за какво става на въпрос. Снощи оридохме с нея до един мой съученик. В интерес на истината той е готин пич и събира доста погледите на момичетата и има и доста парички. Та уж за малко отидохме той извади хубав алкохол и за започнахме да пием. По едно време аз отидох до тоалетната и като се върнах отварям вратата на хола и кво да видя!?! Мойта приятелка коленичила и му прави свирки. Аз направо останах като гръмнат. Веднага седнах за да осмисля ситуацията и какво да правя, а тя продължаваше да му го лапа все едно не бях в стаята. И малко след това той се изпразни в устата й. Тя стана и отиде до банята а аз в този момент станах и си тръгнах. И сега не знам какво да правя. Тя е много готина мацка и знам, че ме харесва но се чудя как да постъпя и какво да направя.
Пич не си заслужава,според мен трябва да я зарежеш и повече да не и се обадиш.
и какво точно да й каже че не се сещам![]()
Вложи малко повече фантазия де .. спрямо другите прости теми твоята въобще не е заинтригуваща ...
леле мн кофти се е получилозатфа говорете и се изяснете
ай успех
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Аз ако бях бих ги почупил от бой и двамата, не че искам да провокирам насилие, но това направо е ебавка с тебе от страна и на двамата.Ква приятелка кви пет лева, тая е пълен боклук и този не ти е никакъв приятел.
Бий им шута и на двамата!
Ами май така ще направяПървоначално написано от Анонимко
Вярно си е. Е*и им майката на тия боклуци.Да умрат дано![]()
Бясно куче да глозга кокалите им![]()
П.П. по някаква причина ми се струва че се изразих малко грубо ама като че ли не си го залужават гадовете![]()
Момчето трябваше да пребиеш.Момиче не се бие бе хора!!!Кви сте животни!Дори и в животинският свят мъжкият индивид не се бие с женският.За бога.А щом е богат и красив,сори пич той обира точките.А ти си стоял и гледал,това по абсурдно нещо незнам дали може да има./ако наистина си гледал,да се беше включил и ти /
Bring the violence
Не се бие момиче - съгласен съм.
Но няква шибана курва да ми изварти такъв номер пред очите, боя ще им е най-малкия проблем.
И колко човека се вързахте, е така...
ок де то момичето не тряя да я бие ясно еПича тряяше преди да си тръгнеш да му вкараш 2-3 юмрука.
Пък ако мнооо си и ядосан на нея може да пуснеш някой слух![]()
Зарежи я...
НАли уж ходите заедно? Ква връзка е тва?Отворена? Поговори с нея.
Голям размер на картинката! /machoka/
Не я търси повече.Нито пък "приятеля" ти
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Ръгай докато не ти прилушееПървоначално написано от Виктор01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne si zaslujava![]()
Има ли момичета от форума, които биха постъпили и те по този начин а?
Лелееее,мн ме фана ядВие луди ли сте, ве?!Кво да говори с нея?Това е нещо толкова унизително...Ако бех на твое място-кръв и сперма щеше да има там!Имай малко себеуважение,бе,човек!Кво като е готина,има мн риба в морето,не го забравяй!НИКОГА НА КОЛЕНЕ,ПРЕД КОЯТО И ДА Е!!!
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
haha i az taka syden za 2 ot nai brutalnite ubiistva v sveta ... naprao ako bqh na tebe nz nz 4uek nqa6e da sedq i da si trqa kat tebe am ma4kam nared jenski myjko ne priznaam 6a gi na4upq celiteПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
Prosto zabravi che sashtestvuvat...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!