- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е най-дългия секс, който сте правили?
Е не може половин...Нали като влезе трябва и да излезе....Първоначално написано от KIRCHO
![]()
![]()
Прав си ! Как така половин????Първоначално написано от <Твърд>
![]()
![]()
![]()
* ...Dar!тУ... *
епа 30 мин на тек са достатъчни. То на гаджето ми И става мн чуствителна зоната и я боли. Тея дето пишат неща от сорта 2 3 часа според мен савсем леко преувеличават. Иначе важното е и на 2-та да да е готино. Може и за 5 мин да свършите и двамата.
Аз 1 час и 50 и няколко мин бяха..беше в началото на връзката и бяхме на една пейка в парка..много готино бешеПървоначално написано от thefreak
После ми се струва, че ходя в крива линия
![]()
Първоначално написано от TIMEX
Ami i moq nai-dulug sex beshe za okolo dva chasa...moje bi malko po-malko kum 4as i 50 min,no priblizitelno kazvam 2 chasa![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Първоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
![]()
4 4asa
Не се смейтеПървоначално написано от Guderian
![]()
Колко е твоят рекорд другарю?![]()
25 години....
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
обади ми се следващата седмица да ти отговоря....,4е не знам кога ще свърша...
![]()
2-3 4asa nz sas sigurnost i to bez po4ivka i be6e stra6no![]()
okolo 3 4asa neveroqten sex![]()
love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!
Първоначално написано от SlAnChO
Не по темата : слънчоо тряя доста да си намалиш аватара
По темата: първия и втория ми път беше това,Само половия акт час + - 5 мин. Нз кво стана тогава![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Близо 2 часа с малка почивка
Явно е било много качествено.Първоначално написано от lip-gloss
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1h i polovina...beshe dosta....dalgo![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ам не знам по време на секс не броя секундите...
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
може би едно 7-8 чАса,нямаше ме доста време и .. е имаше почивки малки за да може да си поеме въздухно това няма да го забравя..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Седем сеунден страстен секс.......мога да се похваля че след последните тренировки стигам до средно между 9 и 11 секунди...........Много тъпа тема всичко е толкова относително че едва ли могат да ви го поберат недораслите тинейджърски мозъчета !!!!
Около 3-4 часа мисля... все пак не съм засичала с хронометъра...![]()
2 hours.....![]()
![]()
![]()
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!