- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по-грубия секс?
kategorichno da! Da me plqska po silno po dupeto.. da me pritisne za stenata i tam grubo da me OPRAVI.. da hvane rycete pritisne krakata sqkash sym mu zalojnica i da ne moga da myrdam... da mi govori mrysotii.. da me stiska silno po dupeto i gyrdite... mmm 4ak se razme4tah![]()
Винаги правя по-груб секс.Приятелят ми не си пада много по нежностите
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Uhaa i men mnogo me kiefi !Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
zavisi ot nastoenieto i na dvamata.po princip obicham po nejen..ama se e slu4valo i neshto po grubi4ko i divi4ko![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
наскоро го направихме доста групо аз се възбуждам от това да ме притиска до стената да ме хапе леко по устните да ме дере с нокти по гурба,да ми дърпа косата,да няма на къде да пръдна, да е някво дивашко и страстно сеедно не сме се виждали от месеци и чак сега правим секс.. \/ \
/ при нежното понякога се оттегчавам
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
+1Първоначално написано от valantain_love
![]()
Суров тип ахах.Първоначално написано от girl_in_black
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
DA az go obi4am SADO MAZO SEX zavurzvam s beleznici kurtq trabite i gi mu6kam i q bia s kolana![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
Да, харесвам по-грубите неща... но стига всичко да е в рамките на нормалното...![]()
daaaaaaaa haresva mi
Поредното извращение![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Не знам за грубия секс, но горния аватар ме изкърти от смях![]()