- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Deep Purple отново идват!
Е, честито!Обявено е в официалния им сайт, ето ги и източниците
http://avtora.com/news/nowini/deep_p...tnowo_w_sofiya
http://deep-purple.com/tourdates/
ААААААААЙде, честито!Изпаднах в абсолютна истерия, хораааВярно, че са много под предишното си ниво, но все пак името ме кара да треперя още(:
ах, тая гадна София![]()
![]()
истинските концерти се правят в Каварна![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Умри.Първоначално написано от _SL_
По темата: Не харесвам Дийп Пърпъл особено.
Saatana vittu perkele hate crew!
УааааааааааааааТам съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-o< [-o< [-o< \
/ \
/ \
/ \
/
Там сме. В отговор на някои хора ще кажа че истинските концерти се правят там където има истинска публика която си прави кефа. А не в някой голям град или в някой курорт. Щото дори и в едно село може да стане супер концерт. Зависи от нас ! !
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Ако някой разбере нещо около цените да свирка![]()
ти не знаеш ли че Каварна е новата рок столица на света?Първоначално написано от Boot
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хммм малко със закъснение разбрах че ще идват но нищоще гледам да отида и аз, стига да има с кой - ако няма пък ще изврънкам майка ми
![]()
Надявам се да успея да отида !!! Предполагам,че ще е ВЕЛИК концерт![]()
![]()
Там съм!![]()
ВЕЛИК ще е ако не свирят песните от последния албумПървоначално написано от MeTaL4eTo`f
Иначе това са Пърпъл, ноу уей да не е страшно изживяване!
![]()
[оффтопик]гледам Крисито Скабиа на аватар, добре, добре ... мой човек си[/оффтопик]
Радвам се, че се показахте и другите фенове
И понеже надали има смисъл да правя нова тема, да питам - абе кои са ви любимите албуми?И кой период на групата ви допада най-много?Аз без колебание вдигам 2 ръце за Perfect Strangers i Stormbringer (:Иначе си ми харесват най-много в годините '84 - '93![]()
сигорно и аз ще съм там![]()
Новият им албум не съм го чувала, но няяма начин според мен да не изпълнят култовите си парчета.Първоначално написано от DeePurple
За мен са Perfect Strangers, Highway Star, Soldier of Fortune, When The Blind Man Cries, Demon's Eye, Black Night, Woman from Tokyo и още мноого, ама да не ставаме алчни.![]()
Та, сигурно съм там..![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Да, и аз разбрах супер новината като излезе на 24-ти. Направо ще се побъркам от кеф и съм от тези, които се истеричкват! Там съм!
ROCK ON!!!
Колкото до билетите, разбрах, че са по 30 лв. до края на септември.
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше