.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

как да му кажа

Скоро осъзнах че съм гей! Имам влечение към момчета и те ме възбуждат. От още преди да се осъзная като педал имам един много добър приятел. Но сега осъзнавам че имам чувства към него и искам да сме повече от приятели. Как да му разкрия чувствата си? Как да му кажа че го обичам?

П.С. Имам основание да се надявам че той може да е неосъзнат педал

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Или си педал,или не си.К'во е т'ва неосъзнат ?!?И не очаквай позитивно отношение от хората към тебе.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Ако беше обратен,едва ли сам би се нарекъл "педал"...

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Или си педал,или не си.К'во е т'ва неосъзнат ?!?И не очаквай позитивно отношение от хората към тебе.
    Не говори в множествено число, аз нямам нищо против !!!

До автора: Ами когато сте на подходяща тема внимателно му подскажи, а след това можеш вече направо да признаеш за чувствата ти, но не ти гарантирам позитивна реакция.

Успех !
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Ай стига баси, направо като си представя някой приятел да ми каже, че иска да сме повече от приятели
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Mad&Bad
    Ай стига баси, направо като си представя някой приятел да ми каже, че иска да сме повече от приятели
    Ами, ще обясниш, че не изпитваш същото към него и си падаш по момичета. Какво толкова, каква е тази дискриминация ???!!!

Guest
    Колкото повече педали толкова по-добре. Толкова повече свободни момичета. Ама много сте кухи. Аз неам нищо против педалите и не ми пречат.

Не му казвай,покажи му

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Не му казвай,покажи му
    Моля?!?Да му бръкне в гащите ли?После много яку ще яде бой,дри и да е от най-добрия приятел.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Не му казвай,покажи му
    Моля?!?Да му бръкне в гащите ли?После много яку ще яде бой,дри и да е от най-добрия приятел.
    Кой е казал, да му бръкне в гащите? Може да му подскаже с поведението си, но тъка може да го стресне.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: как да му кажа

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Скоро осъзнах че съм гей! Имам влечение към момчета и те ме възбуждат. От още преди да се осъзная като педал имам един много добър приятел. Но сега осъзнавам че имам чувства към него и искам да сме повече от приятели. Как да му разкрия чувствата си? Как да му кажа че го обичам?

Звучи банално вече, но му го обясни като в този пост. Не очаквай от него да отвърне на чувствата ти. И имай на предвид, че ако не е гей, има голяма вероятност като му е обясниш в любов, после да развалите приятелството си. Моят съвет е много деликатно да му го обесниш. Не в стил ”Искам да те чукам”, а нещо от рода на ”Трябва да ти призная, тъй като си ми близък приятел, че ме привличаш..”. Нещо такова.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Асеновград, България

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

Звучи банално вече, но му го обясни като в този пост. Не очаквай от него да отвърне на чувствата ти. И имай на предвид, че ако не е гей, има голяма вероятност като му е обясниш в любов, после да развалите приятелството си. Моят съвет е много деликатно да му го обесниш. Не в стил ”Искам да те чукам”, а нещо от рода на ”Трябва да ти призная, тъй като си ми близък приятел, че ме привличаш..”. Нещо такова.
    +1, Подкрепям

Guest
    Отиди влез в един казан и са подпали

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

oh,дарлин'
    познавам толкова много хомо/бисексуални момченца,че сигурно и теб те познавам,и мога да ти кажа само едно,което ще ти спести мнгоо ядове..

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕОСЪЗНАТИ ГЕЙОВЕ!

защото те ще се страхуват от теб,
    защото се страхуват от сексуалността си,
    защото са неуверени,
    защото само ще живеете на мелодрами..
    и накрая ще скъсате абсолютно изчерпани и съкрушени..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Еми...питай го деликатно нещо от сорта "би ли пробвал с друго момче?"Или какво мислиш за бисексуалните?Не му изтръсвай изведнъж"привличаш ме"...А ако ти каже"бегай как може да ми говориш такива нещо...или мразя гейовете"просто трябва да си наясно,че нямаш шанс.
    Bring the violence

Колкото повече педали толкова по-добре. Толкова повече свободни момичета. Ама много сте кухи. Аз неам нищо против педалите и не ми пречат.
    =D> [-o<
    гей*гей*гей на кубик

m0nita
    Guest
    Na men mi se slu4i podobna situaciq.Edna fr be6e se "vlubila" v men,i mi prizna s sms-i ot roda na "tazi no6t sunuvah kak ot celuvkite mi ne moje6 da si poeme6 duh ... " ne i govorih nqkolko dni,posle tq zapo4na da obru6ta neobhodimoto vnimanie na gadjeto si(koeto e mom4e).tei 4e spoks,moje da e samo vremenno privli4ane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си