- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да му кажа
Скоро осъзнах че съм гей! Имам влечение към момчета и те ме възбуждат. От още преди да се осъзная като педал имам един много добър приятел. Но сега осъзнавам че имам чувства към него и искам да сме повече от приятели. Как да му разкрия чувствата си? Как да му кажа че го обичам?
П.С. Имам основание да се надявам че той може да е неосъзнат педал
Или си педал,или не си.К'во е т'ва неосъзнат ?!?И не очаквай позитивно отношение от хората към тебе.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Не говори в множествено число, аз нямам нищо против !!!Първоначално написано от slavito007
До автора: Ами когато сте на подходяща тема внимателно му подскажи, а след това можеш вече направо да признаеш за чувствата ти, но не ти гарантирам позитивна реакция.![]()
Успех !
![]()
![]()
Ай стига баси, направо като си представя някой приятел да ми каже, че иска да сме повече от приятели
![]()
![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Колкото повече педали толкова по-добре. Толкова повече свободни момичета. Ама много сте кухи. Аз неам нищо против педалите и не ми пречат.
Моля?!?Да му бръкне в гащите ли?После много яку ще яде бой,дри и да е от най-добрия приятел.Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Звучи банално вече, но му го обясни като в този пост. Не очаквай от него да отвърне на чувствата ти. И имай на предвид, че ако не е гей, има голяма вероятност като му е обясниш в любов, после да развалите приятелството си. Моят съвет е много деликатно да му го обесниш. Не в стил ”Искам да те чукам”, а нещо от рода на ”Трябва да ти призная, тъй като си ми близък приятел, че ме привличаш..”. Нещо такова.Първоначално написано от Анонимко
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Отиди влез в един казан и са подпали
oh,дарлин'Първоначално написано от Анонимко
познавам толкова много хомо/бисексуални момченца,че сигурно и теб те познавам,и мога да ти кажа само едно,което ще ти спести мнгоо ядове..
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕОСЪЗНАТИ ГЕЙОВЕ!
защото те ще се страхуват от теб,
защото се страхуват от сексуалността си,
защото са неуверени,
защото само ще живеете на мелодрами..
и накрая ще скъсате абсолютно изчерпани и съкрушени..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Еми...питай го деликатно нещо от сорта "би ли пробвал с друго момче?"Или какво мислиш за бисексуалните?Не му изтръсвай изведнъж"привличаш ме"...А ако ти каже"бегай как може да ми говориш такива нещо...или мразя гейовете"просто трябва да си наясно,че нямаш шанс.
Bring the violence
=D> [-o<Първоначално написано от Анонимко
гей*гей*гей на кубик![]()
Na men mi se slu4i podobna situaciq.Edna fr be6e se "vlubila" v men,i mi prizna s sms-i ot roda na "tazi no6t sunuvah kak ot celuvkite mi ne moje6 da si poeme6 duh ... " ne i govorih nqkolko dni,posle tq zapo4na da obru6ta neobhodimoto vnimanie na gadjeto si(koeto e mom4e).tei 4e spoks,moje da e samo vremenno privli4ane![]()