- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без гадже на бала :(
колко от вас са били без кавалер/дама за бала си![]()
и неудобно ли ви е било![]()
Двама души от класа ми бяха с гаджета на бала не от класа, едни двама са си гаджета от класа ми все още, а един съученик ходеше тогава с една от съседния клас. Другите нямахме. Да не говорим, че мен ме зарязаха преди бала...Та по темата - даже е тъпо да си вземеш дама или кавалер - не е неговият бал, а трябва да дава сума ти пари само за да те откъсне от съучениците ти в последната ви вечер заедно или за да стои сам, докато ти си с тях.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако кавалерът е от класа или съседния няма проблем и все ще си намериш някого да те придружи. Обаче , ако гаджето ти идва на бала (а то не е от училището) е тъпо и по - добре човек да отиде сам... и ти отиваш с класа си да се сбогувате.
П.С. Много американски филми си гледал/а.
За мен е глупаво да си заведеш гаджето, което не е от класа. Това трябва да е вечерта на класа ви. Като си помисля колко ще ми липсват... ужас![]()
Иначе, мен вече 4 момичета ме заплюха от класа, да им бъда кавалер и се надявам да няма караница като дойде време![]()
Но дори и да нямаш... това не е вечер, в която трябва целия клас да сме заедно като приятели... като братя и сестри - не би трябвало да има значение кой с колко скъпа дреха е и дали е с гадже![]()
![]()
Лично на мен ще ми направи лошо впечатление ако си доведе някой гаджето, което не е от класа....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
А аз обещах на една мацка да съм И дама на бала, ако не си намери мъж до 1 година![]()
mmmm ne ne si4ki mislqt tai ama ot moq kals ima kyrvi i az sym gi ogovoril ve4e a bez kyrvi na bal ne e bal
кавалер си трябва ... в моя клас има само 3 момчета и определено няма да се карам със съученичките ми заради тяхв другия клас момчетата не са ми оферта , за това може би бих взела сегашното си гадже , ако сме все още заедно , ако не сме ще се замисля много сериозно за някои познат/приятел
Love you Kris !!!
Пффф за какво ас ви гаджета на бала. Гаджето е на събирането с роднините, ако иска и до училището оттам си тръгва и ако толкова държите да дойде за диското. Ама в ресторанта е абсурд...
Най-близките момичета, които са ми от класа ще си доведат приятелите...
По-голям е проблемът, че ние сме 6 класа и не можем да се разберем къде да бъдем. Правихме анкета и сме към 55% Скайплаза, 30 Шератон. Обаче тези, които бяха за Хилтън ще изберат Шератон, защото имат бая пари и не искат да се "излагат", а "Шератон е само едно име. Един приятел беше там и му протече тавана и викаха чистачки, кофи и тн, а в покривката е имало дупки от цигари .....
П.п. приятелят ми е от моя клас и аз му казах, че няма да седя при него през цялото време и сме се разбрали, че ще танцувам и с другите момчета. И той е на същото мнение, все пак с някои от хората може иповече да не се видим, а и да се видим нещата няма да са същите, а с него на следващия ден пак ще сме заедно. Разбира се, че искам да споделя този ден с него и затова, ако не ми беше от класа щях да сиго взема на диското![]()
хаахахх мили заблудени абитуриенти (ебаси как се пише тая дума хаха) само като си помисля, че и аз минах през същото миналата година.. целия 12клас мина в караници къде ама какво ама кфо ще ядем ама кфа рокля ама от къде ама кфи обувки ама кфа кола и т.н. и т.н. и мога да ви кажа, че това е напълно безсмислено хаха няма значение къде, кфо е менюто, с каква рокля ще сте.. просто всичко е като един сън.. отивате всички от випуска (само от випуска, това дето някой си мисли за странични хора - не може!) и си правите един голям купон и това е.. после нападате дискотеките и апартаментите.. и накрая ви остават само мазолите от високите обувки хахаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
аз на бала си ще отида без дама/гадже или каквото и да било друго подобно . ще си правя каквото искам и ще се забавлявам за последно със съучениците си .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
vajnoto e kupon da stava![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
pathetic. и после децата ще питат "мама мамо това гаджето ли ти е било? ама мамо ти момичета ли си харесваш?"Първоначално написано от `Death`Whore``
требва дама или кавалер защото това е за родата и поколенията после и разбира се че костюмите и роклите имат значение. някой само за бала мислят още от подгответа. роклите, колите, кавалерите, всичко е заради момичетата да се почустват като принцеси. и ако са сами не прощават. 1 фр с гаджето се скараха точно пред бала и послеее... ест че е важен бала, най-важното събитие си е в гимназията и тези които го омаловажават или нищо не разбират или просто нямат възможности финансови или да са с някой или някоя
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Идиот ли си? А и никой не е казал, че ще ме представи като своята дама пред всички роднини...просто ще бъда на бала И след ресторанта.Първоначално написано от Phoenixheart
пхаха ето кой е гледал много амрикански филмиПървоначално написано от Phoenixheart
![]()
иска ти сепросто беше най-великата нощ в живота ми. просто всичко беше перфектно - и костюма, прическата, колата, дамата, приятелите, атмосферата, хилтъна, момичетата, алкохола, кубинските пури, приятелите. беше по-хубаво от американски филм защото беше реално и аз бях главния герой
и все пак най-важния момент в целия бал е когато роднините си тръгват, тогава са снимките, тогава са филмите и тогава са дамите и кавалерите и тогава всичко беше съвършено и незабравимо как влезнах под овациите на около 20 момчета за кеф на всички. очевадно че ще обиждате като няма какво смислено да кажете
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Не съм те обидила, просто ти говориш глупости. Пълни глупости.
Не ме интересува, че твоят бал е бил супер и си бил пича на вечерта.
На бал без дама и кавалер. Ако ти е гадже-още по-малко. Ще се видите на другия ден. Ама балът е един и определено той ще ти е в тежест. На моя бал преди 3 години и нещо само 1 съученик беше с дама. Момичето си беше постарало, беше хвърлило сума ти пари за рокля, обувки и прическа, а си тръгна в 22 часа, защото не се почувства на мястото си. Това е вечер само за класа. Най-хубавата от цялата ми гимназия, защото се разделих с тия..........деца. За жалост повечето ги срещам из коридорите на ВУЗА или как се гъзарчат из града, но не ми пука. Не съм с тях по 7 часа на ден и направо съм щастлива. Колегите ми и те не са всичките стока, ама са по-добре. С тях е по-забавно!