.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Проблем

ronaldo girl
    Guest

Проблем

не ме разбирайте погрешно не искам да разбивам ничия парола в скайп. на една friends постояно някой и влиза в скайпа и прави гадни неща.не ми трябва името а програмата нито самата програма само ми кажете какво е необходимо да знаеш за да рабиеш паролата чрез тази програма, за която ставаше дума в една тема в този форум. Смисал нужно е да знаеш имейл адреса или само скайп името. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!
    ако искате ми пишее на скайп nadejda68 / Ronaldo girl

ronaldo girl
    Guest
    smenq q mnogo pati

ronaldo girl
    Guest
    сменя много пъти

Град
    Middle of nowhere
    освен да провери за spyware, имам едно друго предложение - да си смени паролата на мейла, който е дала в скайп, през него също могат да ти откраднат паролата:

https://secure.skype.com/store/membe...dreminder.html
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

ronaldo girl
    Guest
    благодаря Ви!!!

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от ronaldo girl
    не ме разбирайте погрешно не искам да разбивам ничия парола в скайп. на една friends постояно някой и влиза в скайпа и прави гадни неща.не ми трябва името а програмата нито самата програма само ми кажете какво е необходимо да знаеш за да рабиеш паролата чрез тази програма, за която ставаше дума в една тема в този форум. Смисал нужно е да знаеш имейл адреса или само скайп името. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!
    ако искате ми пишее на скайп nadejda68 / Ronaldo girl
    Няма програма, с която да се разбере паролата на нечиe skype име. Най-вероятно чрез пощата е сменяна.
    Първото нещо, което трябва да се направи:
    1. Да си смени пощата в настройките на Skype и паролата да не е като на предишната поща.
    2. А след това да се смени паролата в скайп.

пп:
    по-добре някаква не лесна парола
    Клик ми (:

А бтв щом е момиче (нищо лично към по-умните),но имаше една от моя клас все си слагаше нови пароли на Скайп-а и аз все и правех мазалото.Не защото съм някъв луд хакер,ами просто тя слагаше се следните: Името си,името на гаджето,рождената си датата или егн-то.
    Тъй,че приятелката ти да сложи една парола 12-14 синвола и да видим,но преди това да сканира за кейлогъри и други шитове както казаха по-горе.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Тъй,че приятелката ти да сложи една парола 12-14 синвола и да видим,но преди това да сканира за кейлогъри и други шитове както казаха по-горе.
    Достатъчно е да не е някаква глупава парола. Да е някаква парола, която няма ниякакъв смисъл примерно: 89c12d
    Няма как да се разбере ей така от нищото само с пробване...

E-mail адреса да се смени!
    Клик ми (:

zdr

zdr iskam da vi pitaam ne6to nqkoi mi e vleznal v skypa i mi e smenil parolata i sega si4kite abonati mi sa tam i az sam s nov skyp ako si sloja trudna parola pak li 6te mogat da mi e razbiqt ???/ kajete mi pls nz kakvo da pravq

za po lesno mi pi6ete na skyp pepelqshka1531 ako iskate :P

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от pepelq6ka_15
    zdr iskam da vi pitaam ne6to nqkoi mi e vleznal v skypa i mi e smenil parolata i sega si4kite abonati mi sa tam i az sam s nov skyp ako si sloja trudna parola pak li 6te mogat da mi e razbiqt ???/ kajete mi pls nz kakvo da pravq
    1. Смени си e-mail-а, сложи си по-трудна парола на него.
    2. Смени си паролата на Skype и да е по-трудничка( препоръчително е с букви и цифри ). Няма програми за разбиване на Skype пароли... поне не и с brute-force
    Клик ми (:

Guest
    mersi mn :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си