.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

уж ме обича ама... (2)

Продължение от тая тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EE%E1%E8%F7%E0
    Пак почна нещо да ми върти номера и да предпочита приятелите си пред мен.Вчера трябваше да се видим вечерта защотото съм 2 смяна,КЪм 11 вечерта му кликнам и ми казва че е изморен и нз си какво че утре ще се видим и аз с тази мисъл си оставам,защото на следващия ден почива ,но уви само с мисълта си останах Днес му кликам няма отг,после продължително му звъня и ми праща смс че е извън града с приятели и ако се върне на време ще ми се обади,но отг няма не ми звъна нищо а трябваше да се видим .По едно време пак му кликам пак няма отг от никъде даже сега го няма в скупе Нз какво става моля ви помогнете ми даите ми съвет не мога повече така

хора няма ли да ми помогнете със съвет

Мега фен Аватара на koalka
    Намали си аватара!
    По темата:прочетох и първата тема, на която май не съм писала и по мое мнение наистина може да е бил изморен, но започва да стана притеснително, ако това става обичайно и постоянно се измъква.Вземи говори с него сериозно, а ако не те устройва-разделете се.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Намали си аватара!
    По темата:прочетох и първата тема, на която май не съм писала и по мое мнение наистина може да е бил изморен, но започва да стана притеснително, ако това става обичайно и постоянно се измъква.Вземи говори с него сериозно, а ако не те устройва-разделете се.
    =D>
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    мисля 4е темата ти не е продължение на предната,а е по4ти съ6тата,даже бе6е изли6но да прави6 нова... смятам 4е просто или си има друга или ве4е не си му интересна,поговорете и разбери какво то4но му става,та да те обвинява така
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Остави го той да те потърси, стига си му вървяла след Д-то
    Не е задължително всяка една секунда да се чудиш какво става, кога ще ти се обади. Излез, разпусни, прави неща, които ти доставят удоволствие и не мисли за това.. той ако се сети за теб - сети се, ако ли не - няма за какво да съжаляваш.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Не е задължително всяка една секунда да се чудиш какво става, кога ще ти се обади. Излез, разпусни, прави неща, които ти доставят удоволствие и не мисли за това.. той ако се сети за теб - сети се, ако ли не - няма за какво да съжаляваш.
    и аз така мисля.. остави го той да те потърси.. ако не.. ше те поболи малко пък ще ти мине... не е лесно ама други избор нямаш..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    мисля 4е темата ти не е продължение на предната,а е по4ти съ6тата,даже бе6е изли6но да прави6 нова... смятам 4е просто или си има друга или ве4е не си му интересна,поговорете и разбери какво то4но му става,та да те обвинява така
    daa bravo

Така бих направил ако не харесвам мимичето но ти се опитаи да си го задържиш по някакъв начи ти си го познаваш и знаеш с какво може да го накарап да поразмисли късмет [-o<
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Говорете и скъсайте. С последния ми приятел така направих и сега се чуди къде да се завре! Съжалявал бил, че сме се разделили... И аз не исках да се разделяме тогава ама се наложи, защото не заслужавам подобно отношение, особено при положение, че се случва за втори път.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Rene ot restoranta
    Guest
    Ама че си глупава!
    Не виждаш ли че бедното момче се опитва да се отърве от тебе.

То не знам кой би могъл да търпи някой да му клика цял ден по телефона.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Намали си аватара!
    =D>
    agree

2 фр са така в момента и аз съм мн близка и с двамата момичето е мн влюбено а момчето ми каза че се държи така щото харесфа 1 др момиче
    nema

Град
    V mechtite si
    Може би мн държиш на него обаче не си заслужава да се ядосваш...живота е пред теб,живей го така че на теб да ти е добре и по твоя задник да тичат
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Ти тъпа ли си ма?
    Кой ше те търпи да му звъниш през десет минути по телефона.

Ходи се прегледай.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Кофти ми е да ти го кажа,но когато едно момче така се държи,означава,че не иска да се виждате. Или поговори с него и го питай какво става или спри да му звъниш,пишеш и тн. Не му тичай толкова по гъза,защото може и точно това го дразни. Не го задушавай! Най-умното е да се видите и наистина да го питаш какво става и ако е наистина нещо сериозно,просто си дайте една малка почивка и вижте как ще се чувствате без да се виждате и чувате.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен

Re: уж ме обича ама... (2)

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Пак почна нещо да ми върти номера и да предпочита приятелите си пред мен.
    а ти какво искаш???? да зареже приятелите си и да бъде само с теб??? ЗАБРАВИ!!! Никога един мъж(разбира се има и отцепници) не изоставя приятелите си заради жена. Има една приказка:"Заради п...ка, п...ка не ставай"

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Sigurna li si,4e nqma druga?
    Next Time I`ll be True...

Неможеш да го накараш да "зареже" приятелите си заради тебе.. и да .. никой не иска да го търсят през 5 минути .. рано или късно ще скъсате, действай !
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Re: уж ме обича ама... (2)

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Продължение от тая тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EE%E1%E8%F7%E0
    Пак почна нещо да ми върти номера и да предпочита приятелите си пред мен.Вчера трябваше да се видим вечерта защотото съм 2 смяна,КЪм 11 вечерта му кликнам и ми казва че е изморен и нз си какво че утре ще се видим и аз с тази мисъл си оставам,защото на следващия ден почива ,но уви само с мисълта си останах Днес му кликам няма отг,после продължително му звъня и ми праща смс че е извън града с приятели и ако се върне на време ще ми се обади,но отг няма не ми звъна нищо а трябваше да се видим .По едно време пак му кликам пак няма отг от никъде даже сега го няма в скупе Нз какво става моля ви помогнете ми даите ми съвет не мога повече така
    za6to mi kazva6 az da slqza na zemqta mai 4e ne my nqma6 doverie a

като е такова л*йно и все нещо "бяга от теб" за*би го....Сега,може да си го обичаш,но по описаното от теб на мен ми изглежда че на него му е през едното нещо дали си има гадже или не......Но все пак ти си решаваш кво д правиш

И аз миля така
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

ako ima jelanie 6te te potursi ako li ne zarejigo i tva e,i bez tva qvno se opitva da se otturve ot teb,po huu go zareji vmesto da mu se vla4i6 sled zadnika

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами поговори с него, кажи му че ти е кофти когато постъпва така. Вярно е че трябва да излиза и с фр ама нетрябва да те оставя на заден план... Ако не те разбере и не промени отношението си си помисли има ли смисъл да продължавате...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си