- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- уж ме обича ама... (2)
Продължение от тая тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EE%E1%E8%F7%E0
Пак почна нещо да ми върти номера и да предпочита приятелите си пред мен.Вчера трябваше да се видим вечерта защотото съм 2 смяна,КЪм 11 вечерта му кликнам и ми казва че е изморен и нз си какво че утре ще се видим и аз с тази мисъл си оставам,защото на следващия ден почива,но уви само с мисълта си останах
Днес му кликам няма отг,после продължително му звъня и ми праща смс че е извън града с приятели и ако се върне на време ще ми се обади,но отг няма не ми звъна нищо а трябваше да се видим
.По едно време пак му кликам пак няма отг от никъде даже сега го няма в скупе
Нз какво става моля ви помогнете ми даите ми съвет
не мога повече така
![]()
![]()
![]()
хора няма ли да ми помогнете със съвет![]()
Намали си аватара!
По темата:прочетох и първата тема, на която май не съм писала и по мое мнение наистина може да е бил изморен, но започва да стана притеснително, ако това става обичайно и постоянно се измъква.Вземи говори с него сериозно, а ако не те устройва-разделете се.
=D>Първоначално написано от koalka
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
мисля 4е темата ти не е продължение на предната,а е по4ти съ6тата,даже бе6е изли6но да прави6 нова... смятам 4е просто или си има друга или ве4е не си му интересна,поговорете и разбери какво то4но му става,та да те обвинява така![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Остави го той да те потърси, стига си му вървяла след Д-то![]()
![]()
Не е задължително всяка една секунда да се чудиш какво става, кога ще ти се обади. Излез, разпусни, прави неща, които ти доставят удоволствие и не мисли за това.. той ако се сети за теб - сети се, ако ли не - няма за какво да съжаляваш.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
и аз така мисля.. остави го той да те потърси.. ако не.. ше те поболи малко пък ще ти мине... не е лесно ама други избор нямаш..Първоначално написано от valantain_love
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от valantain_love
daa bravoПървоначално написано от monityY
Така бих направил ако не харесвам мимичето но ти се опитаи да си го задържиш по някакъв начи ти си го познаваш и знаеш с какво може да го накарап да поразмисликъсмет [-o<
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
Говорете и скъсайте. С последния ми приятел така направих и сега се чуди къде да се завре! Съжалявал бил, че сме се разделили... И аз не исках да се разделяме тогава ама се наложи, защото не заслужавам подобно отношение, особено при положение, че се случва за втори път.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ама че си глупава!
Не виждаш ли че бедното момче се опитва да се отърве от тебе.![]()
То не знам кой би могъл да търпи някой да му клика цял ден по телефона.
agreeПървоначално написано от monityY
2 фр са така в момента и аз съм мн близка и с двамата момичето е мн влюбено а момчето ми каза че се държи така щото харесфа 1 др момиче
nema
Може би мн държиш на него обаче не си заслужава да се ядосваш...живота е пред теб,живей го така че на теб да ти е добре и по твоя задник да тичат
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Ти тъпа ли си ма?
Кой ше те търпи да му звъниш през десет минути по телефона.
Ходи се прегледай.![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Кофти ми е да ти го кажа,но когато едно момче така се държи,означава,че не иска да се виждате. Или поговори с него и го питай какво става или спри да му звъниш,пишеш и тн. Не му тичай толкова по гъза,защото може и точно това го дразни. Не го задушавай! Най-умното е да се видите и наистина да го питаш какво става и ако е наистина нещо сериозно,просто си дайте една малка почивка и вижте как ще се чувствате без да се виждате и чувате.![]()
а ти какво искаш???? да зареже приятелите си и да бъде само с теб??? ЗАБРАВИ!!! Никога един мъж(разбира се има и отцепници) не изоставя приятелите си заради жена. Има една приказка:"Заради п...ка, п...ка не ставай"Първоначално написано от seksi_kote_f
Sigurna li si,4e nqma druga?
Next Time I`ll be True...
Неможеш да го накараш да "зареже" приятелите си заради тебе.. и да .. никой не иска да го търсят през 5 минути .. рано или късно ще скъсате, действай !
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
като е такова л*йно и все нещо "бяга от теб" за*би го....Сега,може да си го обичаш,но по описаното от теб на мен ми изглежда че на него му е през едното нещо дали си има гадже или не......Но все пак ти си решаваш кво д правиш![]()
И аз миля такаПървоначално написано от valantain_love
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
ako ima jelanie 6te te potursi ako li ne zarejigo i tva e,i bez tva qvno se opitva da se otturve ot teb,po huu go zareji vmesto da mu se vla4i6 sled zadnika
Ами поговори с него, кажи му че ти е кофти когато постъпва така. Вярно е че трябва да излиза и с фр ама нетрябва да те оставя на заден план... Ако не те разбере и не промени отношението си си помисли има ли смисъл да продължавате...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..