здравейте, имам регистрация тук, но искам да остана анонимен, затова пиша като гост...
проблема е следния - има едно момиче за което мисля почти постоянно, сънувам я (не така като си мислите- просто се гушкаме или си говорим или нещо подобно, не са розови сънища...) като се видим направо съм най-щастливия човек на света, тя е просто всичко което някога съм търсил в едно момиче - красива, умна, добричка и т.н. (до тука всичко е наред) ама проблема е че онзи ден бяхме на кафе, и я закарах до тях вечерта при което тя ми предложи да остана при нея през нощтта (нямаше никой у тях), но аз само я целунах (съвсем приятелски за секунда) и и казах че не мога (измислих си че имам сутринта важна работа и други глупости)
някак се изплаших, защото очевидно щяхме да правим нещо ... а странното е че никога не съм си представял или искал да го правя точно с нея, не знам - толкова я обичам че не искам да разваля всичко като че ли по този начин (а всички приятели и тя знаят че няправо я обожавам)
и сам се чудя какво е това нещо? аз ли не съм наред, всеки нормален без да се замисли щеше да бъде на друго мнение, ако момиче го покани за през нощта у тях....
не знам какво исках да кажа с тази тема, ама исках да си излея душата всъщност нямам никакво желание да правя секс с нея или с което и да е друго момиче, просто ми е по-приятно да си говорим, да се гушкаме, да си говорим глупости и такива неща само и единствено с нея, което е много странно - нещо стана с мене откакто я опознах толкова добре, до преди година-две бях много по луд според всички - алкохол, курви, дискотеки по цяла нощ... а сега нито пия, нито пуша, курвите не ми правят никакво впечатление, на диско много рядко ходя
тва ли е любовта? досега момичетата с които съм имал някаква "връзка " продължаваше максимум седмица, после друга и пак така- сега го осъзнавам че съм се отнасял с тях като с парцал и ми е много кофти, може би гледах само за момента да ми е готино... а сега като че ли искам някой който да бъде до мен и да ме обича истински или и аз не знам вие как мислите кво стана с мен, въпреки че изобщо никой не ме познава (е във форума пиша от време на време де )
пп на 20 съм и за отворковците във форума, нямам съмнение в сексуалната си ориентация, нито съм свит, срамежлив или тъп