Ot dosta vreme sam s edno mom4e, no vse o6te me be6e strah da pravim sex. Strahuvah se za6toto do sega sam spala s 3 mom4eta i v posledstvie se okazva6e 4e i trimata sa me izpolzvali. Na tova mom4e oba4e mu puka za men pove4e ot kolkoto mu puka za samiq nego. Vinagi e svalql rizata ot garba si ako kaja 4e mi e studeno, v sekundata v koqto kajeh 4e sam gladna toi me vode6e ili v nqkoe zavedenie ili u tqh za da hapna, grije6e se vinagi da sam se naspala, da sam sita i vsi4ko koeto moje da se iska da da bade edin 4ovek zdrav i dovolen toi mi go dava6e. Oba4e pustiq mu strah... Nqkolko pati nasmalko da go napravim, no az vinagi se pla6eh i mu kazvah NE! Taq ve4er si govorihme za tova i az mu kazah za6to vinagi mu kazvam ne i tova mnogo go narani. Toi mi kaza, 4e ako e bilo za ednoto ebane e nqmalo da se zanimava tolkova s men i 4e ima nomerata na pone 5 momi4eta, koito sa naviti da pravqt sex s nego... stiga da im se obadi. Qdosa se 4e 6tom pove4eto mom4eta si tarsqt momi4eta samo za sex i nie momi4etata si mislim, 4e vsi4ki sa takiva.
Sled kato go provedohme toq razgovor toi me izprati do nas, no prez cqloto vreme ne mi kaza nito duma. Az mu pojelah leka no6t v dvijenie, no toi dori ne se obarna...
A ve4e bqh sigurna v nego i bqh po4ti ubedena, 4e sledva6tiq pat nqma da mu kaja ne.
Po-kasno ve4erta toi se sabral s edna kompaniq i tam be6e edna moq mnogo dobra priqtelka. Tq mi se obadi po tel. da me pita kakvo stava, poneje toi ne mojel da si nameri mqsto i ne govorel s nikoi. Az v toq moment pla4eh. Razkazah i za slu4kata i tq kaza 4e 6te pogovori s nego. Toi i kazal, 4e e mnogo naranen, 4e ne sam razbirala 4uvstvata mu... A tova ne e taka. Predi vreme toi kaza, 4e az 6te go tarsq i nqma da go namerq i sega kazal pred moita fr 4e mi go e kazal i taka i 6te stane.
Ne iskam da bada bez nego! Ve4e sam sigurna v 4uvstvata mu, sigurna sam i v svoite, no ve4e mai e prekaleno kasno!
Molq vi, pomognete mi sas saveti kakvo da napravq v slu4aq!