На 26 г. съм , женен съм от 3 години и имам син на 2 г.
За мен сериозната връзка означава не само да обичаш но и да цениш и уважаваш човека до себеси.
Затова много се дразня като прочета някоя тема написана от някой/я 15 годишен/а пъпчив/а лигльо/а в която той/тя описва колко е серьозна връзката му/й с гаджето и така нататък.
Разбирам че се имат за големи хора , разбирам че за тях да се държат като големи е въпрос на гъзария и самочувствие , но всъщност те не съзнават че всичко това е абсолютно безсмислено и че държейки се така те излеждат смешно и дори по-лошо , за да изглеждат по големи или по готини или каквито си там поискат повечето от тях пропушват , започват да пият а някои от тях прибягват и до дрогата(За съжаление).
Няма да коментирам отнушението су към дрогата и тези които я разпространяват , защото смятам че повечето от вас са чели мненията ми в раздел "Цигарите и останалите неща" .
С други думи искам да кажа че серьозната връзка не цуни-гуни и креватно джудо или ходене по кафенета и дискотеки с гаджето.
П.П.
Сигурно повечето от вас ще ме разкритикуват жестоко , но аз ви призовавам да си помислите добре , дали има смисъл да се правиш на голям след като и без това един ден ще станеш голям и ще си останеш такъв докато си жив.