.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Град
    Пловдив

Можете ли да готвите ;D

Ам темата ми може да ви се стори малко тъпа...а и нз дали има такава друга..но все пак да питам-> Можете ли да готвите?..че на мен понякога вкъщи ми мрънкат ,шот съм голям мързел..а и майка ми като реши да ми покаже нещо..аз не й обращам кой знае какво внимание и си правя нещата както си искам

xAx Emi nqkoi ne6ta moga da gotvq ama tva se slu4va dva puti v godinata
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Оо да ..понякога когато няма какво да правя готвя торта, кекс или палачинки но по принцип това става рядко

Колкото да не остана гладна готвя, ама иначе не...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Единственото, което мога да правя, са салатите, пържени картофи и спагети. Т'ва е. Много съм зле
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

майка ми вика няма да пипаш нищо само ще нацапаш на другия ден ми вика ти си на 17 а не можеш да готвиш
    как ще мога като не ми дава да пипам нищо ама ако се захвана мога едно от най-разпускащите занимания е да готвя.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Интернационалист
    Смея да твърдя, че мога да готвя

да мога и даже е вкусно
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Повече от фен
    Мога да правя яйца,салати,таратор,сладки и...май е това. Аз много искам да се науча да готвя, ама май няма да стане скоро, особено с моя мързел

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Град
    Асеновград, България
    Само някои неща и то предимно такива, които аз обичам.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Напоследък доста експерименти си правя в кухнята и то по някаква случайност излизат сполучливи.. Не мога да готвя абсолютно всичко, но с по-лесните неща се справям. Ама има време да си доразвия кулинарните способности
    You are broken, I can fix you...

Ами преди готвех често , а и по мнението на хора опитали /и оцелели / даже вкусно ,но вече яко ме мързи а и нямам много свободно време, та не се занимавам с готвене толкова.

Имам голямо желание и готвя!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    40 Miles from the Sun
    Мога да готвя. Като бях по-малка всеки ден си измислях някакво ястие и си го готвех ( интересното е, че наще го харесваха и ме караха да направя още. И не, не го правеха само защото са ми родители - наистина беше вкусно) и си ги записвах в една книжка - правех си меню. Е, менюто е готово, но мързела ме настигна и няма кой да се занимава да ги готви. Случва се понякога да сготвя нещо, но ще са палачинки, курабиики или някакви други такива ...

Ммм не...само едни яйца мога да си опържа

таи.. не особено но се старая.. когато искам да стане нещо като хората и то става..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Правила съм различни неща, но не мога да готвя. Сега майка ми я няма 1 седмица и аз готвя, ама само супа и пиле с ориз, което е елементарно Много обичам пиле с картофи, но мразя да беля картофи

готвя си мазани филий

Град
    In cRueL w0rLd ..
    ъъъм мога мога да си опържа картофки, кюфтенца, да си опека и изпържа чушки ъъъ и яйца да си пържа мога..май тва, а и някой сладкиш мога да си направя .. стига вече
    ~cLose t0 yoU~

Елементарните неща ги мога Мога и някое "ястие",но не обичам да седя над печката,това оставам за майка \/

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Амиии всичко, което не се пържи, вари и пече мога да го готвя..

Да, мога, но не всичко.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Смея да кажа , че мога , разбира се не всичко

И аз и съквартирантът ми сме пълна трагедия.Жал да ти стане ако гледаш какво се прави в кухнята.аз обикновенно 'готвя' като не съм на работа.Събота или неделя ,когато така съм се опастетила миналата вечер,4е ми е само до готвене,мога да правя от полуготовите супи,или ония спагетки дето само ги заливаш в вряла вода и чакаш Иначе мога да готвя мусака,ако имам време и желание . Ама пък кво ми пука,съквартирантО ми е обещал да ме вземе един ден и само мусака да правя ако ще
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Зависи за каква храна става въпрос.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове