- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Можете ли да готвите ;D
Ам темата ми може да ви се стори малко тъпа...а и нз дали има такава друга..но все пак да питам-> Можете ли да готвите?..че на мен понякога вкъщи ми мрънкат ,шот съм голям мързел..а и майка ми като реши да ми покаже нещо..аз не й обращам кой знае какво внимание и си правя нещата както си искам![]()
xAx Emi nqkoi ne6ta moga da gotvq ama tva se slu4va dva puti v godinata![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Оо да ..понякога когато няма какво да правя готвя торта, кекс или палачинки но по принцип това става рядко
Колкото да не остана гладна готвя, ама иначе не...![]()
Единственото, което мога да правя, са салатите, пържени картофи и спагети. Т'ва е. Много съм зле![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
майка ми вика няма да пипаш нищо само ще нацапашна другия ден ми вика ти си на 17 а не можеш да готвиш
![]()
![]()
как ще мога като не ми дава да пипам нищоама ако се захвана мога едно от най-разпускащите занимания е да готвя.
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Смея да твърдя, че мога да готвя![]()
да мога и даже е вкусно![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Мога да правя яйца,салати,таратор,сладки и...май е това. Аз много искам да се науча да готвя, ама май няма да стане скоро, особено с моя мързел![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Напоследък доста експерименти си правя в кухнята и то по някаква случайност излизат сполучливи.. Не мога да готвя абсолютно всичко, но с по-лесните неща се справям. Ама има време да си доразвия кулинарните способности![]()
You are broken, I can fix you...
Ами преди готвех често , а и по мнението на хора опитали /и оцелели/ даже вкусно ,но вече яко ме мързи а и нямам много свободно време, та не се занимавам с готвене толкова.
Имам голямо желание и готвя!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Мога да готвя. Като бях по-малка всеки ден си измислях някакво ястие и си го готвех ( интересното е, че наще го харесваха и ме караха да направя още. И не, не го правеха само защото са ми родители - наистина беше вкусно) и си ги записвах в една книжка - правех си меню. Е, менюто е готово, но мързела ме настигна и няма кой да се занимава да ги готви. Случва се понякога да сготвя нещо, но ще са палачинки, курабиики или някакви други такива ...
Ммм не...само едни яйца мога да си опържа![]()
таи.. не особеноно се старая.. когато искам да стане нещо като хората и то става..
![]()
Правила съм различни неща, но не мога да готвя. Сега майка ми я няма 1 седмица и аз готвя, ама само супа и пиле с ориз, което е елементарноМного обичам пиле с картофи, но мразя да беля картофи
![]()
готвя си мазани филий![]()
![]()
![]()
ъъъм могамога да си опържа картофки, кюфтенца, да си опека и изпържа чушки ъъъ и яйца да си пържа мога..май тва, а и някой сладкиш мога да си направя .. стига вече
![]()
~cLose t0 yoU~
Елементарните неща ги могаМога и някое "ястие",но не обичам да седя над печката,това оставам за майка \
/
Амиии всичко, което не се пържи, вари и пече мога да го готвя..![]()
![]()
![]()
Да, мога, но не всичко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз и съквартирантът ми сме пълна трагедия.Жал да ти стане ако гледаш какво се прави в кухнята.аз обикновенно 'готвя' като не съм на работа.Събота или неделя ,когато така съм се опастетила миналата вечер,4е ми е само до готвене,мога да правя от полуготовите супи,или ония спагетки дето само ги заливаш в вряла вода и чакаш
Иначе мога да готвя мусака,ако имам време и желание .
Ама пък кво ми пука,съквартирантО ми е обещал да ме вземе един ден и само мусака да правя ако ще
![]()
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Зависи за каква храна става въпрос.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!