- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Можете ли да готвите ;D
Да,но само десерти...и баница![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Вариш ги и след това ги захаросвашПървоначално написано от Анонимко
v gotveneto sum krugla nula koeto ne e mnogo dobre![]()
Аз се справям в кухнята ,стига да искам и да имам желание.С баща ми често правим експерименти и резултата е мн вкусна вечеря(винаги е вечеря) и разбира се куп мръсни чинии и абе хаус в кухнята![]()
ми доскоро не бяха много сполучливи оптите ми,но нещо започнаха да се получават добре и аз много се кефя \/ ,ама не абсолютно всичко има неща,които стават за ядене,но не са много вкусни
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
да правя макарони бе първото нещо,което баща ми ме научи да готвяПървоначално написано от Анонимко
Значе слагаш вода в една теджера и я слагаш на котлона като заври слагаш макароните,от време на време ги разбъркваш,след 10-15 мин то си пише на пакета след колко време са сварени,а аз лично ги опитвам после ги махаш от колно изцеждаш им всичката вода посли им слагаш малко масло и го рабъркваш докато е разтопи и поръсваш заха,ако ги искаш сладки де и това е аз много ги обичам така направени със захар и сирене![]()
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
мога да готвя
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ми не![]()
еми мога колкото да не остана гладна да но не мисе слу4ва мн 4есто!
мда мога и оби4ам да готвя! само дето веднъж направих едно много гадно пиле с ориз!![]()
![]()
![]()
готвя само пържени картофи,палачинки,и мн мн рядко ме карат да пържа риба или кюфтета
OnLy God CaN Judge Me !
Не, не мога да готвя, все още, разбира се...![]()
And I wear all your old clothes
Your polo sweater
I dream of another you
One who would never, never
Leave me alone to pick up the pieces
Daddy to hold me
That's what I needed
аз дори сега готва и уча това и за барман също в Банкя(малко далечко, но все пак ) приятна професия е и както се казва "никога не остава човек гладен"
![]()
Craig David-Walking Away
ми да кажем,че по десетобалната система уменията ми в кухнята са 4![]()
И аз смея да твърдя,че могаНо готвя само тогава,когато аз имам желание
Понякога се получава вкусно,а друг път не толкова
...
ami az dolu gore moga da se opravqm sas spageti makaroni vs vid kartofi i qica salati sladki6i i ob6to vzeto po barzite i lesni ne6ta
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми мога да правя некви манджи дето аз съм си ги измислила ..иначе от нормалните мога да правя палачинки,там нещо с яйца,крем сладолед :P ,на скарата - пържоли,наденици,кебапчета ,шишчета.Ммм ..тиквички.И тва май мога само ;D
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Хах тука мн готвачи се събраха. :P Единственото,което мога да правя са яйца на очи.Е и някви работи на тостера и грила на микровълновата мога да направя.Абе няма да остана гладна,а ако чак толкова закъсам си има и готова китайска храна и тем подобни.
![]()
Да-сандвичи и спагети![]()
![]()
![]()
Уфф пълен инвалид съм в кухнята
Е мога да правя някои по-елементарни нещица...Колкото да не умра от глад...
![]()
Ами...мисля си, че гладна няма да остана, така че бих казала- да,но само определени работи(спагети,баница,яйца. ..от този сорт)
moga da purja qica,praa pica,spageti,banica,nqkoi supi4ki,ama ot tiq gotoviteda purja kartofki ili da izpe4a ili da svarq,ili da si izpe4a pilence,ili...
aa da moga da praa torta mn qka stava... ina4e znam i drugi ne6ta kak se praat ama ne sum praila (murzel) ina4e obi4am da gotvq ama po golqm kef mi dostavq sedeneto na kompa
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не мога, ама въобще не мога...Е, не че съм пробвала.... Майка ми все се кани да ме учи, защото и аз имам някакво желание, ама забравя и си седя така... Ненаучена... Срам и позор...![]()
![]()
![]()
![]()
...