.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Нека да помисля... мога да правя принцеси и полуготови кебапчета. Но това май не се брои.

Веднъж направих цяла баница Тва трябва да се запише в Гинес

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Малко са нещата, които мога да готвя, но ми се удава. Обожавам да готвя вкъщи или на приятеля ми. Тъй като съм отгледана от баба ми, съм израснала с мисълта, че едно момиче става годно за женене, когато може да готви, пере и чисти. И сега се упражнявам в тези дейности с удоволствие, та да може един ден като се омъжа - мъжът ми да е щастлив с мен

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    да мога и даже е вкусно
    и аз така,всички харесват това,което съм приготвила в началотот аз много много не си ги харесвах,но вече да
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Мога да правя перфектини сандвичи Е и яйца мога и таратор...и един козуначен сладкиш...мн е вкусен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Ами не всичко,но все пак мога.И понякога,когато майка ми готви ходя и и помагам и така хем се уча нещо ново да готвя.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    dali moga da gotvq ta az sum car na kuxnqta spageti pici mandji siomgi skumrii vsqkvi ribi prigotvqm omleti torti sladki6i keksove a we mnoo su dobar v kuxnqta a i se kefq da gotvq 6tot kat se polu4i dobre polu4avam i vaznagrajdenie :P

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Мога да готвя много вкусно, вкъщи аз го правя през 99% от времето. Мама е на работа...

еми може да се каже умея някои неща но несам спец
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Да- мога! Все пак др година влизам в такова даскало

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Мога и то доста добре ( Без да се фукам )
    Jebem te u usta, jebem te u oko

И аз обичам да готвя. Салати, чийзкейк, кексове, пици, спагети... не мисля, че има нещо, което може да ми се опъне . Просто трябва да знам горе-долу количествата продукти, които се слагат в някоя манджа.... иначе започвам да се чудя...кво беше сегааа... колко се слагаше? Ами ако дойде много ?! И така... само да знам колко се слага и всичко готвя
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Ами мама казва да не бутам нищо, щото може да подпаля къщата, а на другия ден ми мърмори, че съм на 15г и не мога да готвя
    Луда работа
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мога да правя това-онова, но имам още много да уча и много манджи да прееба, докато се науча като хората.

Момче съм.. на 15..
    Хъх
    Да, мога.. и обичам да готвя.
    Майка ми има 12 години стаж в хотел "Шератон", прекарал съм детсвото си там, научил съм много неща, мога да готвя почти всичко.
    Незнам .. дали е по наследсто, но много ми е отпускащо като отида в кухнята, и почна да готвя.. ако си пусна и музика мога да го правя по цял ден.. (готвенето ).

Guest
    Ох мога да с опържа 1 яйца,да пържа картофи,риба,салати правя,сладки неща правя и 1 боб мога да сготвя,повече нищо ,като пипм нещо в кухнята и майка ми вика да изчезвам,а като се скараме изтъква че немога да готва ,на 15 съм.

ako na6te raz4itat na men za gotveneto 6e umryt ot glad ! :P

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ne
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Даа, много обичам да готвя Но пък обичам и да мързелувам.. Иначе признавам си, че ме е страх от печката(не се лигавя..просто съм пъзла в някой отношения)и някой друг трябва да ми помога с нея или с парти грила Абе..с порастването и т'ва ми минава.. Обичам да правя кекс и измислени рецепти..

Да мога и обичам да готвя .ъъъм торти пеица палчинки пиле пържали да правя салати .Научих да правя и конфитъор ама на село

Еми може да се каже ,че горе-долу може и да мога

обожавам да готвя много е забавно знам много рецепти а и обичам да експериментирам стига да не отровя някой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си