- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Можете ли да готвите ;D
Правила съм опити с какви ли не ястия, резултатът беше къде добър, къде не дотам сполучлив, но да кажем - мога![]()
ПП Повече си падам по консумирането![]()
Yf tva e mnogo bolna tema.Ot edin mesec s po-malkata mi sestra jiveem sami i poneje i dvete ne mojem da gotvim a ni murzi da se nay4im karame samo na tarator,salati i vareni zelen4yci![]()
+1Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Мразя да готвя,въпреки че мога...незнам защо но мразя да се навъртам около печката,просто нямам никакво желание да го правя
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
razbira se 4e da.obojavam da gotvq![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ми честно казано не си падам по готвенето,но колкото да не умра от глад мога,елементарните неща мога.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Може да се каже, че мога. По принцип обичам готвенето, но при мен мързела е проблем...И тъпите ми палачинки никога не стават хубавизатова мама ги прави
![]()
да ама не много неща![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Само тостери , сандвичи и супи от магазина ...
Out of control
Оо мн съм зле дори пе4ката не знам как се вклю4ва. Един път се пробвах да направя пюре, но единственото нещо, което сътворих беше пълен хаус в кухнята и даже успях да разваля миксера
![]()
![]()
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Страшно съм зле в готвенето и вече втора седмица страдам от това...Който/която се счита за добър готвач/ка - свиркайте, да давам адрес
![]()
Не съм готвач,ама мога да направя1-2 неща,колкото да не умра от глад.Например Омлет (не се смейте!!!),кекс...и май само това![]()
.Не е за смях,ама какво да се прави.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Немога да готвя, мразя да готвя и най-важното, което е незнам да готвя, пък и нямам желание да се уча. Мога да си направя само припе4ени филийки на тостера, разни салати и сандви4и. Понякога се опитвам да направя и спагети, но все не ми се получават.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
az ne moga se opravq da si zapalq kotlona![]()
![]()
smqtaite kolko moga da gi gotvq... nai-mnogo nqkvi princesi
![]()
Мда, мога да готвя,пък и ми харесва да се занимавам с приготвянето на някакво ястие в кухнята.+ това майка ми я няма вече 2 месеца и все някой трябва да я замести в кулинарството![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
I na6te mrunkatmoga da si pravq bob le6ta spageti i takiva ne6ta
![]()
Мога да си изпържа едни яйца, да си правя кремчета, сандвичи и почти всякви полуготови работи (супи, пюре, спагети). Бих искала да се науча да готвя, но ме мързи, пък и някой като ми обяснява нещо все блея нанякъде, после се чудя кое как е било.![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
а аз като искам нещо да стане то не става...Първоначално написано от [b
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Горе-долу мога,никога не оставам гладна когато съм сама вкъщи.Но общо взето много съм зле в кухнята....
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
не мога само такива по трудни като пиле по френски иначе др ги мога![]()
Ей, някой може ли да даде хубава, но не много сложна рецепта за макарони (като за начинаещт)?
НАЧИНАЕЩ деПървоначално написано от Анонимко
Емии горе долу![]()
Правя от време на време спагети , някой кекс , палачинки , пържа картофки :> ии понякога правя мусакааа и яйца умея да готвя
![]()
Любовта няма граници .. :>