.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    оТчаЯна^Та
    Guest

момче..случки..съвет

Здравейте мили хора,обръщам се към вас с молба за помощ..преди около 7-8месеца се запознах с едно момче,което тогава беше влюбено в мен .. аз харесвах друг,но виждах,че с въпросния мога да имам всичко..както любов,така и разбиране,и загиженост..дадох му шанс..но на следващия ден разбрах,че не мога просто така да загърбя чувствата си към индивида,който толкова много харесах,и го скъсах..мина се малко време..може би седмица и се сдобрихме,станахме много близки.. дори в момента сме много близки..няма ден,в който да не се видим..имаме обща компания..общи интереси и аз го обичам повече от всичко..когато го няма и не го видам и чувам полудявам..не мога да си представя живота си без него..там е работата,че по неговите думи,вече не е влюбвн в мен,а ме обича.. и то далеч не с онези приятелски чувства,които аз изпитвам към него.. проблема е,че постоянно си представям,как сме заедно .. харесвам го..поне така мисля и мисълта за него ме подлудява..какво да направя?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    да зареже6 бив6ия си и да тръгне6 с "въпросния"
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от monityY

emi gore dolu sama si go kaza taka 4e =D>
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Добре де, нека се спрем на въпроса за ползата. Постоянно някой реве "влюбен съм, ама съм срамежлив", "хем боли, хем сърби" и прочие дивотии. Не разбирате ли, че тези неща стават спонтанно? Няма копче за влюбване, което като натиснеш, да започнеш да изпитваш искрени чуства към едикойси. Както и няма копче за разлюбване. Като си влюбен, си влюбен. Има ли съмнение, значи работата е съмнителна. Обичаш повече от всичко? Години наред аз твърдях същото пред всички жени, които минаха през живота ми. Години ми бяха нужни да разбера, че това са просто думи. Когато обичаш истински, ти ще знаеш, че е така. Това познание ще бъде толкова категорично, че няма да се потдава на съмнение. Съмнявам се да ти се случи скоро. Засега можеш да продължаваш със сапунения фарс, нужен ти е, за да пораснеш и да приемеш нещата такива, каквито са.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от I_Love_Spaghetti!
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Мда...
    хъ хъ така е +1
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от I_Love_Spaghetti!
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Мда...
    хъ хъ така е +1
    dam i o6te edno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си