.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Добра идея ли е ???

Ami az sym si po izcepkite i nomerata(s koeto stawah zabawna w staroto daskalo) -sywetwate li me
    da si prodyljawam w sy6tiq duh i w nowoto,ili 1 da
    4akam daskalite da me zaobi4at?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Повече от фен
    Най-важно е да бъдеш себе си...!!! Според ще е много по-добре да си продължиш с изцепките и номерата

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

ако така се чустваш добре ,правиго!
    БЪДИ СЕБЕСИ ДА ТЕ ХАРЕСАТ И ДРУГИТЕ!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Асеновград, България
    Бъди себеси, както те посъветваха горе. В никакъв случай не се преструвай на нищо. Дръж се така, както ти идва от вътре.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Блааа блааа блааа...
    ем прави си изцепки пък после да видиш теб как ще те цепят... ма като се замисля едва ли си влязла в някое яко даскало.. така, че май е се 1 ко ше прайш...
    лично аз от такива тъпи лигли не се впечатлявам, ами ги затапвам яко..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    40 Miles from the Sun
    Мне, изчакай да видиш дали хората от новия ти клас си падат по разни такива глупости и виж какви ще са ти новите даскали, защото може да не са забавни хора и да не разбират от майтап, а няма да е много забавно да ти стъжнят живота още на втория ден, нали?

Ако искаш продължавай,но внимавай,защото така можеш да си навлечеш не само гнева на даскалите,но и на съучениците ти.Лично аз често правя и говоря простотии на даскало.Просто си ми идва от вътре И не ми пука особено за мнението на другите(както даскали,така и ученици) - някои ми се кефят,някои не ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    4e kakwo protiw moje da imat syu4enicite mi da se pogawrq s nqkoi smahnat,omrazen daskal-w prednoto daskalo gi kefe6e,e za u4itelite ne sym sigurna ,ama mi stana interesno,4e temata se obyrna za syu4enicite-nali i na tqh bi im bilo interesno(ili pone spored men)

Не всички хора са еднакви.Ние от къде да знаем на какви ще попаднеш?

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Блааа блааа блааа...
    ем прави си изцепки пък после да видиш теб как ще те цепят... ма като се замисля едва ли си влязла в някое яко даскало.. така, че май е се 1 ко ше прайш...
    лично аз от такива тъпи лигли не се впечатлявам, ами ги затапвам яко..
    Daskaloto si e qko,osobeno w goren kurs-stroitelen tehnikum

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    4e kakwo protiw moje da imat syu4enicite mi da se pogawrq s nqkoi smahnat,omrazen daskal-w prednoto daskalo gi kefe6e,e za u4itelite ne sym sigurna ,ama mi stana interesno,4e temata se obyrna za syu4enicite-nali i na tqh bi im bilo interesno(ili pone spored men)
    Щом аз съм против тея глупости, значи ще има и други като мен, а е много възможно да има и такива в новият ти клас. Просто порастни.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Внимавай покрай тебе да не си изпатят и другите..че тогава става гадно щото ако напраиш нещо на някой даскал може да си го върне на всички...а бе наистина не прави такива глупости.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Тая хич не мой да разбере ко искаме да й кажем.. май те на теб тряа да са подиграат не ти на тях муаха
    Прък кот искаш... такиа пръчки кат тебе има много едва ли ще спечелиш мноо
    Ако си малко по-умна ше ги впечатлиш с друго не с тъпня брааат..
    А колкот до даскалите.. пф веднага бих ти бил шута

П.П. Пиша нарочно като кретен...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Как ще се заяждаш още от първия ден.... Първо трябва да разбереш кой учител какъв е. При нас примерно, ако някой се изгаври с учителката по история директно си заминава от у-ще. А и според мен това да се правиш на нещо повече от някой учител е глупаво.

shadow4e каза: Как ще се заяждаш още от първия ден.... Първо трябва да разбереш кой учител какъв е.
    подкрепям напълно =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен

Re: Добра идея ли е ???

Ami az sym si po izcepkite i nomerata(s koeto stawah zabawna w staroto daskalo) -sywetwate li me

Ъъъ... най - малко , че ще направип лошо впечетление на съучениците си , някой ако ми вкарва някакви изцепки от рода "цепи мрака" или някакви такива ми пада в очите , защото се опитва да е център на внимание , а не може. Станала си забавна според кой ? Тъпанарите? Един средно - интелигентен човек , ако му вкараш някоя изцепка или ако кажеш как си направил номер на даскалка (което се прави от 1-4 клас макс) ще те помисли за лапе или да не казвам какво. Прави си сама изводите дали искаш да си "тъпото" момиче в класа ти.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Be yourself!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Според мен можеш да почнеш да ги правиш примерно 1 месец след като почнеш училище.Все пак трябва да разбереш съученицитети с къв характер са.Също така с кой учител можеш да си правиш бъзици в часовете му.Просто има много различни характери и ако направиш нещо, което не се хареса на някой може да си изпатиш, за тва първо опознай хората около теб

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Re: Добра идея ли е ???

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra

Ъъъ... най - малко , че ще направип лошо впечетление на съучениците си , някой ако ми вкарва някакви изцепки от рода "цепи мрака" или някакви такива ми пада в очите , защото се опитва да е център на внимание , а не може. Станала си забавна според кой ? Тъпанарите? Един средно - интелигентен човек , ако му вкараш някоя изцепка или ако кажеш как си направил номер на даскалка (което се прави от 1-4 клас макс) ще те помисли за лапе или да не казвам какво. Прави си сама изводите дали искаш да си "тъпото" момиче в класа ти.
    Ми то иначе си е доста скучно,помисли си какво 6те си спомняш от училище след няколко години.

az sym na principa pravi kvoto ti e na du6ata !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си