.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Какво ми е? :|

Ае хора.. вчера нещо ме боля над кръста отляво.. не знам от какво е.. бъбреци ли са кво са.. долу съм сложила една снимка, заграденото в черно е горе-долу мястото, където ме боли.. и вчера ме болеше и сега ме боли.. почвам да се притеснявам.. ??? а снимката нарочно я цензурурах, за да не ми изтрие някой темата.. Моля ви ако знаете на какво може да се дължат тези болки ми кажете.. някакси като остри болки ли са.. не мога да ги определя точно.. дали съм настинала нещо? А пак вчера имах чувството, че съм хванала цистит.. не знам нещо някви симптоми такива.. които не знам с какво са свързани, но ме притесняват, плс кажете кво може да е..???

Guest
    mi nema kvo da prai6 osven na lekar idi, ili pitai rodnina za nekvi lekarstva tam mazila nzz

Град
    Пловдив
    Ми най-вероятно си настинала..не съм мн компетентна по тая тема..но може да имаш някакви проблеми с бъбреците..А доколкото до цистита..чувала съм,че ако уринираш често,но по-малко..тогава това може да се дължи на охлаждане на организма, задържането на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, дефлорация, бременност, климакс и други..Ако уринираш често,но по повече (не се изразих мн добре..ма карай...) може да имаш камъни в бъбреците или поне някакъв проблем с бъбреците(нз точно какъв)..намерих в нета малко инфо ..прочети го ии ако болките ти са подобни или същите..иди на лекар ..--> Бъбречната колика се изявява с драматични оплаквания:остри болки в кръста,обикновено само от едната страна, с дълбаещ характер,с ирадиация по хода на уретерите (пикочопроводите) към слабинната област и половите органи,щипене и парене при уриниране,често уриниране,потъмняване на урината дължащо се на хематурия (поява на кръв във урината при одраскване на лигавицата от острите ръбове на камъните,най-често при калциево-оксалатните),подуване на корема,гадене и повръщане,слабо повишение на телесната температура,забавяне на пулса,изпотяване,влияние на болката от движения на тялото и намаляването й при поставяне на грейка

Град
    Здравейте пак, много мерси з отговорите.. не знам кво е това.. но мн се надявам да не са бъбреците, майка ми има проблеми с тях.. дано д е смао настинка, ако не ми мине днес и утре ще отида на лекар.. сега вече е по-слабо, но още ме боли..
    Fluffy^;pp, мн мерси за това, което си намерил/а, симтомите не са вс-те такива.. сао някои неща ги имах вчера като симптом.. ох.. дано не е нещо сериозно.. ((( мерси мн пак за отговорите

Град
    Пловдив
    Наистина..дано не е нещо сериозно..и дано се оправиш само с хапчета или чайчета..нз..да мине по-леко ..

Град
    mersi mnogo

parvo kaji na maika si i idete na lekar az neznam kvo e

Град
    Mda, ama maika mi ima problemi s bubrecite i v momenta e dosta nervna i ako i kaja.. nz kvo 6 naprai (((((((((((

тогава иди при личната лекарка сама и тя или ще ти даде направление или щ е ти даде някакви хапчета или мехлеми

Сигурно ще ти е гадно да го чуеш, но моето мнение е, че си получила бъбречна криза! изхвърляш или песъчинки... или някой камък...
    Отиди на ехограф да видят има ли камък и да ти кажат колко е голям, за да го чакаш! И изследване на урината също ще трябва
    Щом майка ти има такива проблеми... трябвало е да си подготвена за това
    Отивай в понеделник да те видят... не е страшно!
    Ще стискам палци да излезе колкото се може по-безболезнено!

И аз чакам един 6мм да излезе скоро

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    Здравейте пак, хора Ми аз говорих с една мацка, която е учила за мед.сестра и ги разбира тези неща и тя ми каза, че там, където ме боли са върховете на бъбреците и съм била настинала.. аз мислех, че няма от какво, но сиг. е от вентилатора, който си пускам всеки ден и ми духа в гърба.. знам ли.. мацката ми каза да си направя компрес със спирт.. дано ми мине, защото вчера ме болеше и от двете страни, а като писах темата - само от едната..

Град
    Пловдив
    йей..значи наистина не е нещо толкова сериозно..хъх : )) ей да се оправиш по-бързо ,че сиг е мн кофти ://

Град
    Мн мерси за съпричастността н всички Мерси мн, дано скоро се оправя верно.. прайх компреса, ама доста нескопосано, щот се криех от наще и не съм мн сиг. че успя д стане както тряа. мерси мн пак май не е сериозно )

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    не е бъбречна криза, но е индикация за бъбречен проблем. не пийте никакви лекарства и "чайчета". не правете никакви "компреси" щом положението е търпимо.

отидете при ОПЛ, обяснете, че в сем имате човек с бъбречни проблеми, настоявайте за УЗД /ехограф/и изследвания на урина.

pls, посочвайте ВЪЗРАСТ в бъдещи питания

Мила ами може и да ти идва..Отиди все пак при личната да ти даде направления за лекар..
    Мечтите са безкрайни..

Град
    в мечтите ти
    На мен когато трябва да им идва, освен корема ме боли и кръста , точно на очертаното място.Дали не е от това?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Мерси отново за отговорите.. не знам.. може и все пак д отида на лекар.. не знам.. мии.. н мен тряа другата седмица д ми дойде (точно ккато отида на море ) А като казах море и вие казахте цикъл.. знаете ли някви хапчета за забавяне, накви специални такива имаше? плс кажете ако знаете, д го забавя малко, че да не ме изненада точно на морето..
    A относно там, където ме болеше.. не знам кво е, почти ми мина.. ма нз.. да ходя н лекар, тка ли препоръчвате? бъз ме е кво могат д ми кажат...

Град
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    не е бъбречна криза, но е индикация за бъбречен проблем. не пийте никакви лекарства и "чайчета". не правете никакви "компреси" щом положението е търпимо.

отидете при ОПЛ, обяснете, че в сем имате човек с бъбречни проблеми, настоявайте за УЗД /ехограф/и изследвания на урина.

pls, посочвайте ВЪЗРАСТ в бъдещи питания
    На 17 години съм, има ли значчение това, плс обясн ми..
    Почна да ме боли от двете страни и започвам сериозно да се притеснявам ((((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си