- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него?
Харесвам едно момче,което е по-голямо от мен с 2 години.Кажете ми как да му привлека вниманието.Благодаря ви предварително.
Супеер тема!Веднага ти казвам.Ако го виждаш често,започни да му се усмихваш,така няколко пъти,ако той се усмихва също,значи също те е забелязал.След това може да отидеш при него и просто да кажеш:Здрасти аз съм....Според мен няма да сбъркаш.Аз също си хареах едно момче 4 години по голямо от мене,работата точно така стана,само дето аз чаках доста време(няколко мсеца)и всеки път като го видех му се усмихвах и той на мен ии накрая го издебнах сам и точно т'ва напраих "Здраасти аз съм..."..А той каза:"ЕЕ здрасти аз съм...много ми е приятно да се запознаеем,най-накрая..."Даже мн се радвам ,че така стана ии сега заради голямата разлика ест нищо не стана,ноо мога да кажа ,че сме приятели,виждаме се от време,на време,но не съжалявам за нищо.Успех!!!![]()
butni go le4ki4ko ako ste ot edno daskalo ili primenro prez mejdu4asito.. izvini mu se i 6e se zavurje razgovor.. nz kolko ima efekt,no sum 4ela ot drugi temi 4e prilagat takiva metodiina4e li4no moe mnenie e da otide6 i da se zapoznae6 s nego..po normalniq si na4in,ili 4rez fr-ta.. ako imate ob6ti de :P
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
E az po gore vijdate kak se zapoznax s 4ovek,koito vob6te ne poznavax,ne znaex ni6to za nego osven na kolko e i kak se kazva,ama tova ot strani4ni xora.prosto ne trqbva da te e sram.v kraina smetka ne pravi6 ni6to lo6o![]()
Znae6 li az su6to napravih taka s mom4eto,koeto haresvam...toi su6to e 2 god po-golqm ot men i da ti kaja su6to se polu4iПървоначално написано от on_fire
toi go prie mn dobre,no sega trea da naprava vtorata kra4ka-da otida i dago zagovora i mislq v nai-skoro vreme da go naprava
![]()
Може да използваш следния алгоритъм:
1. Разузнаваш за навиците му, любими заведения, музика, манджи - всичко. Колкото повече информация, толкова по-голям шанс.
2. Обличаш най-секси дрехите си, най-добрата козметика, умерено количество грим и не много агресивен парфюм. Извикай някоя приятелка да помага за това.
3. Избираш стратегическо място, някъде около заведение(най-добре кафе). Уж случайно се сблъскваш с него, след което падаш на земята и се разплакваш.
4. Приемаш извиненията му и оказаната ти помощ.
5. Voila
След като заформиш отношения с него, си направи ясен план докъде искаш да стигнеш с него и за колко време. Ако не му пуснеш повече от 3 месеца, ще те остави. Но това друга тема.
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
По същия начин както момче заговаря момиче. НЯМА НИЩО СРАМНО МОМИЧЕ ДА ЗАГОВОРИ МОМЧЕ! НЕ живеем в средовековието, когато всичко са правили мъжете! Живеем в XXI век, жените са наравно с мъжете - всичко е позволено! На вас момичетата със сигурност ви е по-удобно да заговаряте. Бъди сигурна, че 90% от момчетата, които заговориш ще се радват на това.
Искаш конкретни примери КАК?
- Здравей! (универсален шаблон, действа безотказно! )
- (някакъв коментар относно ситуацията в която се намирате)
- И ти ли си срамежлив като повечето момчета и не се запознаваш с интресни момичета?! Казвам се...
и т.н. - вариянти много, измисляй спрамо ситуацията, в която се намираш.
Light The Universe
Бате, по този начин младежа няма да получи интуитивното усещане, че сякаш съдбата ги е събрала, нито онова усещане сякаш познаваш човека срещу теб цяла вечност, сещаш се... Прости психологични трикове, но действат безотказно.Първоначално написано от Valar
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
super!mn se kefa na xora,koito imat smelostta da go napravqt.az dulgo vreme 4akax,6oto mi be6e nqkvo pritesneno,no sega ne misla 4e imam problem da zagovora nqkoi po tozi na4inПървоначално написано от Sladinka_f
kat govori6 s nego iskai gsm,skaaip da vidi6 kvo stava,4e ako 6e xlutne!
![]()
![]()
Може да не изглежда така, сякаш съдбата ни е събрала, но когато някой се приближи до мен и се запознаем, логично е да ми хрумне, че съм била обект на неговото внимание. Това е като гъдел на самочувствието. И е нормално. Пък и като не мога да разигравам театър, предпочитам директността![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
qbaaa i az sym v su6tata situaciq i mi e hiper kofti 4e i az sum su6ty sramejliva ... a we ne 4e sum sramejliva prosto ne mi stiska ... de da znam ... nqmam dostatu4en koraj ne 4e e ne6ty golqmo amiii de da znam![]()
pove4y puti moi priqteli me zapoznavat s razni drugi ili po kuponi kato vsi4ki sme na gradus i pak nqkoi dr
iskam i az takaa ama ...
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Отиди на състезание по математика.
abe spoko nali ti kazvam vednuj subere6 li smelost pove4e nqma da ti puka i az bqx taka otiva6 zapoznava6 se i da ne ti dreme kvo 6si misli..ina4e kak 6e razbere6?Първоначално написано от Ch0c0la73
![]()
)аха тва ми е запазената марка (поне за тия в даскалотоПървоначално написано от monityY
)а бе отиваш усмихваш се иииии здравеей няма по лесен начин според мен
.!.
хах, то хубаво, ако е някъде около нея(подкрепям Валар и Мониту)
тук имам един въпрос - как обаче се запознаваш с известна личност, която искаш да впечатлиш...![]()
Spored men trqbva da se zapoznae6 s nqkoi negos priqtel(na izvestniq)Първоначално написано от be_true
Skype-ka4ak_91 ooVoo-ka4ak_91 IRC-cocain3 & ka4ak_91
Какво толкова има да привличаш?Първоначално написано от Анонимко
Отиваш и му казваш здравей аз съм едикояси , ако сметнеш за уместно каниш го на кафе или нещо друго и ако до половин-един час не се случи нищо интересно между вас сиреч той не усети на къде духа вятъра , тегли му една и толкоз.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
хах...единственият, който ми е близък е момиче, което му е навито:))Първоначално написано от Devils
но все някак ще се оправя, мерси за съвета:))
toq pa durfatt li kuf da be ei sq! tva nikoga ne go pravi !pls za tvoe dobro e