Цитирай Първоначално написано от Sladinka_f
Цитирай Първоначално написано от on_fire
Супеер тема!Веднага ти казвам.Ако го виждаш често,започни да му се усмихваш,така няколко пъти,ако той се усмихва също,значи също те е забелязал.След това може да отидеш при него и просто да кажеш:Здрасти аз съм....Според мен няма да сбъркаш.Аз също си хареах едно момче 4 години по голямо от мене,работата точно така стана,само дето аз чаках доста време(няколко мсеца)и всеки път като го видех му се усмихвах и той на мен ии накрая го издебнах сам и точно т'ва напраих "Здраасти аз съм..."..А той каза:"ЕЕ здрасти аз съм...много ми е приятно да се запознаеем,най-накрая..."Даже мн се радвам ,че така стана ии сега заради голямата разлика ест нищо не стана,ноо мога да кажа ,че сме приятели,виждаме се от време,на време,но не съжалявам за нищо.Успех!!!
Znae6 li az su6to napravih taka s mom4eto,koeto haresvam...toi su6to e 2 god po-golqm ot men i da ti kaja su6to se polu4i toi go prie mn dobre,no sega trea da naprava vtorata kra4ka-da otida i dago zagovora i mislq v nai-skoro vreme da go naprava
super!mn se kefa na xora,koito imat smelostta da go napravqt.az dulgo vreme 4akax,6oto mi be6e nqkvo pritesneno,no sega ne misla 4e imam problem da zagovora nqkoi po tozi na4in kat govori6 s nego iskai gsm,skaaip da vidi6 kvo stava,4e ako 6e xlutne!