Съжалявам ,че се държа кофти с майка ми и ,че понякога се срамувам от това ,което съм без да съм способна да променя нещо...,както и никой друг.Съжалявам и за това ,че за 1 година се изпокарах с приятелките си милион пъти и сега още има следа от това като се има предвид ,че рядко правим нещо заедно.Съжалявам за това ,че успеха за дипломата ми още от 9 клас е 5 и трудно ще го поправя ,защото точно по най -важните предмети съм кръгла нула.Съжалявам ,че допуснах да се превърна в толкова повърхностен човек (това вече го споменах най-горе).Съжалвам ,че понякога завиждам (това не съм го вярвала ,че ще ме сполети).Съжалявам ,че трябва да търпя неща ,които не съм заслужила по абсолютно никакъв начин при условие ,че направих почти сама ремонт в нас без помоща (нито финансова нито никаква на баща ми можа само да седи и да дава акъл дет го няма ) само мама малко ме спонсорира и даде едно рамо [-o< .Абе за много неща съжалявам и общо взето това ,с което се гордея е ,че съм опорита,имам характер и не съм безмозъчна....