.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Странно..

Х_х
    Guest

Странно..

От дясната страна на п*тката ми има повече месо отколкото от лявата и е по някакси..виснало.Това нормално ли е?
    П.Ц темата не е ебавка

Re: Странно..

Цитирай Първоначално написано от Х_х
    От дясната страна на п*тката ми има повече месо отколкото от лявата и е по някакси..виснало.Това нормално ли е?
    П.Ц темата не е ебавка
    мдаааа много сериозна тема тцтцтц, но утайката от кафето показва че темата плаче за ключ..It is a question of time...to say goodbye..

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    темата може да е сериозна бе стига па вие веднага помогнете и кфо толкова
    нормално е не се притеснявай
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Ами ти мислиш ли 4е всяка уважаваща себе си жена би написала п*тката вместо да използва в темата някоя от следните думи - влагалище, вагина, срамни устни...а и като цяло даденото описание ..за мен 99.999999999% еб*вка.
    В случай че темата е сериозна ..нищо ти нема, поне в 999 теми е коментирана асиметрията на срамните устни..

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Ами ти мислиш ли 4е всяка уважаваща себе си жена би написала п*тката вместо да използва в темата някоя от следните думи - влагалище, вагина, срамни устни...а и като цяло даденото описание ..за мен 99.999999999% еб*вка.
    В случай че темата е сериозна ..нищо ти нема, поне в 999 теми е коментирана асиметрията на срамните устни..
    има толкова много теми,които не са ебавки и на всякъде пише 'п*тката ми'...
    тфа е често срещано спокойно
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

a kav e problema v dumata putka????????
    spoxo normalno e.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Нормално е

оф пак ли ти бе заболя ме косата от тебе

Град
    BsSs Bg E NqaA GreShka :P
    dai snimka i 6ti kaja dali e normalno hahxahxahahahaaa... Pyk i ot de da znam 4e ne lyje6 ? Ae sqko momi4e (jena) ima razli4na rozi4ka nikoi ne moje da ti kaje

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    има толкова много теми,които не са ебавки и на всякъде пише 'п*тката ми'...
    тфа е често срещано спокойно
    беб4оо ду6атааа, много ти благодаря , че ме успокои а аз се бях притеснил толкова много вече ще знам

Takos e nqq ednakvi kurove
    Fitness Forever

Re: Странно..

Цитирай Първоначално написано от Х_х
    П.Ц темата не е ебавка
    Мислих,мислих и реших:сложи на диета само дясната страна на п*тката ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си