.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Въпрос?

сладкааа
    Guest

Въпрос?

М значи пия противозачатъчни от 3 дни(откакто ми започна менструацията) и вече ми свърши.Искам да попитам дали хапчетата вече действат чела съм мн неща но едни казват че от първия ден в който ги пиеш действат а други че след седмица?М кажете...за инфо пия Регулон.

ами...противозачатъчните .. действат различно .. зависи от организма ти
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

..

Ами аз доколкото знам при всички различно ама спеиално за Регулон мисля че действа още от 1вия ден в който си го пила.По това което си споменала по горе мисля че си ги започнала правилo така че...правете секс хаха
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

ami bi trqbvalo predi da zapo4ne6 da gi pie6 da si se konsultirala s lekar a ako si go napravila ne trqbva da ima6 pritesneniq no ako ne si nz dali e normalno

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За да взимаш противозачатъчни, значи е нормално да си посетила гинеколог.. още по-нормално е, ако имаш въпроси от този сорт да го питаш него.. А и няма ли вътре написано нещо по въпроса?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си