- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да пия ли Ескапел?
dneska bqhme s priqtelq mi na plaj... vlqzohme v vodata i si go vkara edin put za 20-30 sec sled polovin chas nqkade pak si go vkara samo che za edna dve minuti sigurna sam che ne e svarhil ! moje li daa sam zabremenqla ??? da piq li eskapel ?? az mislq che shtom ne e svarshil v mene nqma smisal da se pritesnqvam
aa da dobavq che vkara 5-6 sm ot h*q si.... a negoviq e 18....
blagodarq za otgovorite
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
xaxaxaxax boje kolko si tupa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бременна си!
aiide sled devet meseca she mu ispratish chestitka che ima dete ahhahahah da vi e Jivo i Zdravow =D>
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Май по-скоро се хвалиш,че му е 18 см,отколкото да се притесняваш.Мисля,че не си бременна,ама нека кажат по-опитните
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
49.9% 4е 6те е мом4е , 49.9% 4е 6те е моми4е и 0.2%..дете русалкаили амфибия
pffff ;( molq vi bez ebavkil..seriozno e...na vas ako vi se sluchi priqtno li she vi e taka da vi otgovorqt ?? molq za seriozno otgovori...((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Не си бременна.Няма за какво да се притесняваш.Ако някой ти беше обяснил по-подробно за половото общуване сега нямаше да пускаш тъпи теми.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
брао =D> =D>
моли се да е момиченце естествено че си бременна е как иска ли питане отивай да разждаш шотууу...да не стане русалка..аа и ако има люспи като риба обръсни го \/
![]()
Значи Мъжа винаги изпуска секрет. Не само като свършва. Прави си изводите.
ми малко трудно ще ми се случи.. винаги съм вярвал че не може да съм толкова тъп.pffff ;( molq vi bez ebavkil..seriozno e...na vas ako vi se sluchi priqtno li she vi e taka da vi otgovorqt ?? molq za seriozno otgovori... ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
?????????????????????????????
П.П ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Няма опастност според мен щом не е свършил.Обаче не е мн ого препоръчително да правите секс в басейн в който влизат много хора и кой знае с какви болести.Внимавайте да не си лепнете нещо.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
oburkvate me takamolq opitnite da kajat..ako ne e svarshil v mene ne moje da sam zabremenqla nali ??
puk i vse pak bqhme v moreto... ???
![]()
Казах ти беНЯМА ОПАСНОСТ,където и да сте били..
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Тва ми харесаПървоначално написано от McGreaN
![]()
наи добре е за напред ако го правите пак във вода да е във ваша си вана или малко басеинче че така верно можете да си лепнете какво ли не ...
бе не си бременна бе момиче.. земи си направи един тест една - две десмици след акта да се поуспокоиш, не за друго.. но твърдо НЕ си бременнаи земи почети малко в тая област да си по наясно с нещата
![]()