охх едвали ще ми помогнете ,но разчитам на светите ви за да се улесня в решението ми...
та значи ходих с едно мом4е 3 месеца още в на4алото най добрата ми приятелка постояно ми се сардеше 4е отделям пове4е време на него ,и по4ти месец ме избягваше и само аз я тарсих на 2-3 пати тя беше сардита и на него 4е я беше базикнал не6що и както и да е той и се извини и се сдобрихме си4ки накрая.Оба4е аз тогава взех да се разубеждавам 4е искам сам пове4е с него ,някакси ми беше омразнал и исках нещо разли4но, и разбира се поисках савет от нея и с нейна помощ сабрах сили да го зарежа(някои може да са 4ели темата защо го зарязах )и така снощи се видяхме с него щот искаше да му изясня накои неща и да се разберем и с мн разговори се осъзнах как приятелката ми ми е повлиала да се разделим,до токова 4е ако беше казала не остани с него щях да остана с него,а то стана обратното за да и е удобно на нея и имаме пове4е време заедно,както преди. Отделно тя в този момент ми се сарди 4е не исках даи кажа едно нещо за мом4е което си беше таина между мен и сега бившия ми приятел и ме изкара 4е и нямам доверие и мн ми се разсарди до ся и се обяснявах но тя ме блокира и откава да ме слуша (тва и др пат с е е слу4вало за др неща)закво не може просто да сме прителки без да искаме нищо в замяна.Тва истинска приятелка ли е???? .Плус това сега знам 4е бившия ми винаги ще е 4овек които ме разбира и каза 4е ме оби4а и 4е винаги мога да раз4итам на него дори само като приятели така да излезем и си говорим щот вразката ни винаги се е градяла на тва и искаме си се запазим като приятели ,да ама аз се замислям дали да не сдобрим и да заеба най добрата ми приятелка която познавам от 3 години ...? и на която ве4е нямам доверии не искам да ми се меси в живота,ама не е лесно 6щот ся от 15 пак сме заедно в даскало а и аз нея никога не мога да я подмина прекалено мн неща сме преживяли заедно!