.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

След колко време правите секс

Примерно имате няква начална връзка със съответния човек и след колко седмници месеци правите секс то момичето ли ви намеква за секс или вие я насилвате според вас как е по подходяща когато тя ви каже че иска или като лафа от П*тка не искаш ли няма да ти даде

Re: След колко време правите секс

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    от П*тка не искаш ли няма да ти даде
    Хеххехе, такива девойки /или жени/ трябва да са доста малоумни, защото така и те са на сухо.

При мен не е до "поискване" и би трябвало нещата да са такива - щом са заедно двама души, значи се желаят...нормално е и да се натискат, което си е почти секс. Разбира се, мъжете са готови и от първата среща...със сегашния ми мъж беше раничко, но не съжалявам...просто бях мнгоо загоряла...иначе сигурно щях да изкарам още седмица.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Със сегашния ми приятел го направихме на втората среща!!! \/ Заедно сме вече 3 месеца и повече.Лягала съм си с мъж и след 2 месеца "ходене".Всичко е твърде индивидуално и различно при всеки.Преди няколко години ми се струваше твърде невъзможно да направя нещо подобно като секс на 2-рата среща,но... и това се случи.И не съжалявам!!!Ама за нищо!!! Не съм му казвала "Искам да правя секс(любов)с теб"...просто се случва на момента-и двамата го искахме.А и този лаф при мен не върви по простата причина,че си лягам само с този който си поискам-в такива ситуации съм винаги активната страна.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Разбира се, че ще лягаш с когото ТИ поискаш. Мъжете могат да искат да чукат половината град, но жената решава.

Град
    BsSs Bg E NqaA GreShka :P
    ave... trqaa da i go pokaje6 da i pokaje6 4e q jelae6 ama ne da i sa hvarli6 i da i kaje6 "iskam da te eba ma" mi po nejno celuva6 q po vratleto dokosva6 q po korem4eto pod bluzata ae nqkvi takiva... Az si iam sobstveni na4ini i do sq ne sa mi otkazvali

Цитирай Първоначално написано от SomeOneNeedYou
    ave... trqaa da i go pokaje6 da i pokaje6 4e q jelae6 ama ne da i sa hvarli6 i da i kaje6 "iskam da te e** ma" mi po nejno celuva6 q po vratleto dokosva6 q po korem4eto pod bluzata ae nqkvi takiva... Az si iam sobstveni na4ini i do sq ne sa mi otkazvali
    Каква е разликата дали ще И се хвърлиш или ще И пипаш гърдите? Голям романтик се изкара.

След 1 месец някъде го направихме и не съжалявам. Не мисля,че има някакъв определен интервал от време,което трябва да мине,преди да си легнете.То си е до желание.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

poprincip stiskam do posledno.v smisal gledam da hodim pove4ko vreme i 4ak togava puskam a nqkoi si gi ostavqm i na suho.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    poprincip stiskam do posledno.v smisal gledam da hodim pove4ko vreme i 4ak togava puskam a nqkoi si gi ostavqm i na suho.
    ve4e znam az ot koi 6te sym ...

Guest
    Abe hora, za6to trqbva da si kazvate 4e iskate sex!? To si proli4ava ot dyrjaneto mejdu dvamata. To se vijda, kogato ediniq e po nejen i dokosva po-leko i nesigurno, za6toto ne znae kak 6te mu byde otvyrnato. Stava si ot samo sebe si... celuvate se, natiskate se, ediniq sybli4a drugiq i taka e po4va... pyrvie pyt za edna dvoika vinagi e sred nai-hubavite, za6toto togava nesigurnostta vodi do zabavqne na samiq polov akt, koeto zna4i 4e ima pove4e liubovna igra, a i tq ne e za izpuskane

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Нямам график, нито стратегия относно това колко време след началото на връзката да правя секс. Зависи от другия, зависи от чувствата ни един към друг (ако ги има), зависи от милиони фактори. Това му е хубавото на живота - разнообразието. Досега никой не ми е казвал да правим секс и после да правим. Случайно стечение на обстоятелствата. По принцип секса си идва естествен прогрес на взаимоотношенията ми с дадения човек.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

На 1-вата среща я вкарах в кривата \/
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Уууу, бравоооо, какъв си мъжага! И кво, кеф ли ви беше?

П.П. Предпочитам да ме мислят за безперспективна п*тка, отколкото за лека, която се прави на тежка

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ами аз и моя приятел ходим вече година и един месец, но го направихме малко преди деветия месец

Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    gotin samo da ti kaja sex za edna nosht ne se naricha sex na 1va sreshta a dvama dovolno zagoreli i piinali koito se "haresvat" i zadovolqvat zaedno nujdata si ...

Всичко е до желание ... и според мен няма точно определено време когато трябва да се направи ... Но не и безразборно с всяко гадже и т.н. Е това е моето мнение ...Всичко си зависи от човека
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Аз досега съм била само с едно момче,с което съм все още.Изчаках 7 месеца преди да го направим,но това беше защото бях девствена ..И не,не съм му казвала"искам да правим секс",просто така се случи и не съжалявам
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ние пък го направихме още преди да сме заедно, на Нова година На другия ден нямахме големи спомени.. но продължихме да се виждаме и не дълго след това решихме да се съберем
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всеки решава за себе си. Важното е да го е усетил и пожелал. Аз няма да се изкажа, защото на фона на 2-ра и 1-ва среща ще звуча смешно. Просто тогава се е случило. И все пак ако имам следващи сексуални връзки, едва ли бих чакала толкова, но и едва ли бих правила скс с човекът скоро. мининум 1-2 месеца. Просто за по-кратко време не бих се отпуснала и не бих могла да преодолея комплексите си. Ама аз други сексуални партньори не искам, така че...........

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не се давам леснооооооооооо
    Със сегашния беше чак през 8-мия месец от връзката ни .. но нито той ме е притискал, нито пък и аз съм се правила на много отворена. Просто всичко си идва от вътре, пък и той ми беше първия
    >>> House Music <<<

Mi s moita kifla i ot predi tva se haresvahme i ne be6e mn seriozno , no kato trygnahme sled tva 1-viq mesec pusna 3 pyti i hodime ve4e 7 i nz ne6to ne puska

Цитирай Първоначално написано от bLiNdchY
    Mi s moita kifla i ot predi tva se haresvahme i ne be6e mn seriozno , no kato trygnahme sled tva 1-viq mesec pusna 3 pyti i hodime ve4e 7 i nz ne6to ne puska
    На гаджето си кифла ли викаш? "Ей кифлоо как си?" ..
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Град
    LuNaTa
    s moq go napravihme tochno sled 2 sedmici..az bqh devstvena i toi prosto me pokani u tqh i tei ...vqrno che e mnogo rano prekaleno rano daje..no ne sajalqvam shtoto veche godina sme zaedno i si se obichame dano i dr da ima moq kasmet
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    още не се познаваме и му сядам на пишката ГрГРгрРРрР
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Аз на сегашния си мъж пуснах на 5-тия ден. Действай, нахрани и мен. Но така само показваш колко си прост и задръстен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си