- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко време правите секс
![]()
Не ! НЕ ! Nqma ne mi trqbva ne sum takuv da se Zaqjdam,ako iska6 si svaLqi ga6tite i se PRaskai sus Seki Sre6nat tvoq si rabota!
\
/
На мен ли говориш? Не се еба с всеки срещнат, а това, че съм го направила рано с мъжа, с когото съм от 9 месеца, не значи, че имаш право да се държиш по този начин. Но явно от прекалено много курволък разбиранията са се променили - нормално е да се чукаш наляво и надясно, да се натискаш на всеки, но не и да правиш секс с гаджето си...независимо кога.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
![]()
Бих казала че съм още невежа в тес ралти с момчето дет хойме вече почти година на 7месец му пусках
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Не че нещо...но:
1. От година ли ходите или от 9 месеца?
2. Не му ли беше пуснала преди по-малко време![]()
за мене малко време е 1-2-3месеца
OnLy God CaN Judge Me !
Добре, де...а от колко време ходите? Може би ходите от 1 година, обичате се точно от 9 месеца и 7 дни, а той те нарича "котенце" от 9 месеца и 22 дни![]()
точнокотенце ме нарича от по отдавна ама от тогаа мн се зарибявахме и тъй
OnLy God CaN Judge Me !
Фиу...разреших загадкатаИ впрочем ме кефи това, че не си написала, че се обичате от момента, в който сте тръгнали...
![]()
Ами ние със сладкото някъде на 1вия месец го направихме.Беше прекрасно...2 години и 8 месеца сме заедно,много си го обичкам и ми е мъчно ,че сега е в Германия,добре че се връща след седмица.
![]()
I ROCK!!!!!
С приятеля ми сме заедно от 3години и половина и го направихме за първи път на 9-я месец, но без уговорки или нещо такова, а просто с течение на обстоятелствата...и не съжалявам за нищо![]()
![]()
Разбира се, когато е налице девственост, положението се усложняваНо ако си готов и просто искаш да опознаеш другия достатъчно, няколко месеца са достатъчни.
Първоначално написано от `Death`Whore``
при мене бяха само 7месеца
![]()
OnLy God CaN Judge Me !