- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Skype връзки
Имали ли сте връзка по Skype?Обичахте ли се истински?Видяхте ли се впоследствие?Изневерявахт ли си? ВИЕ СТЕ![]()
Не.Имаше някаква свалка по скайп,но просто нямаше смисъл.Не сме се виждали.Не бих започнала връзка по скайпа.Трябва да познавам човека достатъчно добре на живо,преди да се случи каквото и да било.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ти добре ли си? Все още не съм затъпяла и полудяла, че да направя подобно нещо, особено ако не сме се виждали. Ами, ако е някой лош рус чичко, а? Доста наивно ми звучи това, да си мислиш, че някой без наистина да те познава, би те обичал.
Ей изядохте ма ве!!!Човек да не попита нещо!!!Май не сте чували за думата любопитство![]()
Става ли за ядене?Първоначално написано от Terra_Ryizing
чак пък да е толкова забавно...Първоначално написано от `Death`Whore``
ами 4е възможно си е, при положение 4е изполлзвате камера и мик. за зрителна и гласова комуникация , може спокойно да си бъде някакво начало за запознанство.![]()
Ебати тука човек да не пита нещо...
не можете ли просто да отг с НЕ САМ ИМАЛ ТАКАВА ВРЪЗКА и тфа е?
Никога не съм имала skype връзка,тва е мн тъпо ,а и няма никъв смисъл от цялата работа![]()
Евала на minavasht_4i4ko =D> Той успя да прояви разбиране към темата да се надяваме че оше хора ще направят същото![]()
Е и ние все пак искаме да си кажеме мнението...Първоначално написано от cracken
Не съм имала такава връзка. Може би и затова ми звучи малко странничко, дори бих казала нереално![]()
Познавам такива хора. Дори 1 път съм излизал на среща . ПФФт това беше ебахти отвратителното. Повечето хора се представят за тотално различни. И В повечето случаи са дебели.
Хапчета ли забрави да си пиеш или нещо си сънена.Имаше една тема в която се дискутираше -как си се запознал с гаджето.Спомням си че много от връзките са тръгнали именно чрез скайп.Затова поспри се малко ,защото по този начин не само иронизираш ,но и обиждаш автораПървоначално написано от `Death`Whore``
немз...нямяла съм такава връзка не ща и да имам тъпо е
.!.
Това е глупост... хора които ги е срам.. да си имат истинска връзка.. я търсят във виартуалността.. а момичетата и момчетата с голямо самочувствие.. се свалят в нета.. за да си го дигнат още повече...
няма виртуална любов.. има само виртуално харесване..![]()
is my religion
Scype е една ГОЛЯМА ИЛЮЗИЯ. На два пъти си имах едни флиртчета там (нищо сериозно, разбира се), а при срещите си бях направо потресена.Дълга история.
За щастие, след това осъзнах глупостта си и сега се опитвам да всявам малко разум у някои други агънца (така да се каже)
![]()
Тъй че, деца, Scype е напълно противопоказен и несъвместим с идеята за сериозна или дори каквато и да е връзка![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Vlubih se v 4ovek s kogoto si bqh pisala i govorila po skype dylgo vreme........ Predi da se vidim.
E foto ne obmenqte li be predi da se sreshtneteПървоначално написано от w0sh
![]()
Uuu..Ili vikash vsichko photoshop.
Falsh, lyja, izmama!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
връзки от интернета? ем си4ките.. с изкю4ение на 1ватаа то4но от скайпа не мога да кажа с то4ност.. но съм имала.. изневерявали сме си.. не сме се оби4али с 1 дума
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Mnogo ot vryzkite sa trygnali tochno ot net prostranstvoto, no ... e rqdkost da se poddyrja edna vryzka .. bez da se vijdat i vsichkite mu nujni neshtica koito sa nujni za edna vryzka.Първоначално написано от Conrad
No v deistvitelnost si e vyzmojno takava vryzka, no est vse nqkoga da se razvie.
Az lichno s priqtelq si se zapoznah v chata.
Razlikata e tam, che ne poddyrjah vryzka s nego. Chuvstvah se duhovno obvyrzana s toq chovek. Sled kato se vidqhme trygnaha neshtata.
P.S. > Sry za latenicata.. Blagodarq vi za kirilicata, ama v momenta nqmam dr izbor.
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Crazy`Witch, хъх, запознали сте се в чата, но сте тръгнали чак след като сте се видяли, нали? Но би ли тръгнала с него, ако не се бяхте виждали? Съмнявам се ...
Ами в момента имам нещо като... флирт по Скайп.. И аз не знам какво точно, но определено не може да се нарече връзка! Връзката не може да бъде по СкайпНадявам се да се видим и тогава може да се мисли за повече от свалка... до тогава всичко са мили думи и емотиконки
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами аз по подобен начин се запознах със сегашния ми приятел : ) но естествено нещата се развиха след като се видяхме,започнахме да излизаме и т.н . Не мисля ,че в скайп може двама души да поддържат връзка..ВРЪЗКА! -мн силно просто за отношения каквито и да било..поддържани..ъъ виртуално 0_О та все пак на въпроса-логично..не..не съм имала връзка в скайпПървоначално написано от ^Sam90^