.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Skype връзки

Terra_Ryizing
    Guest

Skype връзки

Имали ли сте връзка по Skype?Обичахте ли се истински?Видяхте ли се впоследствие?Изневерявахт ли си? ВИЕ СТЕ

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не.Имаше някаква свалка по скайп,но просто нямаше смисъл.Не сме се виждали.Не бих започнала връзка по скайпа.Трябва да познавам човека достатъчно добре на живо,преди да се случи каквото и да било.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Скайп връзка
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    40 Miles from the Sun
    Ти добре ли си? Все още не съм затъпяла и полудяла, че да направя подобно нещо, особено ако не сме се виждали. Ами, ако е някой лош рус чичко, а? Доста наивно ми звучи това, да си мислиш, че някой без наистина да те познава, би те обичал.

незнам не съм се влиубвала в скайп,тва ми зву4и много странно

Terra_Ryizing
    Guest
    Ей изядохте ма ве!!!Човек да не попита нещо!!!Май не сте чували за думата любопитство

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Terra_Ryizing
    Ей изядохте ма ве!!!Човек да не попита нещо!!!Май не сте чували за думата любопитство
    Става ли за ядене?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

Скайп връзка
    чак пък да е толкова забавно...
    ами 4е възможно си е, при положение 4е изполлзвате камера и мик. за зрителна и гласова комуникация , може спокойно да си бъде някакво начало за запознанство.

Фен
    Град
    Sofia
    Ебати тука човек да не пита нещо...
    не можете ли просто да отг с НЕ САМ ИМАЛ ТАКАВА ВРЪЗКА и тфа е?

Никога не съм имала skype връзка,тва е мн тъпо ,а и няма никъв смисъл от цялата работа

Terra_Ryizing
    Guest
    Евала на minavasht_4i4ko =D> Той успя да прояви разбиране към темата да се надяваме че оше хора ще направят същото

Цитирай Първоначално написано от cracken
    Ебати тука човек да не пита нещо...
    не можете ли просто да отг с НЕ САМ ИМАЛ ТАКАВА ВРЪЗКА и тфа е?
    Е и ние все пак искаме да си кажеме мнението...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Не съм имала такава връзка. Може би и затова ми звучи малко странничко, дори бих казала нереално

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Познавам такива хора. Дори 1 път съм излизал на среща . ПФФт това беше ебахти отвратителното. Повечето хора се представят за тотално различни. И В повечето случаи са дебели.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

Скайп връзка
    Хапчета ли забрави да си пиеш или нещо си сънена.Имаше една тема в която се дискутираше -как си се запознал с гаджето.Спомням си че много от връзките са тръгнали именно чрез скайп.Затова поспри се малко ,защото по този начин не само иронизираш ,но и обиждаш автора

Град
    Непостоянно
    немз...нямяла съм такава връзка не ща и да имам тъпо е
    .!.

Град
    Варна
    Това е глупост... хора които ги е срам.. да си имат истинска връзка.. я търсят във виартуалността.. а момичетата и момчетата с голямо самочувствие.. се свалят в нета.. за да си го дигнат още повече...
    няма виртуална любов.. има само виртуално харесване..
    is my religion

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Scype е една ГОЛЯМА ИЛЮЗИЯ. На два пъти си имах едни флиртчета там (нищо сериозно, разбира се), а при срещите си бях направо потресена. Дълга история. За щастие, след това осъзнах глупостта си и сега се опитвам да всявам малко разум у някои други агънца (така да се каже)

Тъй че, деца, Scype е напълно противопоказен и несъвместим с идеята за сериозна или дори каквато и да е връзка
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Vlubih se v 4ovek s kogoto si bqh pisala i govorila po skype dylgo vreme........ Predi da se vidim.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Познавам такива хора. Дори 1 път съм излизал на среща . ПФФт това беше ебахти отвратителното. Повечето хора се представят за тотално различни. И В повечето случаи са дебели.
    E foto ne obmenqte li be predi da se sreshtnete
    Uuu.. Ili vikash vsichko photoshop.
    Falsh, lyja, izmama!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    връзки от интернета? ем си4ките.. с изкю4ение на 1вата а то4но от скайпа не мога да кажа с то4ност.. но съм имала.. изневерявали сме си.. не сме се оби4али с 1 дума
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Хапчета ли забрави да си пиеш или нещо си сънена.Имаше една тема в която се дискутираше -как си се запознал с гаджето.Спомням си че много от връзките са тръгнали именно чрез скайп.Затова поспри се малко ,защото по този начин не само иронизираш ,но и обиждаш автора
    Mnogo ot vryzkite sa trygnali tochno ot net prostranstvoto, no ... e rqdkost da se poddyrja edna vryzka .. bez da se vijdat i vsichkite mu nujni neshtica koito sa nujni za edna vryzka.
    No v deistvitelnost si e vyzmojno takava vryzka, no est vse nqkoga da se razvie.
    Az lichno s priqtelq si se zapoznah v chata.
    Razlikata e tam, che ne poddyrjah vryzka s nego. Chuvstvah se duhovno obvyrzana s toq chovek. Sled kato se vidqhme trygnaha neshtata.

P.S. > Sry za latenicata.. Blagodarq vi za kirilicata , ama v momenta nqmam dr izbor.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    40 Miles from the Sun
    Crazy`Witch, хъх, запознали сте се в чата, но сте тръгнали чак след като сте се видяли, нали? Но би ли тръгнала с него, ако не се бяхте виждали? Съмнявам се ...

Град
    София
    Ами в момента имам нещо като... флирт по Скайп.. И аз не знам какво точно, но определено не може да се нарече връзка! Връзката не може да бъде по Скайп Надявам се да се видим и тогава може да се мисли за повече от свалка... до тогава всичко са мили думи и емотиконки
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Ами в момента имам нещо като... флирт по Скайп.. И аз не знам какво точно, но определено не може да се нарече връзка! Връзката не може да бъде по Скайп Надявам се да се видим и тогава може да се мисли за повече от свалка... до тогава всичко са мили думи и емотиконки
    Ами аз по подобен начин се запознах със сегашния ми приятел : ) но естествено нещата се развиха след като се видяхме,започнахме да излизаме и т.н . Не мисля ,че в скайп може двама души да поддържат връзка..ВРЪЗКА! -мн силно просто за отношения каквито и да било..поддържани..ъъ виртуално 0_О та все пак на въпроса-логично..не..не съм имала връзка в скайп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си