- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Skype връзки
2 от общо 4-те ми връзки са тръгнали от интернет. Но не от Скайп, а от мирката, тя е по-гъзарска. Но никога не съм имала Скайп връзка.Първоначално написано от Conrad
Разбира се. Начинът за запознанство е без значение.Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Възможно ли е да бъде по-красиво?
и какво пре1чи да имаш скайп връзка,тоест,нищо не ти пречи да си пишеш с някой,да го опознаеш що го де къв е и да се видиш с негои впоследствие,ако ше им а връзка да бъде реална...ваще мозъци са се промили с тез глупости за лош чичко...вече почти всяко момиче и момче(тиийн) имат скайп и можеш да си пишеш с някой тъй че
![]()
нямам повод да сънувам....
razni flirt4eta-da,imah 3 puti,no i 3 puti kato se vidqhme (nie predi tova se poznavahme s mom4etata,ama na "zdravei-zdrasti" bqhme) i ne se polu4i ni6to serizno,samo s ediniq potragnaha ne6tata,ama za kratko,taka 4e zarejete go toq skype,jiviq kontakt ne moje da se zamenis ni6to![]()
Връзка по skypе е едно доста сложно нещо. Не знам какво имаш предвид под връзка, но според мен това е голяма глупост ако някой си мисли че може да има сериозна връзка по skype.
Като бях на 11-12 години имах гадже от kefche.com![]()
![]()
Но скайп връзки не съм ималаНа мен ми трябва нещо истинско, а не целувки и прегръдки под формата на емотиконки
![]()
Иначе флиртчета ала-бала - по-може, но те са невинни и повече, за да си запълня времето![]()
Не, не съм се виждала с никого от скайп-а след като сме се позарибявали мъничко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
запознанството в скайп е повод за срещаи пак е жив контакт нали
![]()
нямам повод да сънувам....
Ве аз пък не виждам нищо странно.Боже,с колко хора с които съм и до днес съм се запознала в нета не е реално .Бртле,какво значене има къде се запознавате след като разбира се след някво време си започвате да кажем и реалното социално общуване очи в очи.Нищо странно не виждам.Но ако говорим за приятелство,любов ,ала бала,но само в 'рамките' на скайп,или изобщо нета,то си е направо неадекватщина...
В близоста и общуването е истината ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
НЕ!
Един компютър не може да замени реалното общуване! Макар, че техниката е толкова напреднала и има какви ли не фотоапарати, камери и микрофони реалното докосване не може да бъде заменено от нищо. Аз обичам нещата да бъдат едно към едно, а машината не може да ти даде топлия му дъх, нежното докосване по врата и горещия шепот в някоя юлска нощ. Никога не бих захванала подобно зануимание. За разлика от много мои приятели които са се сваляли с гаджетата си първо в чат аз не бих започнала такова нещо, понеже реалното общуване е много по-вълнуващо от тракането на клавиатурата![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
да.. като бях на 14(сега съм на 15.. не че е голямата разлика..) но е нещо адски тъпо
няма да имам пак такава
![]()
![]()
![]()
дамз =)Първоначално написано от mid_get
moje bi e qko ma az o6e ne sam go izjivqla spored men 6e e nekfo zabavno![]()
Не но сам имала по телефона и после разочарованието ми беше огромно
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
ами само свалки - никога не би прерастнало в нещо повече
nema
Ех тея модерни технологии...
да бе, то след това следва и секс по скайп![]()
Ъм, т'ва вече не е ли измислено? Мен ще ме разбие само ако се оженят по скайп. Представяте ли си да включат свещенника и всички останали гости в конферентен разговор ии ..Първоначално написано от Guarana®
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
не изпадай в дерзанияв МОРЕ ОТ ЛЮБОВ скоро имаше 1 случай една момиче и едно момче си писали мн време и се влюбили и после момичето направи МОРЕ ОТ ЛЮБОВ на момчето и отиде чак до ИТАЛИЯ заради него.
якоо
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
"Море от любов" е пълна простотия! Няма по-глупаво предаване, а хората, които участват в него, са още по-глупави!Първоначално написано от namina
Опитват се да покажат и съживят чувства чрез публичност...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
... попа с артистичния прякор "Отеца" прокламира: "Събрали сме се всичкида свържем в свещен скайп съюз, непрекъснат нито от неплатен интернет, нито от бури... тези две души посредством новата... 10мб връзка на Супер Любо..."
![]()
аабе, простотии... скайпове, чатове и т.н. изкуствени и мъртви творения...
Не съм имала, не смятам и да имам. Една такава връзка не е пълноценна и лично според мен няма бъдеще.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
AFT.. Bih, ako naprimer jiveeshe v chujbina.Първоначално написано от AFT
Kazvam, che e vyzmojno, zashtoto gledam Natalia Simeonova![]()
Imashe edna takava istoriq. Momcheto beshe v Barselona, a tq v Burgas.
Chatqt si godina.. sled tova trygvat...
Veche 6 meseca hodqt. NE sa se vijdali.
Chrez "More ot lubov" tq mu prashta poslanie, no i tq e tam. Iznenadvat go.. Sedi tam 4 dni.. Trygva si, no sled tova kazva, che pak shte hodi i t.n.
Obshto vzeto neshtata imat razvitie.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Az puk sam imala takava i tq be6e mnogo vulnuva6ta i romanti4na! i da, vidqhme se i be6e neveroqtno, no vs si osdtana tam v minaloto!!! NO AZ SE VLUBIH
Testis unus,testis nullus...
Не аз имах връзка през телевизора с една водеща по сити тиви !
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo