- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова съм тъжна :(
Iskam prosto ako ne syvet to pone dodkrepa.Hodim edna godina ve4e i go obicham adcki mnogo.Prez tolkova mnogo ne6ta sme preminali i tolkova mnogo lo6i i hubavi momenti sme imali, no ne vyrvi nikak.Iskam da kaja che mnogo chesto se karame prosto super 4esto prosto super kofti e taka, no ne nqkakyv obiknoven skandal da stava neee nikak ne e taka stavat super golemi.![]()
Prosto imam chuvstvoto 4e ne si podhojdame i izob6to ne sme edin za drug.No go obicham kakto i toi men mnogo pyti me e spiral da si trygvam i da ne se sruti vsi4ko izgradeno prez tozi period.Karanicite ni po princip sa za tova 4e ne se dyrji kato chovek s priqtelka imam v predvid ne mi obry6ta nqkoi pyt vnimanie ne me islu6va.Mnogo sporim i dvamata sme inati i nikoi ne otstypva i tova e edin ot povodite det se karame i ne mojem da se razberem.Super sme zle, no se obichame.
Neznam kakvo da pravq da se razdelim li 6te e po dobre ili taka da go karaME.Mnogo pyti sme govorili za tova no razgovora stiga do kavgi i t.n. i neznam prosto kakvo da pravq.
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
....SnoOp Doggy....