.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Малко помощ!

Здравейте,ще ви помоля за нещо трудничко дали ще може да ми намерите линк към фирмата "Констанс Корал Козметикс",че искам да си поръчам от там 1 червило вече съм си го набелязала и тъи като по принцип на моята кожа почти нищо не и прилича най-сетне видях нещо,което ми ходи и много го искам знам че вносител е РМ Комерс.Много,много ще съм ви благодарна,ако ми намерите линк,защото май по магазините го няма.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Асеновград, България
    Мисля, че говориш за това:
    Constance Carroll Cosmetics
    Произнася се: Констанс Карол Козметикс
    Ако говориш за същата компания, нямат уеб сайт (поне аз не намерих).

Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Малко помощ!

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Здравейте,ще ви помоля за нещо трудничко дали ще може да ми намерите линк към фирмата "Констанс Корал Козметикс",че искам да си поръчам от там 1 червило вече съм си го набелязала и тъи като по принцип на моята кожа почти нищо не и прилича най-сетне видях нещо,което ми ходи и много го искам знам че вносител е РМ Комерс.Много,много ще съм ви благодарна,ако ми намерите линк,защото май по магазините го няма.
    za6to ne si nameri6 sama?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

monityY не се дръж гадно тя ни помоли за услуга.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Еми мерси все пак поне научих правилното име на компанията.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Re: Малко помощ!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    za6to ne si nameri6 sama?
    ne moga da razbera za6to ponqkoga se zaqjdate tova e dosta sme6no i glupavo ako ne iska6 ne otg no da se pravi6 na...e mn tapo tapo momi4eto moli za pomo6t za6toto ne moje da se spravi sama tai 4e draj se malko po-dobre nqmam ni6to protiv ama e gadno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си