- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли си дневник? :)
nope
омфг - не ,макар че имам ама никога не ми е било интересно тватаа така трябва да го изровя и да си драскам вътре
тва като съм била сигурно на 11, от тогава насам, само когато адски не съм на кеф или съм адски сдухана пиша и рисувам по листи, които или изхвърлям, или изгарям, мислите ми са си мои, а написването им в дневник е предпоставка някои ден да бъдат видяниПървоначално написано от пор
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
imam ama mn rqdko pi6a v nego![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
имам от около година интернет-блог / дневник
http://qtomechti.livejournal.com/![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Imah dnevnik i pi6eh v nego po4ti vseki den po4ti 3 godini.Be6e mnogo tejuk period i se 4ystvah adski samotna.Daje imah opit za samoybiistvo.V dnevnika opisvah 4ystvata,mislite si i na4ina po koito az i drygite okolo men vuzpriemat ne6tata.Skoro go pro4etoh i mi be6e mn interesno da vidia kolko sum se promenila no i kolko istini sum osuznavala o6te togava.I sega poniakoga pi6a v nego no samo ako mi stane tejko.![]()
не, но като нещо ме развълнува си пиша в блога...
идеята напълно непознати да те утешават, окуражават... е странна, признавам, но така ми е добре.
Имам си блог, там си пиша каквото ме вълнува.
Saatana vittu perkele hate crew!
mi az imah kato beh v 5-6 klas.....sq ne ama mn smqh pada kat 4eta kvo sam pisala![]()
![]()
![]()
Имам.И когато прочета какво съм писала преди 2-3 месеца се заливам от смях!
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
ole kato bqh na 9-10 imah i ei sega se setih i kato 4etoh kakvo sam pisala se skysah da se smeq![]()
![]()
![]()
![]()
Като по-малка имах, но не пишех толкова често... От доста години вече нямам..., но когато си взема старото дневниче и седна да чета, направо умирам от смяхХубаво е да си припомняш детството и нещата, които са те валнували тогава...
![]()
Имах като бях по-малка (може би 6-7 клас). Сега нямам време да го водя![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз пък имам един от около 4 години вече.
Не може да се каже, че пиша вътре много често, понякога е всеки ден, друг път през цели месеци...
Пиша вътре лични неща, но не и най-личните,които си пазя тайно в мозъчетоТъй де, едната ми приятелка веднъж - два пъти го е набарвала и (как, за Бога, като е с ключове дневника
!?) го е отваряла. Веднъж хубавичко се беше информирала, ама слава богу, че пиша неразбрано, отнело й е доста време и я видях и си взех дневника
. Ааа, не стига, че се заключва, ами и го крия ...
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Да, имам си. Взех го от Ане Франк.
"It is the absolute right of the state to supervise the formation of public opinion."
-Joseph Paul Goebbels
имах.. но вече 3 4 месеца не го водя..иначе беше много сладък с картинки снимки изгорен отстрани ... мале страшен беше
но с времето ми мина мерака да пиша.. водих го повече от година
![]()
nikoga ne sam imala dnevnik i nqma da imam kupuvali sa mi samo i samo da sam kat normalnite momi4enca s dnevnici /pove4eto imat/ ama az ne6ta takova ne6to![]()
![]()
![]()
Не..
имах лексикон като малък
Light The Universe
Ами имах едно време,когато бях на 13 и си водех дневник,всеки ден,късно вечер,сядах на компа и си правех Електронен дневник,споделях интересните и противните случки!
Описвах колко съм влюбена или колко много мразя някого!
Пишех с часове,запазвах го!
Това продължи около година,след като започнах да излизам активно с приятели,дневничето си го заебахне ми трябваше повече!
Пишех в него,колко съм ядосана ИЛИ щастлива!
Понякога е хубаво да споделяш с приятели...или с хартия,какво мислиш,чувстваш,знаеш и искаш и това което неискаш!
Сега нямам!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
дневник нямам, но за сметка на това имам 5-6 тефтера за нещата, които пиша - смис поезия и т.н. Но дневник - тц. Ако попадне в неподходящи ръце лошо...![]()
Да имам! Ето част от моя дневник:
6:00 часа - Събуждам се! Разбутвам няколко умрели нациста и си сипвам кафе!
7:00 - Вече съм бодър! Отивам у Хитлер да го видя какво прави!
7-30 - Влизам! Ау сладкия! Още е с белезници за леглото от снощните ни забавления :P
8-00 - Слагам му лепенка на устата, че не спря за 30 минути да дрънка некво немски тъпизми.
10-00 - За 2 часа успях да почистя апартамента от свастики!
11-00 - Отивам на работа! Всички викат "Вожда дойде"! Ах колко са мили!
13-00 - Изработен е нов план за порене на нацистки задници! Нарекохме го "СтАналин"
14-00 - Изпробвахме го срещу немски нацисти, бачка!![]()
15-00 - Почвам да се тревожа за Хитлер, ще го навестя!
17-00 - Хитлер е прегризал лепенката и ми вика, че иска у газо!
19-00 - Добре си поиграхме![]()
20-00 - Излизъм пред моя народ! Те скандират мойто име!![]()
21-00 - Еба Хитлер пак
22-00 - И пак
23-00 - И пак......
24-00 - Не ми писва![]()
1-00 - Доспа ми се! Утре пак!![]()
Долна лъжа!Първоначално написано от Бате Сталин
![]()
Мне, ти даже си се снимал докато аз съм зад теб!Тука ни наръба на аналния оргазъм в тази снимка! :P