.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли дневник?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

30 34,48%
  • Не

57 65,52%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Guest

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Бате Сталин
    Мне, ти даже си се снимал докато аз съм зад теб! Тука ни наръба на аналния оргазъм в тази снимка! :P
    Може да си го напъхаш отзад

Като малка имах много,сега-не,но имам един тефтер с мисли,стихове,цитати и много си го ценя. Наскоро като чистихме бяхме намерили със сестра ми тайните ни дневници от когато сме били малки и умряхме да си се смеем на глупостите.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

имала съм и ся като ги чета се счупвам от смях ..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Баа, не ви ли мързи да копаете така теми? Ама не ми пречи да се включа, хях.

Дневник нямам. Като бях на 7 имах. Мама ми го подари. И разбира се, пишех пълни глупости в него. Преди два дена даже го открих. Забележете, първото ми писане беше на втория ми учебен ден: "Днес беше прекрасен ден, едно момче от класа каза, че ме обича... и аз май го обичам, ама ме е срам да му го кажа"...(не беше написано така със запетайки, естествено)... ахахахахахахах, голям смях беше, като си го прочетох.

Таааа... на мнение съм, че е хубаво да имаш такъв дневник, като си малък. Яко фън е, когато след няколко години си го прочетеш.

Уоу.. тая тема съм я пуснал преди около година
    Аз пък в момента си пиша в блога, може би това се брои, макар че там не пиша точно такива неща - по-скоро там си публикувам творчеството. Но да речем, че е съвременният еквивалент ... само малко по-интересен от "Dear diary... " :P
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен
    Град
    SF
    Като бях 6ти или 7ми клас имах. И какво ли не писах вътре, ама един ден едни приятелки бяха на гости у нас и го набарали докато не гледам. Та бяха про4ели някви неща И след тая слу4ка не съм си водила дневници пове4е.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Като 12 годишна имах и наскоро го прочетох и честно казано големи тъпизми съм ръсела.От яд го изхвърлих,пък и не ми се ще някой да почне да ми чете идиотщините хаха.Иначе,ако много ми се ще да споделя с някой,а неискам да е приятел пиша го на компа или на лист и после го трия/късам.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на Dumb
    Нqмам дневник. Само като си помисq, че нqкой може да го прочете настръхвам! Иначе си пиша в една тетрадка некви стихове, разкази(грижливо си q пазq)!
    Понqкога имам нужда да разкриq чувствата си и тетрадката е най-добриq ми "слушател"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az imam dnevnik ot 14 godishna.

Голям фен
    като малка съм имала дневник,но не мога да си го намеря .сега пак имам,но е него пиша само спомени, стихове ,разказчета,текстове на песни, рисувам си и такам

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Имах, да, преди 4 години и нещо.

Бях писала само, че съм много тъжна за нещо.
    What you give is what you get!

ООО аз имах един дневник , в който съм писала най-рядко през ден и знаете ли колко мн си го обичам...цели 3 години има вътре в него...толкова много преживявания Но после го зарязах...Е, все пак и 3 години си е множко
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не...Защо да си правя,след като все някога някой ще го отвори и ще види това,което не искам...Аз пазя спомените в себе си.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не...Защо да си правя,след като все някога някой ще го отвори и ще види това,което не искам...Аз пазя спомените в себе си.

Да, имам дневник на телефона си. Напомня ми някои неща, които съм забравил.

Дневник в другия смисъл, нямам
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Имах, но не съм писала много в него, защото ми беше скучно.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Сега не но като по малка 2-3 кл имах

Мега фен Аватара на babity
    Имам дневник, но поне от година не съм писала, а като съм изпуснала не ми стига времето да напиша всичко, а ако не го напиша разказът ми става безсмислен. Някой ден, може би като ида на море и ми е скучно ще си наваксам ако съм само с леля ми!

Като бях 4 или 5 клас имах,само веднъж бях писала в него и го зарязах .

имах дневник,който водех в продължение на 5 години..е не всеки ден ,но когато ми се случи нео..пишех..след това за 1 годна изписах още един..,но сега нямам ии не съм си направила нов..нямам време да пиша в него!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    имам и пиша като ми остане време или не ме марзи и понякога с някой фр като го четем много се смей защото половината работи сме ги забравили
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    София
    Нямам. Ако искам да си излея мислите на някой, без да слушам съвети...абе ей така просто да си кажа и точка...просто пиша мейл на някой близък приятел.

Град
    Париж
    Имах,едно време,ама много ме мързеше да пиша в него...И 1 ден се ядосах и го накъсах целия

Имам дневник,който до вчера беше ''в издирване'' и се оказа,че съм го сложила под матрака и естествено,после съм забравила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си