- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли си дневник? :)
Може да си го напъхаш отзадПървоначално написано от Бате Сталин
![]()
Като малка имах много,сега-не,но имам един тефтер с мисли,стихове,цитати и много си го ценя.Наскоро като чистихме бяхме намерили със сестра ми тайните ни дневници от когато сме били малки и умряхме да си се смеем на глупостите.
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
имала съм и ся като ги чета се счупвам от смях ..![]()
Баа, не ви ли мързи да копаете така теми? Ама не ми пречи да се включа, хях.
Дневник нямам. Като бях на 7 имах. Мама ми го подари. И разбира се, пишех пълни глупости в него.Преди два дена даже го открих. Забележете, първото ми писане беше на втория ми учебен ден: "Днес беше прекрасен ден, едно момче от класа каза, че ме обича... и аз май го обичам, ама ме е срам да му го кажа"...(не беше написано така със запетайки, естествено)... ахахахахахахах, голям смях беше, като си го прочетох.
Таааа... на мнение съм, че е хубаво да имаш такъв дневник, като си малък. Яко фън е, когато след няколко години си го прочетеш.![]()
Уоу.. тая тема съм я пуснал преди около година![]()
Аз пък в момента си пиша в блога, може би това се брои, макар че там не пиша точно такива неща - по-скоро там си публикувам творчеството. Но да речем, че е съвременният еквивалент ... само малко по-интересен от "Dear diary... " :P
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Като бях 6ти или 7ми клас имах. И какво ли не писах вътре, ама един ден едни приятелки бяха на гости у нас и го набарали докато не гледам. Та бяха про4ели някви нещаИ след тая слу4ка не съм си водила дневници пове4е.
![]()
Робинята на Quench
Като 12 годишна имах и наскоро го прочетох и честно казано големи тъпизми съм ръсела.От яд го изхвърлих,пък и не ми се ще някой да почне да ми чете идиотщините хаха.Иначе,ако много ми се ще да споделя с някой,а неискам да е приятел пиша го на компа или на лист и после го трия/късам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Нqмам дневник. Само като си помисq, че нqкой може да го прочете настръхвам! Иначе си пиша в една тетрадка некви стихове, разкази(грижливо си q пазq)!
Понqкога имам нужда да разкриq чувствата си и тетрадката е най-добриq ми "слушател"![]()
Az imam dnevnik ot 14 godishna.
като малка съм имала дневник,но не мога да си го намеря .сега пак имам,но е него пиша само спомени, стихове ,разказчета,текстове на песни, рисувам си и такам![]()
Имах, да, преди 4 години и нещо.![]()
Бях писала само, че съм много тъжна за нещо.![]()
What you give is what you get!
ООО аз имах един дневник , в който съм писала най-рядко през ден и знаете ли колко мн си го обичам...цели 3 години има вътре в него...толкова много преживяванияНо после го зарязах...Е, все пак и 3 години си е множко
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Не...Защо да си правя,след като все някога някой ще го отвори и ще види това,което не искам...Аз пазя спомените в себе си.![]()
Да, имам дневник на телефона си.Напомня ми някои неща, които съм забравил.
Дневник в другия смисъл, нямам![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Имам дневник, но поне от година не съм писала, а като съм изпуснала не ми стига времето да напиша всичко, а ако не го напиша разказът ми става безсмислен. Някой ден, може би като ида на море и ми е скучно ще си наваксам ако съм само с леля ми!![]()
Като бях 4 или 5 клас имах,само веднъж бях писала в него и го зарязах.
имам и пиша като ми остане време или не ме марзи и понякога с някой фр като го четем много се смей защото половината работи сме ги забравили![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нямам. Ако искам да си излея мислите на някой, без да слушам съвети...абе ей така просто да си кажа и точка...просто пиша мейл на някой близък приятел.![]()
Имах,едно време,ама много ме мързеше да пиша в него...И 1 ден се ядосах и го накъсах целия![]()
Имам дневник,който до вчера беше ''в издирване'' и се оказа,че съм го сложила под матрака и естествено,после съм забравила.![]()