- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли си дневник? :)
не нямам ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
az imam no ve4e ne pi6a v nego
пиша си на листчета,писма до някой друг или супер задълбочените разсъждения върху живота ми и разни други такива глобални проблеми![]()
после старателно го късам и го хвърлям...помага ми в интерес на истината
обаче отдавана не съм имала нужда от тоя метод![]()
По тая логикка на мен ми е мъжа.....всичко знае до най-големи подробности, всичко, което ме радва или ми тежи му го споделям. няма нещо, което да е станало през деня, а той да не знае......е, не му казвам колко пъти ходя до тоалетната и какво точно уча...Първоначално написано от teenage_drama_queen
Иначе никога не съм имала. Като мини дневник може би са писмата, които му пращах, когато беше в казармата......не знам дали ги пази и дали ги е чел някога след това.
Никога не съм имала дневник. Писала съм глупости на хвърчащи листи, но после съм ги хвърляла.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
...........
мне . преди имах в началото се кефех ,ама минаха 2-3 дни ,омръзна ми после забравях да пиша и май го хвърлих .![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
В 5 клас имах, ама го изгорих.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ц; вместо това пиша.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."