- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ГХП (Пловдив)
Да попитам (тези които са от Пловдив) какво мислите за Хуманитарната гимназия (да поясня бившото Благоев) ?Има ли някой ,който да учи там или пък да му предстои да учи там за първа година..Аз сега ще съм 9 клас в ГХП..но определено не чувам добри отзиви от някои учители,даже ученици ..въпреки че даскалото си го бива![]()
....
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
За Благоев само хубави неща съм чувала![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
С какви оценки от изпитите ви приеха?
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Аз вече трета година уча там и мога да ви кажа че даскалото е номер едно ако искате сериозна подготовка занапред.И ако ви се учи и сте решили да успеете това е мястото:P
А по въпроса за приема,мен ме приеха с 5.80 по литература и с 3.84 по математика
![]()
Има ли хора от благоев аз съм 10 б
аз съм от 11 е и от както уча в това училище ми се съсипа живота , незнам за вас ама аз съжелявам ,че уча там
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
skaipa mi e dancheto_90 , koito u4i tam ako iska da pi6e
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
Аз ще съм заек тази година и до колкото съм чувала за училището наистина дават добра подготовка , и по езика и по др предмети .. така ,че .. приели са ме ще уча , какво др да правя![]()
:P
![]()
![]()
![]()
zawisi ot towa w kakaw klas popadne6... но бала им е сравнително нисък (поне за моя ннабор-91) и се нарежда чак след езиковите,мг и икономчето![]()
Аз ще Съм Зайче В БлагОев Тая ГодиНа![]()
Ай Който е Там Да дрАска На SkyPe : ex_clussive
![]()
![]()
SkYpE --- ex_clussive ;]
За първа година съм в благоев и мога да кажа че даскалото наистина си го бива.За сега съм с добри впечатления.
А колкото до приема ... мен ме приеха с 5,50 по Бел и 3,75 по математика.
![]()
Темата е стара![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ехее и аз тази година ще съм зайче в Благоев![]()
с френски
![]()
чувала съм много хубави неща за учлището
![]()
ако някои има с фреснки да пише
![]()
![]()
Редактирано. Кирилицата е задължителна!!!
ShtrudeL
Стара тема. Ключ. Ако ви интересува нещо - общата тема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.